Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το νέο μέλος στην οικογένειά τους μετά την πρόσφατη απώλεια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το νέο μέλος στην οικογένειά τους μετά την πρόσφατη απώλεια

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μπορεί να «έχασε» τον γάτο της τον Μέλο, πριν από λίγες μέρες, όμως βρήκε ένα νέο λόγο για να χαμογελάει.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους μετά τις διακοπές τους, η οποία ωστόσο έκρυβε χαρές αλλά και λύπες.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, στα τέλη του Αυγούστου, όπως είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram, «έχασε» τον γάτο της τον Μέλο. Όσοι έχουν τετράποδους φίλους ή οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο ξέρουν πως από τα ζώα λαμβάνεις την πιο ανιδιοτελή αγάπη, οπότε ήταν λογικό η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να στεναχωρηθεί πολύ με την απώλειά του.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα έκαναν την πιο σωστή ερώτηση στην Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί, νιώθω ότι βρίσκομαι σε κάποιο όνειρο, ότι θα ξυπνήσω και θα είσαι εκεί να με περιμένεις…
Πριν 5 μέρες ήρθα να σε δω και σου είπα «Μέλο τα λέμε σε λίγες μέρες»..
Πού να φανταστώ ότι θα γυρίσω και δεν θα είσαι εκεί… Δεν θα είσαι εκεί να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε όπως κάθε φορά! Γιατί όσο τρελό κι αν ακούγεται εσύ δεν ήσουν γάτος, ήσουν άνθρωπος, σου μίλαγα και απαντούσες, με κοίταζες και ήξερα τι θες, άκουγες το αμάξι μου και ερχόσουν στην πόρτα να με πάρεις! Αλλά πλέον δεν θα είσαι εκεί…Και τι δεν θα έδινα να ξανά δω αυτά τα μουτράκια, να ακούσω αυτό το γουργούρισμα, να σε ξανά πάρω αγκαλιά... Πόσο σκληρό και άδικο αυτό που συνέβη!
Πως την πάτησες έτσι ρε Μέλο; Ακόμα και τώρα που γράφω όλα αυτά, νιώθω ότι δεν έχεις φύγει, νιώθω ότι κάπου θα σε ξανά δω!
Θα μου λείψεις άπειρα αγγελούδι μου! Σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά!
Εις το επανιδείν Μέλο μου!», έγραψε η ίδια θέλοντας να αποχαιρετήσει τον γάτο της.

https://www.instagram.com/p/C_L-AmCsff-/

Το νέο μέλος στην οικογένεια του Σάκη και της Μαριαλένας

Παρ' όλα αυτά, μάλλον το σύμπαν «άκουσε» με κάποιον τρόπο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και «θέλησε» να της απαλύνει τον πόνο, στέλνοντάς της λίγες μέρες μετά ένα νεογέννητο γατάκι.

Το Survivor ξεκινά με εκπλήξεις: Ποιοι είναι οι 20 παίκτες που αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο;

Όπως ανέφερε η ίδια, σε story που δημοσίευσε από τα γενέθλια του Ηλία Βρεττού (στις 2/9) στα οποία παρευρέθηκε και εκείνη και ο Σάκης Κατσούλης - μιας και είναι πολύ φίλοι με τον τραγουδιστή - το νέο μέλος της οικογένειας βρέθηκε μπροστά τους τυχαία στον δρόμο.

Δεδομένης της απώλειας του Μέλο, η Μαριαλένα, όπως πρόσθεσε δεν γινόταν να αφήσει το γατάκι.

«Το γατάκι στην αγκαλιά μου λογικά το είδατε. Το βρήκαμε στη μέση του δρόμου και δεν γινόταν να μην το πάρω», έγραφε στο story της η πρώην παίκτρια του Survivor.

457465150_787964313293122_3843893567222537009_n.jpg

Σε σημερινό update της πάντως, στο Instagram το μικρό γατάκι που κατά σύμπτωση έχει και τα ίδια χρώματα με τον Μέλο, φαίνεται να χαίρει άκρας υγείας, ενώ έκανε και την πρώτη του επίσκεψη στον κτηνίατρο.

456300993_1251069402979063_7965769870288200473_n.jpg