5 ζευγάρια με άρωμα Survivor ζουν το καλοκαίρι της ζωής τους

5 ζευγάρια με άρωμα Survivor ζουν το καλοκαίρι της ζωής τους

Τι κι αν το Survivor ξεκινάει φέτος νωρίτερα από κάθε τηλεοπτική σεζόν, υπάρχουν ζευγάρια με άρωμα από το ριάλιτι επιβίωσης, που πέρασαν το καλοκαίρι της ζωής τους.

Την έκπληξη έκανε φέτος ο ΣΚΑΙ με την ανακοίνωση της έναρξης του Survivor από τον Σεπτέμβριο και όχι Ιανουάριο όπως συνέβαινε τις υπόλοιπες χρονιές.

Θυμάσαι όμως τους παίκτες εκείνους που ξεκίνησαν μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης και αγαπήθηκαν από το κοινό, οι ίδιοι και οι σχέσεις τους και συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας;

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

https://www.instagram.com/p/C-5XBpzs4_B/

Από την Εύβοια ως τη Σκιάθο ταξίδεψαν τον φετινό Αύγουστο ο Σάκης Κατσούλης -δις νικητής του Survivor- και η αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το ζευγάρι απόλαυσε τη θάλασσα με καλούς φίλους και όλοι περιμένουν να δουν αν θα κάνει την τηλεοπτική του επιστροφή ως παρουσιαστής πια σε κάποιο πρότζεκτ. Από την άλλη, η Μαριαλένα έχει δημιουργήσει το δικό της πολύ επιτυχημένο beauty brand.

https://www.instagram.com/p/C-stooKMvNR/

Ηλίας Μπογδάνος και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να αφήσει δύο φορές πίσω την όμορφη Αλεξάνδρα αλλά η σχέση τους αντέχει μέσα στον χρόνο και δείχνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/C-I8SmEqThn/

Ελένη Χαμπέρη και Αλέξανδρος Αναστασίου.

Η παίκτρια του Survivor με την ανανεωμένη εμφάνιση, μετά την περσινή πρόταση γάμου ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα μέσα στον Σεπτέμβριο.

nurka.jpg

Ντάνιελ Νούρκα:

Ο φετινός νικητής του Survivor προσπάθησε να καλύψει τους έξι μήνες που βρέθηκε μακριά από την αγαπημένη του με πολλές εξορμήσεις.

Σχετικά με τη σύντροφό του και το πώς διαχειρίστηκαν τους 6 μήνες χώρια για τις ανάγκες του ριάλιτι, ο ηθοποιός σχολίασε:

«Ήταν περίεργο, αλλά το είχαμε συζητήσει. Με στήριξε και με στηρίζει ακόμα. Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό. Αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί ξέρεις ότι μπαίνεις κάπου, έχεις να παραδώσεις το κινητό σου και μετά δεν είχες καμία επαφή. Για εμένα αυτό ήταν το πιο ψυχοφθόρο, το ότι δεν έχεις επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους».

https://www.instagram.com/p/C-DCiNZMOXN/

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας

Μετά τη γνωριμία στο Survivor και κόντρα σε όσους έλεγαν πως η σχέση τους δεν θα αντέξει στον χρόνο, ο φαρμακοποιός και η influencer παραμένουν ευτυχισμένοι μαζί.

https://www.instagram.com/p/C8mRkfzMxlh/