Η Παραλία κάνει πρεμιέρα και η Μαίρη Μηνά ερωτεύεται τον Διονύση: Όλα θυμίζουν ξανά την «Αγγελική»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Παραλία κάνει πρεμιέρα και η Μαίρη Μηνά ερωτεύεται τον Διονύση: Όλα θυμίζουν ξανά την «Αγγελική»

Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά σήμερα στις 21.00 το βράδυ. Στην Παραλία των Ματάλων όλα είναι αλλιώς. 

Με τις απορίες του πρώτου κύκλου άλυτες ακόμη, θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της Παραλίας σήμερα Κυριακή 8/9 στις 21.00 το βράδυ με διπλό επεισόδιο. Την εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα έχουμε πια γνωρίσει, τους νέους κατοίκους στα Μάταλα, αλλά θα έχουμε κατά σειρά, διάφορα ευχάριστα και δυσάρεστα μαζί.

Μία πρόταση γάμου, δύο νέους έρωτες, μία δολοφονία και τη μοναχή πλέον Μπέτυ Λιβανού, να δημιουργεί ξανά προβλήματα. Η Μαίρη Μηνά αποκτά έναν ιδιαίτερο ρόλο, δίπλα στον Διονύση Αρχοντάκη. Σχεδόν καταστροφικός ο έρωτας που θα προκύψει, γιατί ο Αλέξανδρος Λογοθέτης αγνοεί την πραγματική της ταυτότητα.

Τα νέα Μάταλα και οι Τουφεξήδες κόντρα στους Αρχοντάκηδες

Αν περιμένεις να τιμωρηθούν τόσο η Ελένη για τη δολοφονία του Λοίζου, όσο και η Μπέτυ Λιβανού ως Νικολίνα για τις δικές της δολοφονίες, στα πρώτα επεισόδια, θα απογοητευτείς. Η τιμωρία αργεί ακόμη. Η πρώτη γιατί είναι αδίστακτη, η δεύτερη, γιατί βρίσκεται στη φάση της εξιλέωσης, αφού θα βρει παρηγοριά σε ένα μοναστήρι. Ως μοναχή η Νικολίνα θα δημιουργήσει προβλήματα, για αυτό και η επιστροφή στα Μάταλα είναι μονόδρομος.

https://www.instagram.com/reel/C_kl0cuskPl/

Σου έχω ήδη πει για τον έρωτα της Αφροδίτης Λιάντου και του Δημήτρη Κίτσου που θα προκύψει. Η Ιφιγένεια και ο Παύλος θα έχουν συνεχείς αλλαγές. Ο πατέρας της (Κώστας Κάππας) και ο δικός του (Αλέξανδρος Λογοθέτης), έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα για το ξενοδοχείο που έχει ήδη κτιστεί.

Η Αφροδίτη Λιάντου ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Δημήτρη Κίτσο στην Παραλία: Οι ευχές της μαμάς της

Ο Διονύσης θα είναι σε συνεχή κόντρα με τον γιο του Παύλο, αλλά το μόνο καλό που θα συμβεί στη ζωή του, είναι η σχέση του με τη Μαίρη Μηνά. Η οποία ως ψυχίατρος τους επισκέπτεται αρκετά συχνά για να βλέπει την πορεία της θεραπείας του Δημητρού. Πλέον θα έρθουν κοντά. Όμως η τηλεοπτική μοίρα της ηθοποιού και σε αυτόν τον ρόλο θα θυμίσει τον αντίστοιχο στη θρυλική σειρά, Αγγελική. Έχει επίσης ως Μαίρη μυστικά για το παρελθόν της και το ποια είναι η μητέρα της. Όπως είχε και τότε.

Και εδώ επιστρέφει για να μάθει και να εκδικηθεί. Μόνο που στη δεύτερη φάση δεν θα προχωρήσει.

https://www.instagram.com/p/C_k-f3vMHJd/

Το κοινό έχει πολλές φορές καταλήξει στο συμπέρασμα πως είναι η κόρη της Βιολέτας. Αυτό όμως εννοήθηκε προς το τέλος του πρώτου κύκλου πως δεν ισχύει. Τον γρίφο θα τον λύσουμε πολύ αργότερα και θα δούμε τελικά τι έχει συμβεί στη ζωή της. Παρεμπιπτόντως, όπως θα είδες και στην παραπάνω φωτογραφία, η ηθοποιός έχει εντελώς διαφορετικό look στον δεύτερο κύκλο.

Στα πιο ευχάριστα, ο Χάρι κάνει πρόταση γάμου στη Χήρα, αλλά η Μαρία Ναυπλιώτου δεν θα προλάβει ακόμη να ντυθεί νύφη. Θα γίνει και αυτό, αλλά τους προλαβαίνουν τα γεγονότα. Μία δολοφονία ρίχνει τη σκιά της ξανά στα Μάταλα. Όπως ακριβώς ξεκίνησε και ο πρώτος κύκλος με τη Ρηνιώ.

https://www.instagram.com/p/C_nJ7uksFoa/

Αυτή τη φορά θύμα είναι μία γυναίκα του χωριού, η κυρία Αγγελική που δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα. Η Χήρα όμως για κάποιον λόγο ταράζεται από το γεγονός, ενώ όλο το χωριό βρίσκεται ξανά σε κλίμα καχυποψίας. Και την ηθοποιό θα τη δεις με αλλαγές στο look της και χωρίς τα χαρακτηριστικά μαύρα ρούχα της πρώτης σεζόν, όπως βλέπεις και στη φωτο.

Μέσα σε όλα θα έχουμε και τα νέα εγκαίνια του Mermaid και νέους χίπιδες να αναπληρώνουν τους παλιούς. Την Ελένη Στραβοδήμου θα την ξαναδούμε στον ρόλο της ως Νάταλι και ιδιοκτήτρια, αλλά όχι όλους τους υπόλοιπους. Εξάλλου, ο Γιάννης Ποιμενίδης, είναι πλέον τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ένας Λάσκαρης στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά.