Η Ελένη Χατζίδου γιόρτασε τα 5 χρόνια μάνα με τρόπο που αρμόζει σε κάθε μικρή (+μεγάλη) πριγκίπισσα

Η Ελένη Χατζίδου γιόρτασε τα 5 χρόνια μάνα με τρόπο που αρμόζει σε κάθε μικρή (+μεγάλη) πριγκίπισσα

Λίγες ημέρες μετά το πάρτι στο σπίτι, η Μελίτα - Δήμητρα δέχθηκε μεγάλη έκπληξη από τους γονείς της και όσο τέλεια κι αν ήταν όλα η ευτυχία τους ήταν αυτό που λέμε, υπερπαραγωγή. 30 μέρες γιορτή στο παραδοσιακό σπίτι της οικογένειας Παύλου. 

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν η Ελένη Χατζίδου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Λίγες ημέρες μετά το υπέροχο και γεμάτο αγάπη πάρτι στο σπίτι τους, η περήφανη μαμά γιόρτασε την 5η επέτειο από τότε που έγινε μητέρα με έναν τρόπο που θα ζήλευε κάθε μικρή (αλλά και μεγάλη!) πριγκίπισσα.

Η Μελίτα Παύλου έκλεισε τα 5: Το πάρτι στο σπίτι και το απρόσμενο δώρο που της έκαναν οι γονείς της

Θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της, η παρουσιάστρια του επιτυχημένου Breakfast@Star μοιράστηκε στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό δεύτερο πάρτι γενεθλίων της κόρης της Μελίτας- Δήμητρας, στο οποίο αυτή τη φορά ήταν καλεσμένοι όλοι οι φίλοι τους και που είχε ως θέμα αγαπημένα μας παραμύθια.

Με μια ματιά στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει αυτή την ημέρα αξέχαστη για το παιδάκι της. Από τη μαγευτική διακόσμηση -φόρος τιμής για κάθε παιδί που μεγάλωσε με διαχρονικά παραμύθια, μέχρι τις εντυπωσιακές τούρτες και τα λαμπερά φορέματα, όλα ήταν βγαλμένα από το πιο όμορφο όνειρο.

Η ίδια η Ελένη, εμφανώς συγκινημένη, ανέβασε πολλές φωτογραφίες στο Instagram για την κόρη της, εκφράζοντας την απέραντη αγάπη της και την ευγνωμοσύνη της που είναι μητέρα της. Φυσικά, οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή, με όλους να θαυμάζουν την αφοσίωση και την αγάπη που δείχνει η τραγουδίστρια στην οικογένειά της.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους μοιραστήκατε αυτή τη μέρα μαζί μας και κάνατε τα γενέθλια της μικρής μας ακόμα πιο ξεχωριστά. Η παρουσία σας γέμισε την καρδιά μας με χαρά και ευγνωμοσύνη. Στιγμές σαν αυτές θυμίζουν πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν! Σας ευχαριστούμε που είστε κομμάτι της οικογένειάς μας και των αναμνήσεών μας. 🙏❤️ Ήταν μια μέρα γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδια και αγάπη, για το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής μου. Χρόνια πολλά, αστέρι μου, που γεμίζεις τον κόσμο μου με φως και χαρά! Είσαι η απόδειξη ότι η ευτυχία βρίσκεται στις μικρές στιγμές, και κάθε μέρα μαζί σου είναι ένα ανεκτίμητο δώρο. Σε αγαπαμε μέχρι τον ουρανό και πίσω!», έγραψε η περήφανη μαμά στο ακόλουθο post.

https://www.instagram.com/reel/C_p---7NReW/

Η Ελένη Χατζίδου έδειξε τη λευκή ρίζα στα μαλλιά της και ο Ετεοκλής Παύλου αντέδρασε όπως περιμέναμε

Το πάρτι στο σπίτι ανήμερα των γενεθλίων

Όπως διαβάζουμε σε άρθρο της Γεωργίας Βλαχοπούλου πριν από λίγες ημέρες, μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η 2η του Σεπτέμβρη για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, αφού η κόρη τους, Μελίτα - Δήμητρα (όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) είχε γενέθλια.

«Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια γεννήθηκε το κοριτσάκι μας και έδωσε φως και χρώμα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να είναι χρόνια καλά και χαρούμενα μάτια μου. Σ’ αγαπάμε πιο πολύ απ’ την αγάπη!», έγραψε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star για τα γενέθλια της κόρης της.

https://www.instagram.com/reel/C_bLu1hNp7v/

Η Ελένη Χατζίδου απάντησε στα άνευ λόγου τοξικά σχόλια για την πεθερά της με τον πιο έξυπνο τρόπο

Το ξεχωριστό δώρο και το πάρτι στο σπίτι της οικογένειας Παύλου

Μπορεί ανήμερα των γενεθλίων η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου να γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους με ένα mini οικογενειακό πάρτι στο σπίτι τους, όπως θα είδες στην παραπάνω ανάρτηση, ωστόσο από αυτό δεν έλειπε τίποτα - ούτε η τούρτα, ούτε τα μεγάλα μπαλόνια, ούτε και η πινιάτα, στην οποία δοκιμάστηκαν τόσο η Μελίτα με τους γονείς της, όσο και η γιαγιά της και ο θείος της.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο, που περίμενε την μικρή Μελίτα δεν ήταν το πάρτι που της οργάνωσαν στο σπίτι, αλλά το δώρο που της έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου που ήταν ένα μικρό ινδικό χοιρίδιο ή αλλιώς ο νέος αγαπημένος φίλος της 5χρονης, αφού όπως είδαμε από τα social media πι δυο τους ταίριαξαν αμέσως.

Το πάρτι στην Χαλκιδική

Η Ελένη Χατζίδου στο ποστ για τα γενέθλια της κόρης της έγραψε επίσης πως στο δικό τους «χωριό» γιορτάζουν 30 μέρες τα γενέθλια.

Ο λόγος που το έγραψε αυτό είναι πως τον Αύγουστο και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Χαλκιδική μαζί με τους γονείς που είχαν γενέθλια, η Μελίτα γιόρτασε με ένα pre birthday party τα 5α γενέθλιά της.

«Pre party γενεθλίων στην Χαλκιδική, όπως κάθε χρόνο για το Μελιτάκι μας και τους γονείς μου! Τι κι αν έχουν τα γενέθλιά τους, η μεν τον Σεπτέμβριο και οι δε τον Αύγουστο, πάντα βρίσκουμε αφορμές για party! Με αγαπημένους φίλους και οικογένεια! Και πάντα περνάμε τόσο όμορφα μαζί! Αξέχαστες στιγμές για όλους μας! Χρόνια πολλά και καλά», είχε γράψει η Ελένη Χατζιδου με αφορμή αυτό το πάρτι γενεθλίων στις 17 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/C-yQdANNR5o/