Ο Νίκος Γαλανός ανακοίνωσε την απαγωγή του και αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή στη Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Γαλανός ανακοίνωσε την απαγωγή του και αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή στη Γη της ελιάς

Στις 22/9 η πρεμιέρα της σειράς. Και τελικά το μέλλον του Ισίδωρου Βρετάκου στην 4η σεζόν στη Γη της ελιάς, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από όσο φανταζόμασταν. 

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσουν οι σειρές μυθοπλασίας και των υπόλοιπων καναλιών, πλην της ΕΡΤ που ήδη έχει ξεκινήσει το πρόγραμμά της. Στο Mega η 4η σεζόν στη Γη της ελιάς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22/9 και οι εκπλήξεις δε σταματούν στα πρώτα επεισόδια. Έτσι λοιπόν έχουμε μία μεγάλη ανατροπή που αφορά στον ρόλο του Νίκου Γαλανού, την οποία μας ανακοίνωσε ο ίδιος. Ο Ισίδωρος Βρετάκος, εξαφανίζεται. Φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά χωρίς τη θέλησή του.

Η ζωή του Νίκου Γαλανού, κινδυνεύει και ο γιος του Μάνος πρέπει να πάρει μία γρήγορη απόφαση για τη σωτηρία του.

Οι Βρετάκοι αντιμετωπίζουν τη μία δυσκολία μετά την άλλη

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης ως αστυνόμος Κουράκος θα έχει μία κουραστική τέταρτη σεζόν στη Γη της ελιάς. Τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει ως ρόλος, είναι πολλά και όλα έχουν να κάνουν με το οργανωμένο έγκλημα. Στα πρώτα επεισόδια θα τον δούμε να προσπαθεί να ερευνήσει τους εμπρησμούς στο σπίτι του Ισίδωρου και της Αθηνάς.

2 spoilers που η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε για τη Γη της ελιάς εκτός από τον γάμο της

Μέχρι να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, θα του προκύψει η απαγωγή της Ειρήνης και κόρης του Δημοσθένη. Ενδιάμεσα θα έχει να ασχοληθεί και με την προσωπική του ζωή, καθώς αφενός η Νάνσυ και κόρη του Τζον θα εκδηλώσει ενδιαφέρον για εκείνον, αφετέρου η Αριάδνη θα παραμείνει για κάποιο διάστημα η κρυφή του ερωμένη.

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως δεν είναι καμία από τις δύο προηγούμενες. Γιατί αυτό που καλείται να αντιμετωπίσει στο μέλλον θα είναι το δυσκολότερο από όλα και αφορά στον ισχυρότερο άντρα των Βρετάκων, τον Ισίδωρο. Ο οποίος μετά τον εμπρησμό, τη φυγή για ένα διάστημα του γιου του Μάνου και τον γάμο της Ιουλίας και την επιστροφή της κόρης του Αντιγόνης, πιέζεται ψυχολογικά από παντού. Για αυτό και αποφασίζει να φύγει ένα διάστημα για την Αμερική, προφασιζόμενος επαγγελματικό ταξίδι. Όμως δεν θα προλάβει.

https://www.instagram.com/p/C7RSoEtIYqh/

Ο Νίκος Γαλανός ήταν αποκαλυπτικός σε σημερινή του συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Λάμπρου και της Άννας Σταματιάδου στο Talk Radio, μιλώντας για τον ρόλο του. Και έδωσε spoiler μεγατόνων λέγοντας: «Θα με βλέπουν στη Γη της ελιάς για κάποια επεισόδια, για ένα χρονικό διάστημα στον 4ο κύκλο. Και μετά δεν ξέρω που θα με βλέπουν. Γιατί ο Ισίδωρος είναι μπλοκαρισμένος, δέχεται από παντού πιέσεις από τους συγγενείς. Κάποια στιγμή τα «παίζει» και λέει "Σας παρατά, πάω Αμερική. Αλλά δεν είναι έτσι. Γιατί ξαφνικά, έξω από το σπίτι του βρίσκουν το μπαστούνι του και μετά από λίγες μέρες έρχεται το τηλέφωνο "Κρατάμε τον Ισίδωρο Βρετάκο και θέλουμε τόσα λύτρα. Τώρα τι θα γίνει; θα φάω ξύλο; Θα δώσουν τα λεφτά; Δεν ξέρω».

https://www.instagram.com/p/C92w-2toRJM/

Ο γιος του Μάνος είναι εκείνος που θα επιφορτιστεί με τη λύση στο νέο δράμα των Βρετάκων για να συγκεντρώσει το ποσό για τα λύτρα. Αλλά το μυστήριο που έχει ενδιαφέρον, είναι στο ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Αμαλία έχει ήδη αποκλειστεί από τους υπόπτους, γιατί δεν θα τολμούσε μία ακόμη παρανομία. Ο πλέον ισχυρός ύποπτος είναι ο Δημοσθένης.