Η πρώτη ανατροπή στον 4ο κύκλο στη Γη της ελιάς, με τη δολοφονική επίθεση κατά της Αριάδνης

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρώτη ανατροπή στον 4ο κύκλο στη Γη της ελιάς, με τη δολοφονική επίθεση κατά της Αριάδνης

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου ως οι τηλεοπτικοί γονείς της Ειρήνης Τάσσου, θα ζήσουν ώρες αγωνίας μέχρι να μάθουν αν τελικά θα ζήσει η Αριάδνη. 

Η 4η σεζόν στη Γη της ελιάς θα έχει αρκετές αλλαγές, αλλά και πολλές αγωνίες. Ανάμεσα σε μυστικά, χωρισμούς, επανασυνδέσεις και νέους έρωτες, θα έχουμε και έναν νέο εφιάλτη για τον Στάθη και την Ιουλία. Η κόρη τους Αριάδνη που υποδύεται η ηθοποιός Ειρήνη Τάσσου, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να ζήσει. Ποιος ήθελε να τη σκοτώσει;

https://www.instagram.com/p/C-sfrm5se3C/

Ο νέος εφιάλτης για το ερωτευμένο ζευγάρι

Έχεις ήδη καταλάβει αν παρακολουθείς τη σειρά, πως η Γη της ελιάς, έχει μία μόνιμη στρατηγική στο σενάριό της, που περιλαμβάνει και ανατροπές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των χαρακτήρων της. Αρκετές φορές στο Χ, οι φανς έχουν σατιρίσει την τάση της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου και της ομάδας της, να υπάρχουν δολοφονίες, ατυχήματα, ή ξαφνικές αδιαθεσίες. Σχεδόν οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς έχουν κάνει κάποια στιγμή και μία σκηνή σε ένα νοσοκομείο.

Από τη Γη της ελιάς, στον Καναδά: Η Ιφιγένεια Τζόλα «απογειώνει» το ΤikTok ως Ντάλια του Παρά Πέντε

Βέβαια, πάντα υπάρχει λόγος όταν συμβαίνει κάτι και κάτι προκαλεί στη συνέχεια. Η είδηση που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες, αναφέρει πως μεταξύ ζωής και θανάτου θα βρεθεί στα πρώτα επεισόδια στη Γη της ελιάς και η Αριάδνη.

Η μεγαλύτερη κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, μετά τη μεγάλη χαρά που θα πάρει με τον γάμο των γονιών της θα βρεθεί σε μία δυσμενή θέση. Στα προσωπικά της είναι σε μία μεταβατική κατάσταση, κάνει μία εφήμερη σχέση με το αστυνόμο Κουράκο που θα προκαλέσει μεγάλη σύγκρουση με τους γονείς της και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Θα ζήσει παράλληλα και έναν εφιάλτη, καθώς οι φίλοι του πρώην συντρόφου της, της στήνουν δολοφονική ενέδρα και την ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου. Η νεαρή μεταφέρεται στο νοσοκομείο και όλοι αναστατώνονται γιατί είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτό το γεγονός είναι και η αφορμή για να έρθουν ξανά κοντά της οι γονείς της.

https://www.instagram.com/p/C9CKPm_oVsM/

Από ότι θα έχεις καταλάβει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου, δεν θα καταφέρουν και αυτή τη σεζόν να περάσουν ήρεμα και να χαρούν τον έρωτα και τη ζωή με το μωρό τους. Αλλά διαφορετικά, αν ήταν όλα ήρεμα, τι ενδιαφέρον θα είχε η σειρά;

Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε την ανατροπή στη Γη της ελιάς: Το πανούργο ζευγάρι και το ερωτικό τρίγωνο

Προς το παρόν αναμένουμε ακόμη την επίσημη ανακοίνωση του Mega για την ημέρα της πρεμιέρας, της 4ης σεζόν. Ανεπίσημα γνωρίζουμε πως αυτή θα γίνει πιθανότατα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα και μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα έχουν ξεκινήσει και όλες οι νέες σειρές της μυθοπλασίας.

Εξαίρεση αποτελεί η ΕΡΤ, που ήδη από την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και όλες τις επόμενες ημέρες θα κάνει την πρεμιέρα των σειρών του, αλλά και γενικότερα του ψυχαγωγικού προγράμματος.

Θα έχουν προηγηθεί ωστόσο οι πρεμιέρες, τόσο των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, όσο και των τηλεπαιχνιδιών. Σε δόσεις δηλαδή θα δούμε την τηλεοπτική σεζόν να ξεκινά. Μία δύσκολη χρονιά, με μεγάλο ανταγωνισμό και συγκρατημένες φιλοδοξίες.