Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γιορτάζει τα γενέθλια της μητέρας της και εξηγεί γιατί φέτος όλα είναι αλλιώς

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γιορτάζει τα γενέθλια της μητέρας της και εξηγεί γιατί φέτος όλα είναι αλλιώς

Η La mamma της Αντιγόνης Κουλουκάκου, Άννα Κουλουκάκου και η ευχή της Άντζελας Γκερέκου. 

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου για πρώτη φορά μας παρουσιάζει τη μητέρα της Άννα, με αφορμή τα γενέθλιά της και αυτό το post είναι γεμάτο αλήθειες και αγάπη. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο και τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου, η ηθοποιός μας εξηγεί γιατί τα φετινά γενέθλια της La mamma όπως την αποκαλεί, έχουν μία ξεχωριστή σημασία.

https://www.instagram.com/p/C94Se5TICdn/

«Θέλω να είμαι παιδί και να σταματήσει ο χρόνος»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έζησε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό και μία μεγάλη περίοδο της ζωής της στην Ιταλία, όταν ξεκίνησε την καριέρα της, αρχικά ως μοντέλο και αργότερα ως ηθοποιός. Στερήθηκε για ένα διάστημα την παρουσία των γονιών της, αλλά πάντα τους ένιωθε κοντά της, συμπαραστάτες της σε κάθε όνειρό της.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου κάνει πράξη το «Scroll less and live more» λίγο πριν τις διακοπές της

Με συγκίνηση είχε μιλήσει τον Μάιο στην εκπομπή «Μπαμπάδες» του συμπρωταγωνιστή της στη Γη της ελιάς, Τάσου Ιορδανίδη, για την απώλεια του πατέρα της. Αυτή η απώλεια είναι και ο λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Νίκο Ράικο. Και όπως έχει πει: «Έχω μία βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι, δεν πάω στην εκκλησία ή στο δημαρχείο, είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει. Ένας λόγος προσωπικός, εσωτερικός είναι αυτός».

kouloukakou_pateras.jpg

Στη ζωή της όμως συνεχίζει να υπάρχει η δυναμική μαμά της, Άννα Κουλουκάκου. Η οποία χθες είχε τα γενέθλιά της και για πρώτη φορά η ηθοποιός μας την αποκάλυψε δημόσια μέσα από φωτογραφίες, τωρινές και του παρελθόντος, όταν εκείνη ήταν ακόμη μικρό κοριτσάκι και πόζαρε στην αγκαλιά της. Σε αυτή τη φωτογραφία θα δεις και πόσο μοιάζει μαζί της. Η μαμά της σε νεαρή ηλικία είναι ίδια η κόρη της, όπως την γνωρίζουμε σήμερα.

Μας εξηγεί ωστόσο γιατί είναι τόσο διαφορετική η φετινή χρονιά. Ειδικά τώρα που έγινε και εκείνη μαμά.

«La MAMMA. La mia mamma. Η μαμά μου, για πάντα! Μεγάλωσα κ έγινα μαμά, ότι μου έλεγε και δεν καταλάβαινα τώρα όλα βγάζουν νόημα. Όσες φορές και αν άκουσα «όταν γίνεις και εσύ μαμά θα με καταλάβεις» άλλες τόσες φορές κουνούσα το κεφάλι μου και έλεγα καλά εντάξει.. χωρίς να καταλαβαίνω απολύτως τίποτα! Ήταν απλώς για να πάμε παρακάτω να αλλάξουμε κουβέντα και να συνεχίσω την ημέρα μου.. ότι και αν σήμαινε αυτό κάθε φορά. Έγινα μητέρα και αγαπώ ακόμα περισσότερο τη λέξη μαμά. Αποζητάω να το λέω όλο και περισσότερο, να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί της.
Να θέλω να είμαι παιδί και να σταματήσει ο χρόνος κάπως εδώ επιλεκτικά. Η Μαμά μου έχει γενέθλια, όμως η μαμά μου γιορτάζει κάθε μέρα. Σε αγαπώ μαμά να σε χαιρόμαστε να είσαι ευτυχισμένη, χαμογελαστή, λαμπερή, υγιής, καλόκαρδη, γενναιόδωρη, να είσαι εσύ!».

https://www.instagram.com/p/C_VDmcNI_cy/

Δεκάδες ήταν οι ευχές που δέχθηκε η ηθοποιός, με μία ξεχωριστή, εκείνη της συναδέλφου της στη Γη της ελιάς, Άντζελας Γκερέκου. Η οποία επίσης της εύχεται να χαίρεται το δώρο που της έστειλε ο Θεός, δηλαδή τον γιο της.

gkerekousxolio.jpg

Η ηθοποιός όπως είδες την ευχαρίστησε και της είπε ότι θα τα πουν από κοντά. Αυτό το «κοντά» είναι σήμερα, στον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου. Και οι δύο σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταβούν στην Κύπρο για τον γάμο του σκηνοθέτη και παραγωγού τους στη Γη της ελιάς. Καλεσμένοι είναι οι ηθοποιοί και όλο το τεχνικό team τόσο από αυτή τη σειρά, όσο και από το Famagusta και το νεοσύστατο Ταμπού, που θα δούμε επίσης από τον Οκτώβριο από το Mega.

Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το πάρτι πριν τον γάμο τους με χορούς, φιλιά και συγκίνηση