2 spoilers που η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε για τη Γη της ελιάς εκτός από τον γάμο της

Κατερίνα Μπούσιου
2 spoilers που η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε για τη Γη της ελιάς εκτός από τον γάμο της

Πώς βίωσε το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της η Αντιγόνη Κουλουκάκου και πόσο επηρέασε τη ζωή της η μητρότητα;

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε ως καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Studio 4 και μίλησε για το μεγάλο θαύμα της ζωής της εδώ και 5 μήνες με τη γέννηση του γιου της, αλλά και όσα κανείς δεν γνώριζε για την περίοδο πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η τηλεοπτική Ιουλία έδωσε και αρκετό υλικό προς τους φανς της Γης της ελιάς, με αποκαλύψεις για όσα θα γίνουν στο πρώτο επεισόδιο.

https://www.instagram.com/p/C-rkWmhIEXR/

Η αγωνία πριν την εγκυμοσύνη και η ανακοίνωση στον Αντρέα Γεωργίου

Αν ακολουθείς την Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Instagram, θα βλέπεις τα συχνά stories της με τον 5 μηνών γιο της, τον λόγο που έχει ολοκληρωτικά αλλάξει η ζωή της. Μαμά και γιος είναι παντού μαζί, ακόμη και στα γυρίσματα της Γης της ελιάς, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια.

Στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη, Γκερέκου,Κουλουκάκου και Καράντη εντυπωσίασαν

Για πρώτη φορά η ηθοποιός στη συνέντευξή της, μίλησε όμως για την περίοδο πριν μείνει έγκυος. Επιθυμούσε πολύ να γίνει μαμά, αλλά αυτή την αγωνία τη μοιραζόταν, μόνο με τον σύντροφό της Νίκο Ράικο. Και εξήγησε για πρώτη φορά τον λόγο: «Δεν το ήξερε κανείς. Μπορεί αν το ήξερε η μαμά μου, να μου έβαζε μία αγωνία και ένα άγχος παραπάνω και ότι κάθε φορά απογοητεύω ένα έξτρα άτομο. Ήταν κάτι εντελώς δικό μου και θα μπορούσε να μην έχει συμβεί. Οι άλλοι σου ασκούνε μία πίεση ότι πρέπει σώνει και καλά να τα καταφέρεις».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γιορτάζει τα γενέθλια της μητέρας της και εξηγεί γιατί φέτος όλα είναι αλλιώς

Μας αποκάλυψε όμως και τι συνέβη όταν έμαθε τελικά πως περιμένει παιδί και σκέφτηκε το πώς αυτό θα επηρεάσει και την επαγγελματική της ιδιότητα ως ηθοποιός και ως η τηλεοπτική Ιουλία στη Γη της ελιάς.

Από πολύ νωρίς ο Αντρέας Γεωργίου έμαθε τα ευχάριστα, αλλά την Αντιγόνη εντυπωσίασε η αντίδρασή του.

«Είναι πια οικογένεια η Γη της ελιάς. Είμαι κάπου που με έχουν αγκαλιάσει και κατανοούν τις ανάγκες μου. Πέρα από τον σύντροφό μου, τη μαμά μου και τον αδελφό μου, οι πρώτοι που έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου είναι ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου. Ήμουν ακόμη στους πρώτους δύο μήνες, όλοι ήταν εναντίον στο να το πω, γιατί δεν ξέραμε ακόμη τι θα συμβεί. Τους το είπα και είχαν κάθε δικαίωμα να πάρουν όποια απόφαση ήθελαν. Ήμουν έτοιμη να δεχθώ τα πάντα. Ότι δεν έχω δουλειά, ότι σταματάω, ότι θα μείνω για ακόμη δύο μήνες, ότι θα αλλάξουμε τον ρόλο, ότι θα πάψω να υπάρχω. Τα πάντα ήταν ανοιχτά. Τους το είπα και δε μιλήσαμε καθόλου για δουλειά. Ο Αντρέας μου είπε «Αντιγόνη χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα, το ήξερα πόσο πολύ το ήθελες, το είχα καταλάβει και ας μην σου είχα πει τίποτε. Δε μιλάμε για τη σειρά, μιλάμε τώρα μόνο για αυτό».

Η σειρά συνεχίζει για 4η σεζόν και λίγο πριν την πρεμιέρα της Γης της ελιάς την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου, η Ιουλία έδωσε spoiler για τον τηλεοπτικό της σύζυγο αλλά και όσα θα γίνουν στο πρώτο επεισόδιο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως ο γάμος της με τον Πασχάλη Τσαρούχα θα γίνει από το πρώτο επεισόδιο και όχι λίγο αργότερα όπως περίμεναν οι φανς της σειράς.

«Υπάρχει αλληλεπίδραση στη σειρά και ο ρόλος μου επηρεάζει και τους υπόλοιπους, αλλά οι συνάδελφοι το δέχτηκαν πολύ καλά με αγάπη όπως και ο Πασχάλης Τσαρούχας. Θα δείτε επιτέλους και γάμο, στο πρώτο επεισόδιο θα γίνει αυτό. Θα έχουμε βέβαια και ανατροπές στη συνέχεια. Με τη φωτιά (η τελευταία σκηνή της προηγούμενης σεζόν) θα υπάρχει αίσιο τέλος. Θα υπάρξει όμως μία ταλαιπωρία πιο πριν. Δεν θα πάθει τίποτε όμως ο Στάθης στη φωτιά, γιατί έχουμε να κάνουμε και τον γάμο μετά».

Όσο για την απαγωγή της Ειρήνης, η ηθοποιός απάντησε πως όλα θα πάνε καλά. Αυτή όμως η απαγωγή θα είναι ένα θέμα που θα δούμε μετά την πρώτη εβδομάδα της σειράς και ενώ θα έχουν καταφθάσει στη Μάνη ως τηλεοπτικοί σύζυγοι, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου.