Τα δίδυμά των Ρέβη-Τότσικα έγιναν 9 ετών και η φωτογράφος μάς δείχνει νέα λήψη τους από την Αφρική

Τα δίδυμά των Ρέβη-Τότσικα έγιναν 9 ετών και η φωτογράφος μάς δείχνει νέα λήψη τους από την Αφρική

Ο Άγγελος και η Ειρήνη μοιάζουν και με τους δύο γονείς τους. Φωτογραφίες της ξανθιάς κόρης και του μελαχρινού αγοριού. 

Έχουν περάσει μόλις εννιά χρόνια απ’ όταν ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα και η γνωστή φωτογράφος ανέβασε στα social media μια ανάρτηση γι’ αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την εγκυμοσύνη της, η κόρη της, Ειρήνη, και ο γιος της, Άγγελος, σήμερα σβήνουν εννιά κεράκια και οι γονείς τους δεν διστάζουν να δείξουν την τεράστια αδυναμία που τους έχουν.

Τα παιδιά Τότσικα γίνονται εννέα χρονών και με αφορμή τα γενέθλιά τους, η Ρούλα Ρέβη έκανε μια όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε τα δύο παιδιά στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Αφρική.

Στη λεζάντα της ανάρτησης η μητέρα τους έγραψε «Χρόνια πολλά Άγγελε και Ειρήνη !!!!!!! Είστε ένα όνειρο αληθινό, σας λατρεύουμε». Με δυο προτάσεις και τα πιο γλυκά λόγια, η Ρούλα Ρέβη ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στα δύο αγγελούδια της που σήμερα κλείνουν τα εννιά.

https://www.instagram.com/p/C_sK7ynIyCw/

Φέτος το καλοκαίρι, η οικογένεια του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη αποφάσισε να περάσει διαφορετικά τις διακοπές της, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι με προορισμό την Αφρική. Αυτή δεν ήταν μια απλή εξόρμηση, αλλά το ταξίδι είχε και εθελοντικό χαρακτήρα καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια αποστολή προσφοράς και εθελοντικής εργασίας στην Τανζανία, με τη δράση του «Wheeling 2 help» όπου μπορούν εκτός από ενήλικες ακόμα και παιδιά, να προσφέρουν και να χαρίσουν χαρά στον κόσμο της Αφρικής. Τα δίδυμα παιδιά τους ήταν φυσικά μαζί.

«Με ρωτάτε για το ταξίδι αυτό της αγάπης και της προσφοράς πρώτα στον εαυτό μου και στα παιδιά μας, θα σας μιλήσω για όλα …. Προς το παρόν αφήνω την καρδιά μου να νοιώσει», είχε γράψει σε ανάρτησή της η Ρούλα Ρέβη.

https://www.instagram.com/p/C9rxSBAIvN6/

Σε άλλη ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια από αυτό το ταξίδι, είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τα παιδιά της, λέγοντας «θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά μου, από τότε που γεννήθηκαν και μου το είχαν αποδείξει πως δεν πρέπει να φοβάμαι μέχρι αυτό το ταξίδι που με πήραν από το χέρι και το ζήσαμε».

Η Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας με τα παιδιά τους πήγαν στην Αφρική για τον πιο σπουδαίο λόγο

Ο Απόστολος Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη ανεβάζουν αρκετά συχνά φωτογραφίες με την οικογένειά τους και μάλιστα με τα παιδιά τους, αποδεικνύοντας πόσο πολύ τους μοιάζουν.

https://www.instagram.com/p/C_X3ngpI-HV/
https://www.instagram.com/p/C-7PEIpoVXj/
https://www.instagram.com/p/C-sCG71oGnp/
https://www.instagram.com/p/C-Zob-Fsf_O/
https://www.instagram.com/p/C8SiVg6sqOZ/

Η δυσκολία στην εγκυμοσύνη

Η Ρούλα Ρέβη έχει μιλήσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της, ακόμα και για το bullying που δέχτηκε επειδή έγινε σε πιο μεγάλη, για τα κοινωνικά δεδομένα, μαμά.

«Εγώ λοιπόν γέννησα στα 40 μου και μετά από 22 χρόνια δουλειάς, επιστρέφοντας λεχώνα ακόμα, δέχτηκα bullying από γυναίκες κυρίως στη δουλειά μου. Μερικές με ρώτησαν αν μπορώ ακόμα να δουλέψω, αν νυστάζω, αν μετάνιωσα που έκανα παιδιά, αν τα πάω καλά με τον άντρα μου, πόσα κιλά πήρα, γιατί δεν σηκώνω αμέσως τηλέφωνο, γιατί βγάζω φωτογραφίες τα παιδιά μου, γιατί δεν έκανα μικρότερη παιδιά, γιατί έκανα παιδιά γενικά, γιατί πρέπει να μου ξαναδώσουν δουλειά αφού έλειψα για τρεις μήνες που ήμουν καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι (αυτό μου το είπε λεχώνα διευθύντρια μηνιαίου περιοδικού για το οποίο φωτογράφιζα όταν αυτή ήταν ακόμα στο χωριό της). Και πολλά ακόμα. Βλέμματα στη δουλειά μου που έψαχναν να δουν αν είμαι κουρασμένη ή αν έχω χάσει το κέφι μου στη φωτογράφιση λόγω εξάντλησης. Τίποτα από όλα αυτά δεν μου συνέβαινε όμως. Ήμουν απλά ευτυχισμένη» είχε πει η ίδια.