Φίλιππος Μαραντίνης: Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου έγινε 16 και το πάρτι του ήταν αντάξιο σούπερ ήρωα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φίλιππος Μαραντίνης: Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου έγινε 16 και το πάρτι του ήταν αντάξιο σούπερ ήρωα

«16 χρόνια στη ζωή! Πόσο όμορφη την κάνεις», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram της για τον μεγάλο της γιο που είχε γενέθλια.

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή (13/8) για την Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ο πρωτότοκος γιος που απέκτησε με τον πρώην σύυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, ο Φίλιππος - Ραφαήλ (όπως είναι ολόκληρο το όνομά του) έκλεισε τα 16.

H παρουσιάστρια και ο frontman των Onirama έχουν αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον Μιχαήλ - Άγγελο ή Mike, όπως τον φωνάζει η ίδια, που είναι 10 χρονών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μαμά «κουκουβάγια» αλλά ο γιος της, ο Mike της απάντησε επικά

Το πάρτι του Φίλιππου Μαραντίνη για τα 16α γενέθλιά του

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η παρουσιάστρια οργάνωσε ένα πάρτι στον Φίλιππο με καλεσμένους όλους τους φίλους τους, ενώ όλοι μαζί έβγαλαν την καθιερωμένη φωτογραφία με τα χέρια ψηλά.

Από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της προσέξαμε πως η τούρτα του είχε θέμα τον Batman, ενώ το highlight της βραδιάς ήταν τα πυροτεχνήματα στη θάλασσα.

IMG_1849.jpeg

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε και μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον Φίλιππο, γράφοντας:

«16 χρόνια στη ζωή! Πόσο όμορφη την κάνεις… Σ’αγαπάω Φίλιππε. Αδιανόητα..».

https://www.instagram.com/reel/C-nwRhloYBi/

Η μάχη της πρώτης Καλημέρας: Οι αλλαγές και μία έκπληξη στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου γέμισε με ευχές, ενώ και ο μπαμπάς της και παππούς του Φίλιππου, έστειλε διαδικτυακά τις ευχές του.

«Χρόνια Πολλά αγαπημένε μου εγγονέ!», έγραψε ο Θοδωρής Χρηστίδης.

IMG_1857.jpeg


Το κορίτσι του Φίλιππου

Μιλώντας στο podcast της Μαρίας Σολωμού πριν από κάποιους μήνες, η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι! είχε μιλήσει για το πώς βιώνει το ότι ο γιος της έχει μπει πλέον, για τα καλά στη φάση της εβηφείας.

Όπως είχε πει ο Φίλιππος μπορεί να μην μιλάει πολύ (το ίδιο κάνουν οι περισσότεροι έφηβοι με τους γονείς τους), όμως της έχει γνωρίσει το κορίτσι του.

Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι, έχουν σχέση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί μπορεί να με μαλώσει. Την αγαπώ πολύ, πολύ την αγαπώ. Είναι τι θα τύχει όμως. Είναι ένα κορίτσι που είναι λογικό πολύ, τον προσγειώνει. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση, είναι ένα διαμάντι αυτό το κορίτσι, οπότε νιώθω καλά με αυτό.

«Αν ήταν κάτι που θεωρούσα ότι του κάνει κακό, δεν ξέρω πως θα το διαχειριζόμουν. Αυτό θα μου ήταν δύσκολο. Είναι μαζί 1,5 χρόνο. Είμαι πολύ περήφανη και για την επιλογή του και με τον τρόπο που το χειρίζεται. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό, είναι γλυκάκια», πρόσθεσε επίσης η Σίσσυ Χρηστίδου.