Κατερίνα Καινούργιου: Ο πρώτος δυνατός καλεσμένος και αυτό που περιμένουν όλοι στην πρεμιέρα της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κατερίνα Καινούργιου: Ο πρώτος δυνατός καλεσμένος και αυτό που περιμένουν όλοι στην πρεμιέρα της

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του Alpha και τη Super Κατερίνα. Άραγε πόσο διαφορετική θα είναι η φετινή πρεμιέρα;

H Kατερίνα Καινούργιου, όπως μάς έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες μέσα από το προφίλ της στα social media ετοιμάζεται πυρετωδώς για την τέταρτη πρεμιέρα της Super Κατερίνα στον Alpha και είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Screenshot-(1411).jpg

Η ίδια αναμένεται να πει την πρώτη «Καλημέρα» της σεζόν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί, ενώ μαζί της θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος.

Όσο για τον πρώτο της καλεσμένο, αυτός είναι ένας ηθοποιός που πολλές εκπομπές θα ήθελαν.

Ποιος είναι ο πρώτος καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου;

Μιλάμε φυσικά για τον Δημήτρη Λάλο, τον ηθοποιό που το ευρύ κοινό αγάπησε περισσότερο μέσα από τον ρόλο του Μαθιού στον Σασμό και φέτος θα πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του καναλιού, τον Τιμωρό (σ.σστον ρόλο του Μάρκου Μωραΐτη), που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στισ 21.00 με διπλό μάλιστα, επεισόδιο.

Πρόκειται για μία σειρά που θυμίζει την ιστορία του Κόμη Μόντε Χρίστο και θα σασπένς σχεδόν από την αρχή, καθώς οι θεατές ξέρουν την αλήθεια, αλλά δεν την γνωρίζουν οι χαρακτήρες των ρόλων.

Η Μαρίνα Καλογήρου γίνεται το πιο τραγικό πρόσωπο του Τιμωρού και το πιο τρυφερό του Άγιου Παΐσιου

Ο ηθοποιός, όχι μόνο φαίνεται λοιπόν, πως θα απασχολήσει και φέτος το τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο του, αλλά η προηγούμενη σεζόν ήταν ιδιαίτερα καθοριστική για εκείνον, καθώς και στην προσωπική του ζωή υπήρξε μια μεγάλη αλλαγή.

Ο ίδιος χώρισε από τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση μιας κόρης.

Η μοίρα ωστόσο, τα έφερε έτσι που εκείνος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου - η συμπρωταγωνίστριά του στον Σασμό - ερωτεύθηκαν και στην πραγματικότητα και τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μίλησαν για τη σχέση τους στην από κοινού συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ΟΚ! τον Αύγουστο.

«Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής», είχε δηλώσει ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε αν η τηλεοπτική σχέση και οι ρόλοι τους στον Σασμό «προκάλεσαν» και την σχέση τους στην πραγματική ζωή.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν, θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνέντευξη του Δημήτρη Λάλου στην Κατερίνα Καινούργιου.

Τι περιμένουν να δουν όλοι στην πρεμιέρα της KatKen;

Πέρα από τον καλεσμένος της, σίγουρα η πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου θα έχει πολύ ενδιαφέρον και για την έναρξή της, μιας και η ίδια κάθε χρόνο λάμβανε μια ανθοδέσμη από τον Νίκο Κοκλώνη, τον παραγωγό της εκπομπής της.

Η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου στο ξεκίνημα του 2024 βγήκε αληθινή με τον Παναγιώτη Kουτσουμπή

Ωστόσο, φέτος κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στην προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου με την ίδια να είναι πολύ ερωτευμένη και ζευγάρι με τον επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

https://www.instagram.com/p/C-KszU4oQod/

Το καλοκαίρι που πέρασε οι δυο τους ήταν αρκετά εξωστρεφείς με αυτό που τους συμβαίνει και ο έρωτας τους δεν γινόταν να κρυφτεί, γι' αυτό και μετά από κάποιο σημείο τα διακριτικά tags έδωσαν τη θέση τους στις φωτογραφίες και τις τρυφερές λεζάντες.

katken85_1724004684_3437522903588054566_226551556.jpg

Μάλιστα, σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφόρησε, το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση του, δηλαδή να συγκατοικήσει.

https://www.instagram.com/p/C_xEUjho69d/

Κάπως έτσι, λοιπόν πολλοί απ' όσους έχουν χαρεί με την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου αναμένουν πως φέτος η ίδια πέρα από την ανθοδέσμη του Νίκου Κοκλώνη ίσως λάβει και μια δεύτερη από τον σύντροφό της. Ή ακόμα καλύτερα ίσως λάβει έναν καφέ και πρωινό στο πλατό από ένα από τα καταστήματά του.