Αλλαγή στην πρεμιέρα για τον Γιατρό και τα 3 νέα ζευγάρια που μόλις αποκαλύφθηκαν για τον β' κύκλο

Κατερίνα Μπούσιου
Αλλαγή στην πρεμιέρα για τον Γιατρό και τα 3 νέα ζευγάρια που μόλις αποκαλύφθηκαν για τον β' κύκλο

Η κόντρα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και του Πέτρου Λαγούτη είναι μία μόνο από τις μη αναμενόμενες, εκπλήξεις της δεύτερης σεζόν. 

Μεγάλες αλλαγές ανακοινώθηκαν από τον Alpha. Το κανάλι εγκαινιάζει μία ξεχωριστή ομάδα πρεμιέρας, παρουσιάζοντας όλες τις σειρές μυθοπλασίας, εκείνες που συνεχίζουν αλλά και όλες τις νεότερες. Έτσι έχουμε μία αλλαγή στην πρεμιέρα στον Γιατρό, ενώ στα πρώτα δύο επεισόδια που θα δούμε θα έχουμε εκπλήξεις με τα νέα ζευγάρια που θα δημιουργηθούν.

Ο έρωτας φέρνει όμως και κόντρες. Για ποιο λόγο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα επιτεθεί στον Πέτρο Λαγούτη;

https://www.instagram.com/p/C_5LeZ1tbES/

Μαρκουλάκης VS Λαγούτη και μία εγκυμοσύνη

Σε μία κίνηση επικοινωνιακού και στρατηγικού αιφνιδιασμού, ο Alpha ανακοίνωσε πως η εβδομάδα που ξεκινά από τη Δευτέρα 23/9 είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση όλων των σειρών μυθοπλασίας, με καθημερινό διπλό επεισόδιο. Ωστόσο οι μέρες δεν αντιπροσωπεύουν σε όλες τις σειρές την κανονική προβολή στη συνέχεια.

Ο Γιατρός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας έβαλε στα παρασκήνια: Ποιος πεθαίνει μετά την πρεμιέρα;

Έτσι τη Δευτέρα 23/9 στις 21.00 θα δούμε το πρώτο διπλό επειόδιο στον Τιμωρό, την Τρίτη την ίδια ώρα έχουμε πρεμιέρα στην Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα , την Τετάρτη 25/9 θα δούμε τον Άγιο Έρωτα, την Παρασκευή 26, τον Γιατρό και δύο μέρες μετά την Κυριακή, το πρώτο διπλό επεισόδιο της Διάφανης Αγάπης.

Όμως από την εβδομάδα που θα ακολουθήσει, ο Άγιος Έρωτας θα παίζει καθημερινά από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη, ενώ πιθανότατα κάθε Παρασκευή θα έχουμε την προβολή του Γιατρού.

Η σειρά κάνει εντυπωσιακό restart με την προσθήκη των νέων ηθοποιών και την πλήρη αλλαγή αρκετών χαρακτήρων. Εκτός από την πανδημία και τον ιό που αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση για την κλινική Μέριμνα και την προσπάθεια του Ανδρέα Βρεττού να σώσει ζωές, θα έχουμε τον πόλεμο που δέχεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τόσο από την Ευδοκία Ρουμελιώτη, ως νέα διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής, όσο και από τον Αλέκο Συσσοβίτη, ως τον νομικό σύμβουλο.

Μαρκουλάκης - Ρουμελιώτη τραγουδούν Βίσση στον Γιατρό αλλά δεν περίμεναν την αντίδραση του Καρβέλα

Θα έχουμε όμως και νέους έρωτες. Και εδώ έχουμε ανατροπές. Αρχικά ο ίδιος ο Ανδρέας θα διεκδικήσει ξανά την Άννα, την πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του. Η Θάλεια Ματίκα είναι στον ρόλο που μέχρι το τέλος του α' κύκλου, υποδυόταν η Δήμητρα Σιγάλα.

matika.jpg

Από την άλλη πλευρά η κόρη τους Κέλλυ που τελείωσε την Ιατρική και δουλεύει ως ασκούμενη στην κλινική, ερωτεύεται παράφορα, τον νέο γιατρό Γρηγόρη Γιαννόπουλο που θα υποδυθεί ο Πέτρος Λαγούτης. Αυτό θα τον φέρει σε πλήρη κόντρα με τον πατέρα της. Μέχρι και στα χέρια θα πιαστούν οι δυο τους. Δες και το τρέιλερ παρακάτω.

Ένας ακόμη νέος γιατρός, ο Αλέξανδρος Χρηστίδης που θα υποδυθεί ο Ιωάννης Παπαζήσης, ερωτεύεται τη Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου). Μόνο που εκείνη είναι ήδη έγκυος. Αυτή η εγκυμοσύνη προέκυψε την περίοδο που και η ίδια η ηθοποιός ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ζωή της θα αλλάξει όταν ο Μιχάλης (και πατέρας του παιδιού) φύγει από τη ζωή, νικημένος από τον ιό.

https://www.instagram.com/p/C_rALIKqiD0/

Έρωτας με εμπόδια θα προκύψει και για τη Μαριάννα Κιμούλη και τον Ντένη Μαρκή. Η πρώην Ψυχοκόρη είναι επίσης μία από τις νέες προσθήκες του καστ.

Η Δανάη και ο Δημήτρης θα συνεχίσουν να είναι μαζί, αλλά ο Λεωνίδας και η Εύα θα έχουν συνεχείς κόντρες μετά τον χωρισμό τους.

Θα συνεχίσω να μιλώ για ανατροπές, που αυτή τη φορά αφορούν στους πρώτους guest ηθοποιούς που θα βρεθούν στα δύο πρώτα επεισόδια, ως ασθενείς στην κλινική. Η Έλλη Τρίγγου λίγο πριν κάνει μία εξίσου εντυπωσιακή επιστροφή στον δεύτερο κύκλο στη Μάγισσα, σχεδόν ετοιμοθάνατη θα ζητήσει βοήθεια από τον Ανδρέα Βρεττό.

Δεύτερος ασθενής θα είναι ο Κώστας Κόκλας και αυτή τη φορά θα δούμε τον κωμικό κυρίως ηθοποιό σε δραματικό ρόλο.