Στην ανάρτηση του Μελέτη Ηλία με τα δύο του παιδιά, όλες οι ευχές ήταν για την Κοραλένια του

Κατερίνα Μπούσιου
Στην ανάρτηση του Μελέτη Ηλία με τα δύο του παιδιά, όλες οι ευχές ήταν για την Κοραλένια του

Οικογενειακώς για διακοπές στη Βενετία του Βορρά βρίσκεται ο Μελέτης Ηλίας, πριν γίνει ο Βενετσιάνος Τζουζέπε Μοντιλιάνι, στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. 

Ο Μελέτης Ηλίας αυτό το καλοκαίρι το έχει αφιερώσει εξ' ολοκλήρου στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Θέμις Βουτσινά και στα δύο τους παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη τους. Εδώ και λίγες ώρες βρίσκονται στη μαγευτική Μπρυζ του Βελγίου και στην ανάρτηση του ηθοποιού, η μεταμόρφωσή του για τον μελλοντικό του ρόλο στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Η 14χρονη κόρη του ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στις ευχές, για έναν σημαντικό λόγο.

Η επιστροφή στην Αθήνα για τον ηθοποιό, θα σημάνει και την έναρξη των γυρισμάτων για τον νέο του τηλεοπτικό ρόλο ως Τζουζέπε Μοντιλιάνι. Τι ρόλο θα παίξει στη Μάνη;

https://www.instagram.com/p/C9Hj6rkMux5/

Το ατύχημα της Κοραλένιας και ο ρόλος ως Τζουζέπε Μοντιλιάνι

Ήταν μία γεμάτη, επαγγελματικά χρονιά, για τον Μελέτη Ηλία. Εκτός από την παράσταση Φιλουμένα Μαρτουράνο στο πλευρό της Μαρίας Ναυπλιώτου και την πρωτοβουλία να συμμετέχει ως παραγωγός εκτός από πρωταγωνιστής στην ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει», έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία ως Γιωργίκης Προβιός στο Προξενιό της Ιουλίας. Αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το πόσο πολυδιάστατος είναι υποκριτικά. Ήταν απαραίτητη η ξεκούραση για το καλοκαίρι, χωρίς υποχρεώσεις, πριν τον δούμε στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. Σε έναν ρόλο που θα εξηγήσω και παρακάτω πώς θα εξελιχθεί.

Η Ευγενία Ξυγκόρου δολοφόνησε τον Προβιό αλλά εξήγησε γιατί λάτρεψε τον Μελέτη Ηλία στο Προξενιό

Οικογενειακώς βρίσκεται ο ηθοποιός αυτές τις μέρες στο Βέλγιο και στην αποκαλούμενη ως Βενετία του Βορρά, το μαγευτικό Μπρυζ για τη δεύτερη φάση των διακοπών του. Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι στην Αμερική και μερικές μέρες χαλάρωσης στη Μάνη.

Στην ανάρτηση που έκανε με τα δύο του παιδιά ο Μελέτης Ηλίας μίλησε για την ατυχία τους, που δεν τους εμπόδισε ωστόσο να συνεχίσουν τις διακοπές τους: «2 παιδιά 2 πατερίτσες ένα σπασμένο πόδι ένα κανάλι κι οι διακοπές συνεχίζονται».

https://www.instagram.com/p/C-DgohLMA7h/

Φυσικά αναφερόταν στο μικρό ατύχημα που είχε η κόρη του, μετά την επιστροφή τους από την Αμερική. Όλες οι ευχές των followers του και των φίλων του, πήγαν στην Κοραλένια του. «Όλα περνάνε». Πήρε και ένα κοπλιμέντο ο γιος του για το μοντέρνο κούρεμά του.

Φυσικά θα παρατήρησες και τη μεταμόρφωση του μπαμπά Μελέτη με το πιο...βενετσιάνικο μούσι για τις ανάγκες του ρόλου του ως Τζουζέπε Μοντιλιάνι, στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. Ο ρόλος του είναι ως σύζυγος της Μαρίας Κίτσου, της Πανδώρας Μοντιλιάνι. Δικαστής, αυστηρός, εν μέρει και αδέκαστος και σίγουρα αντίθετος σε κάθε έννοια μαγείας.

Το είχε εξηγήσει και ο ίδιος πλαγίως στο μικρό βίντεο που προβλήθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1: «Είμαι ο Μελέτης Ηλίας και τα συναισθήματά μου για τη Μάγισσα, δεν είναι τόσο μαγικά, γιατί η δική μου δουλειά είναι να καταπονώ τη μαγεία που υπάρχει γύρω μας».

Όπως καταλαβαίνεις αυτή του η ιδιότητα θα τον φέρει κάποια στιγμή σε σύγκρουση με τη σύζυγό του. Αυτή είναι μία πρώτη απλή διαπίστωση. Γιατί το φετινό σενάριο του δεύτερου κύκλου της Μάγισσας, έχει πολλαπλές ανατροπές και μία πολύπλοκη ιστορία. Δες και εδώ. Και ένα ταξίδι στο χρόνο. 100 χρόνια μετά τη Θεοφανώ και 100 χρόνια πριν.

Τα πρώτα επεισόδια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Οι πρόγονοι Θεοφανώς - Κυπριανής και ο κληρονόμος