Τα γυρίσματα της Μάγισσας 2 ξεκίνησαν με μία ατυχία για τον Μελέτη Ηλία και μία απορία από το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Τα γυρίσματα της Μάγισσας 2 ξεκίνησαν με μία ατυχία για τον Μελέτη Ηλία και μία απορία από το κοινό

Η μικρή ατυχία για τον πρωταγωνιστή Μελέτη Ηλία και τα πρώτα πλάνα της Μάγισσας Φλεγόμενη Καρδιά, που αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος.

Την περσινή χρονιά η Μάγισσα για τον ΑΝΤ1 ήταν το καμάρι του προγράμματος του και η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της σεζόν. Οι προσδοκίες είναι ακόμη μεγαλύτερες για τον δεύτερο κύκλο της, με τον υπότιτλο Φλεγόμενη Καρδιά. Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος μας έδειξε το πρώτο πλάνο της πρώτης σκηνής, για να μας πληροφορήσει πως ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Με μία επιπρόσθετη ατυχία για τον πρωταγωνιστή Μελέτη Ηλία και μία γενικότερη απορία που έχουμε όλοι μας.

https://www.instagram.com/reel/C9UNHzLhUzG/

Ο γρίφος για το υπόλοιπο καστ και η πρώτη σκηνή του prequel

Την περσινή χρονιά τα γυρίσματα για την Μάγισσα είχαν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο και τέτοια εποχή επίσης καλοκαίρι, είχαν ολοκληρωθεί σχεδόν όλα τα επεισόδια του χειμώνα. Άλλωστε σου τα είχα παρουσιάσει και στο ταξίδι που κάναμε ως Queen.gr στην Αρεόπολη, όταν η παραγωγή αποφάσισε να μας δείξει μέρος του μεγάλου τηλεοπτικού εγχειρήματος.

https://www.instagram.com/reel/C4gHyrbokMr/

Φέτος έχουμε μία μικρή καθυστέρηση, αλλά πλέον τώρα υπάρχει αφενός η εμπειρία και αφετέρου, ένα κομμάτι της προετοιμασίας, είχε ξεκινήσει πολύ πριν τον επίλογο της πρώτης σεζόν. Με κάποιες σημαντικές τροποποιήσεις θα χρησιμοποιηθούν και μέρη των ήδη έτοιμων σκηνικών, ενώ ο χώρος επίσης θα είναι ο ίδιος, αλλά χωρίς να θυμίζει το αρχοντικό Λασκαραίων και Γερακάρηδων.

Δεν μας έδωσε πολλά στοιχεία το στιγμιότυπο που μας έδειξε ο Λευτέρης Χαρίτος. Απλά με τον αριθμό ένα στην κλακέτα, καταλάβαμε πως δόθηκε η εκκίνηση των γυρισμάτων. Roll camera, λοιπόν. Ξέρουμε ακόμα πως η Μαίρη Κίτσου θα ονομάζεται Πανδώρα Μοντιλιάνι

.

https://www.instagram.com/p/C9euccWolPd/

Ο σκηνοθέτης της σειράς, πήρε όμως αρκετές ευχές τόσο από τους φανς του πρώτου κύκλου, αλλά και από τους αγαπημένους ηθοποιούς που συμμετείχαν σε αυτόν. Ο εθνικός θείος για το Χ Νίκος Ψαρράς και η Καλλιόπη Χάσκα, ήταν μόνο δύο από αυτούς.

magissaefxes.jpg

Με το emoticon της φωτιάς καλωσόρισε τη σειρά και ο νέος της πρωταγωνιστής, Μελέτης Ηλίας ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό της κεντρικής ηρωΐδας που θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου.

Ο ηθοποιός που βρίσκεται στην Αθήνα αναμένοντας τα γυρίσματα, μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη όπου ήταν μαζί με την μικρή του κόρη Kοραλένια, αντιμετώπισε μία μικρή οικογενειακή «κρίση». Γιατί η μικρή είχε ένα μικρό ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ένα μικρό καταγματάκι, όπως ανέφερε ο ίδιος στην ανάρτησή του. Τέλος καλό, όλα καλά.

koralenia.jpg

Εκτός από αυτό το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, γνωρίζουμε ήδη πως η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θα βρίσκονται στη σειρά. Αλλά εκτός από αυτούς δεν είχε διαρρεύσει κανένα άλλο όνομα μέχρι στιγμής. Ενώ όλο το καστ έχει ήδη συμφωνήσει και τυπικά με την παραγωγή. Όλο αυτό προφανέστατα, έγινε για επικοινωνιακούς λόγους.

Η Μαρία Κίτσου είναι η νέα Κυπριανή στη Μάγισσα; Απληστία και επιστροφές στα πρώτα 10 επεισόδια

Για να γίνει η έκπληξη. Και σήμερα στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 όπου ήμουν παρούσα, μας έγινε η ανακοίνωση. Στη σειρά θα συμμετέχουν πλέον και οι Σπύρος Τσεκούρας από τη Μουρμούρα και ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Στο prequel θα έχουμε και ένα sequel. Δηλαδή η σειρά θα ξεκινήσει από τα γεγονότα του 1710, εκατό χρόνια πριν από την ιστορία της Θεοφανώς και του Αντρέι που ήδη είχαμε δει και θα ξαναγυρίσουμε στο μέλλον, βλέποντας την εξέλιξη των Λασκαραίων και κυρίως του γιου του Μάρκου και της Θεοφανώς. Θεωρείται βέβαιο πως θα έχουμε μία μικρή επιστροφή ως flashback του διδύμου και αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού, της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού. Οι φανς τους, το περιμένουν με αγωνία αυτό. Δεν τους δικαίωσε το φινάλε με τη δική της δολοφονία και το οριστικό τέλος του έρωτά τους.

Στο ερώτημα: «Γιατί αυτό το τέλος στη Μάγισσα;» ο Αναστάσης Ροϊλός έδωσε την απάντησή του

https://www.instagram.com/p/C3aXCxmgXvv/