Φλεγόμενη Μάγισσα: Ο Μελέτης Ηλίας στο νέο του σπίτι - Από τον Προβιό στον αδίστακτο Τζουζέπε

Κατερίνα Μπούσιου
Φλεγόμενη Μάγισσα: Ο Μελέτης Ηλίας στο νέο του σπίτι - Από τον Προβιό στον αδίστακτο Τζουζέπε

Οι διακοπές μόλις τελείωσαν για τον ηθοποιό και ήδη βρίσκεται στο σετ της σειράς Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. 

Ο Μελέτης Ηλίας μόλις ολοκλήρωσε τις διακοπές του και μετά το οικογενειακό ταξίδι στην Αμερική, στο Γύθειο και στο Βέλγιο με τη σύζυγό του Θέμις Βουτσινά και τα παιδιά τους Κοραλένια και Δημήτρη, επέστρεψε στη βάση του στην Αθήνα. Ήδη ξεκίνησε τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων για τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά και εδώ θα τον δεις αλλιώτικο, αλλά όχι πάντα με θετικό πρόσημο. Και λίγο πριν μας συστηθεί ως Τζουζέπε Μοντιλιάνι, μας έδειξε και το νέο του σπίτι.

Από τον Προβιό στον ρέκτορα Τζουζέπε

Ο Μελέτης Ηλίας μας έχει δείξει ήδη από το θεατρικό και τηλεοπτικό του παρελθόν, πως έχει μία μοναδική υποκριτική ικανότητα να γίνεται ο εκάστοτε ρόλος και όχι να τον υποδύεται. Μετά από την πρόκληση ως Γιωργίκης Προβιός στο Προξενιό της Ιουλίας, τώρα έχει μία ακόμη μεγαλύτερη στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά ως Τζουζέπε Μοντιλιάνι και σύζυγος της Πανδώρας Μοντιλιάνι, δηλαδή της Μαρίας Κίτσου.

Στην ανάρτηση του Μελέτη Ηλία με τα δύο του παιδιά, όλες οι ευχές ήταν για την Κοραλένια του

Μη περιμένεις να είναι ο πιο καλοσυνάτος Ενετός της Μάνης. Ως ρέκτορας, δηλαδή δικαστής, είχε πιο φιλόδοξα σχέδια από το να πάρει μετάθεση από την Πάργα μετά τον γάμο του με την Πανδώρα, για τη Μάνη. Το θεωρεί υποβιβασμό, άρα θα τον δεις με πολλά εξουσιαστικά απωθημένα εξαρχής και οριακά αδίστακτο στις αποφάσεις του. Στο παρακάτω βίντεο θα τον δεις να λέει πως τον αποκαλούν και αλαζόνα στη Μάνη. Θα είναι πολύ σκληρός με τους ντόπιους.

Αργότερα θα του προκύψει και η αποστροφή στη μαγεία. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα κρίνει και τη σχέση με τη γυναίκα του. Προς το παρόν ο Ενετός διοικητής Εσποζίτο, δηλαδή ο Γιώργος Παπαγεωργίου, μοιάζει για σύμμαχος. Μη παίρνεις όρκο πως αυτό θα συνεχιστεί.

Ο Μελέτης Ηλίας μόλις επέστρεψε στα γυρίσματα και ήδη μας έκανε και την πρώτη αποκάλυψη. Μας παρουσίασε το νέο του σπίτι, τον πύργο στη Μάνη όπου μένει με τη σύζυγό του. Καμία σχέση με το βουκολικό σπίτι των Λασκαραίων. Εδώ υπάρχει μία πολυτέλεια, λόγω αξιώματος φυσικά. Εντελώς διαφορετικό το σκηνικό από ότι είχαμε συνηθίσει.

meletisspiti.jpg

Στα πρώτα επεισόδια όπως ήδη σου έχω πει θα ξεκινήσουμε 100 χρόνια από την εποχή που έζησε η Θεοφανώ, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, με τον δισεγγονό του Μάρκου Λάσκαρη και αργότερα θα γυρίσει ο χρόνος, στο 1710. Από εκεί που ξεκίνησαν όλα και «παίδεψαν» όλες τις γενιές για 200 χρόνια.

Τα πρώτα επεισόδια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Οι πρόγονοι Θεοφανώς - Κυπριανής και ο κληρονόμος

Λόγω των δύσκολων και απαιτητικών γυρισμάτων του Μελέτη Ηλία για τον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας, φρόντισε αυτό το καλοκαίρι να μην έχει θεατρικές υποχρεώσεις για να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Παρά τη μικρή ατυχία που υπήρξε με ένα μικρό ατύχημα της κόρης του Κοραλένιας, όλη η οικογένεια ήταν αποφασισμένη να ζήσει αυτό το καλοκαίρι, νέες εμπειρίες.

Το διακωμώδησε μάλιστα με ανάρτησή του από το Μπρυζ: «2 παιδιά 2 πατερίτσες ένα σπασμένο πόδι ένα κανάλι κι οι διακοπές συνεχίζονται».

https://www.instagram.com/p/C-DgohLMA7h/