Το νέο Survivor μόλις ξεκίνησε: H πρωταγωνίστρια φέτος και οι αναφορές στο Χ για την Δαλάκα

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο 8ος κύκλος του Survivor ξεκίνησε τραβώντας κουπί, αλλά και με βαρύγδουπες δηλώσεις και νοσταλγία για τους χρήστες του Χ που έψαχναν να βρουν - ή και όχι - την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση.

Το νέο Survivor μόλις ξεκίνησε και αμέσως οι παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό κατάλαβαν πως τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια με τις προηγούμενες χρονιές.

Και άλλες αλλαγές στο Survivor: Τι μας αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός πριν την πρεμιέρα στις 16/9

Οι αλλαγές στο νέο Survivor από τα πρώτα λεπτά

Αρχικά, οι φετινές ομάδες δεν είναι οι γνώριμες σε εμάς κόκκινη και μπλε ομάδα ή η ομάδα των Διασήμων και των Μαχητών, είναι οι φυλές της Τίγρης (με το κίτρινο χρώμα) και του Αετού (με το πράσινο χρώμα).

Από εκεί και πέρα ήδη στα πρώτα λεπτά οι παίκτες κάθε ομάδας έπρεπε να κάνουν κυριολεκτικά κουπί πάνω σε μια σχεδία σαν σωστοί ναυαγοί, όπως μάς είχε ήδη προϊδεάσει από το τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός, την ώρα που γνωρίζονταν για πρώτη φορά μεταξύ τους και παράλληλα, την ώρα που το τηλεοπτικό κοινό έβλεπε διάφορες πληροφορίες γι' αυτούς.

Φέτος το παιχνίδι παίζεται εξ ολοκλήρου με «απλούς» παίκτες - όχι διάσημους - ωστόσο δεν σου είναι όλα τα πρόσωπα άγνωστα.

Το Survivor ξεκινά με εκπλήξεις: Ποιοι είναι οι 18 παίκτες που αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο;

Η Παρασκευή Κερασιώτη και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος έχουν βρεθεί ξανά σε ριάλιτι - στο GNTM και το Greek Idol αντίστοιχα - ενώ η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και ο Ορφέας Γενκιανίδης είναι γνωστοί content creators σε Instagram και TikTok. Ανάμεσά τους μια στρατιωτικός, ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κωπηλασίας, γυμναστές και γυμνάστριες και πολλοί άλλοι που συμπληρώνουν τους 18 παίκτες, οι οποίοι μέχρι το τέλος της βραδιάς θα έχουν μείνει 17.

Η πρωταγωνίστρια με βάση το Χ για φέτος

Στα πρώτα αυτά λεπτά του ριάλιτι επιβίωσης το Χ ξεχώρισε την Εκατερίνα Λιντβίνοβα, ένα γνώριμο για αυτό πρόσωπο χάρη στα social media.

H Εκατερίνα κάνει διάφορα χιουμοριστικά βίντεο σε Instagram και TikTok στα οποία δείχνει από μανικιούρ μέχρι συνταγές.

Η 26χρονη «Αετός» έκανε ωστόσο, αισθητή την παρουσία της από τα πρώτα λεπτά αφενώς δηλώνοντας πως μπήκε στο παιχνίδι για «να αδυνατίσει», αφετέρου εξαιτίας των Ελληνικών της τα οποία έχουν κάποια χαριτωμένα λάθη, καθώς η ίδια είναι από την Ρωσία.

Οι χρήστες του Χ αναγνώρισαν στην ίδια έναν παίκτη που θα χαρίσει απείρου κάλλους στιγμές, ενώ διέκριναν και την αθωότητα στο βλέμμα της, συγκριτικά για παράδειγμα με την στρατιωτικό στο επάγγελμα «Τίγρη», Γεσθημανή Κουτούζογλου, η οποία έδειξε ήδη τις αρχηγικές της τάσεις αλλά και είχε και τον πρώτο διαπληκτισμό με παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Βέβαια, το Χ δεν ξέχασε να μνημονεύσει την Κατερίνα Δαλάκα και τον Φάνη Μπολέτση. Άλλοι ήθελαν να τους δουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο, άλλοι επειδή «άκουσαν» πως η ίδια δεν θα είναι φέτος, μετά τις 4 συμμετοχές της, επέλεξαν να δουν ξανά το παιχνίδι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης