H Σταυρούλα Χρυσαειδή του Survivor αποκάλυψε κατά λάθος την πραγματική αιτία αποχώρησής της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Σταυρούλα Χρυσαειδή του Survivor αποκάλυψε κατά λάθος την πραγματική αιτία αποχώρησής της

Τελικά βαριόταν να συνεχίσει στο Survivor 2024 η Σταυρούλα Χρυσαειδή ή για την αποχώρησή της έφταιξε ο τραυματισμός της στο πόδι;

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, όπως και πολλοί παίκτες του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Γιώργου Ταλάντσεβ (επίσης πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης από τον κύκλο του 2022) με τίτλο Ala Tala.

Το λάθος στο μοντάζ του βίντεο αποκάλυψε τον αληθινό λόγο που η Σταυρούλα έφυγε από το παιχνίδι;

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2022, τη σεζόν που πέρασε βρέθηκε για 3η συνεχόμενη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ίδια πέρα από το 2022, συμμετείχε και στο Survivor All Star το 2023, ενώ θεωρείται μια από τις καλύτερες παίκτριες που έχουν περάσει συνολικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επόμενο ήταν λοιπόν, ο πρώην συμπαίκτης της να την ρωτήσει αμ θα πήγαινε και 4η φορά στο παιχνίδι ή σε ένα Survivor All Star 2, όπως είχε ακουστεί πως θα γίνει κάποια στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της απάντησης της Σταυρούλας λοιπόν, ένα λάθος στο μοντάζ του βίντεο αποκάλυψε απ’ ότι φαίνεται τον πραγματικό λόγο που εκείνη αποχώρησε φέτος από το παιχνίδι.

Η ίδια λοιπόν, είπε αρχικά πως δεν θα ξαναπήγαινε εύκολα στο Survivor, αφού εξαιτίας των συνεχόμενων συμμετοχών της γνώριζε τα πάντα και για τα παιχνίδια και για τη διαμονή στον Άγιο Δομήνικο και κάπως έτσι έχασε το ενδιαφέρον της και «βαριόταν» ακόμα να παίξει και στα παιχνίδια.

Άρα από την άποψη της εμπειρίας δεν θα ξαναέμπαινε στο παιχνίδι γιατί δεν θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτήν.

«Πολύ δύσκολα (θα ξαναπήγαινα στο Survivor). Δεν θα πω ποτέ ή όχι, θα πω πολύ δύσκολα. Συνεχόμενη φορά για κανένα λόγο. Πρώτα απ’ όλα βαριέμαι. Δηλαδή τα ήξερα όλα πού είναι τι, τα πάντα, βαριόμουν να πάω στο παιχνίδι, βαριόμουν να τρέξω, βαριόμουν να παίξω», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Γιώργο Ταλάντσεβ να την διορθώνει και να της λέει πως δεν ακούστηκε ωραια η απάντηση που έδωσε και θα ήταν καλύτερο να πει ότι λόγω του τραυματισμού της δεν θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι.

Εκείνη λοιπόν, διόρθωσε την απάντηση της και ανέφερε πως για να μπει ξανά στο παιχνίδι θα έπρεπε να γίνει πρώτα καλά το πόδι της.

H Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν ένα από τα 11 άτομα περίπου που αποχώρησαν από το Survivor 2024 λόγω του τραυματισμού της στο γόνατο. Όπως όμως, κατάλαβαν και όσοι είδαν το συγκεκριμένο βίντεο, ο λόγος τελικά που αποχώρησε από το παιχνίδι δεν ήταν ο τραυματισμός της - ο οποίος συνέβη όντως - αυτός ήταν η αφορμή. Ο λόγος που ήθελε να φύγει ήταν πως δεν είχε ενδιαφέρον για το παιχνίδι λόγω των 3 συνεχόμενων συμμετοχών της.

IMG_2291.jpg

Ο 8ος κύκλος του Survivor ωστόσο, αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες και αυτή τη φορά οι παίκτες δεν θα είναι διάσημοι - κάποιοι είναι γνωστοί λόγω των social media ή λόγω άλλων συμμετοχών τους σε ριάλιτι, όπως είναι η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM. (δες εδώ όλους τους παίκτες)