Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στην Τοσκάνη και το πρώτο δημόσιο «σ'αγαπώ» στον Bruno Cerella

Γεωργία Βλαχοπούλου

H Αθηνά Οικονομάκου δεν μπορεί μακριά από τον Bruno Cerella και η νέα τους απόδραση στην Ιταλία αλλά και το σχόλιό της στην ανάρτησή του ήταν η απόδειξη.

Σε μια εποχή που κανείς δεν λέει «σ' αγαπώ», η Αθηνά Οικονομάκου κάνει αυτό που κάθε ερωτευμένος θα έπρεπε. Εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά της στον Bruno Cerella, λέγοντάς του «Σ' αγαπώ» στο πιο όμορφο ταξίδι τους στην Τοσκάνη.

Η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Bruno Cerella έγινε για καλό σκοπό

Το «Σ' αγαπώ» και οι φωτογραφίες από την Τοσκάνη

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια αυτή τη στιγμή στην εγχώρια showbiz και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως παρότι δεν μένουν στην ίδια χώρα - η ηθοποιός φυσικά μένει στην Ελλάδα, ενώ ο πρώην μπασκετμπολίστας στην Ιταλία - έχουν βρει πολλές φορές τον τρόπο, αυτούς τους λίγους μήνες που είναι μαζί να είναι κοντά ο ένας στον άλλο.

Και η Αθηνά Οικονομάκου έχει ταξιδέψει στην Ιταλία για χάρη του και εκείνος όμως, πέρασε πολύ καιρό στην Ελλάδα μαζί της μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά και μετά από ένα μίνι χρονικό διάστημα που ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο λόγω των διάφορων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, οι δυο τους ταξίδεψαν στην Τοσκάνη της Ιταλίας.

Όπως είδαμε από τις αναρτήσεις τους στα social media, το ζευγάρι απόλαυσε την βόλτα του σε ένα υπέροχο οινοποιείο, παρακολουθώντας την όλη διαδικασία δημιουργίας κρασιού, κάνοντας δοκιμές και ποζάροντας αγκαλιά.

«Καταπληκτικές μέρες μαζί στην Τοσκάνη!», έγραψε ο Bruno Cerella στη λεζάντα της ανάρτησής του με πλάνα από την Τοσκάνη κάνοντας φυσικά tag την Αθηνά Οικονομάκου.

Σε αυτή την ανάρτηση είναι που η ηθοποιός είπε το πρώτο «Σ' αγαπώ» δημόσια στον Bruno Cerella, δείχνοντας πως η ελπίδα στην ευτυχία δεν πρέπει να χάνεται ποτέ.

Πώς θα μπορούσε να φανταστεί η ίδια, όταν τον Απρίλιο ανακοίνωσε με τον πρώην σύζυγό της και επιχειρηματία, Φίλιππο Μιχόπουλο, το διαζύγιό τους, πως λίγους μήνες μετά θα ζούσε ξανά έναν μεγάλο έρωτα.

Kι όμως, τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της δείχνουν πολύ χαρούμενοι με αυτό που τους συμβαίνει.

Και μάλιστα, οι followers της κάθε φορά που βλέπουν φωτογραφίες της με τον Bruno Cerella δεν μπορούν παρά να την συγχαρούν που, όπως λέει και μία χρήστης, διεκδικεί την ευτυχία της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης