Η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Bruno Cerella έγινε για καλό σκοπό

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Bruno Cerella έγινε για καλό σκοπό

Μετά από δεκάδες selfie και αγαπησιάρικες πόζες στις διακοπές τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της Bruno Cerella φωτογραφίζονται μαζί για μία διαφημιστική καμπάνια. 

Ο έρωτας της Αθηνάς Οικονομάκου και του μπασκεμπολίστα Bruno Cerella, μετρά μόνο μερικές εβδομάδες, αλλά αυτό το love story, έχει και συνέχεια. Το ζευγάρι μετά από τις πόζες που μας χάρισε από τις καλοκαιρινές του διακοπές, έκανε την πρώτη του επίσημη φωτογράφηση, για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

https://www.instagram.com/p/C-_Nff-NVWv/

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πάντα εκεί για τον Bruno

Η δική τους ιστορία αγάπης ξεκίνησε στις αρχές καλοκαιριού, αλλά από την διάθεση της Αθηνάς Οικονομάκου να μας δείξει δημόσια εξαρχής τη νέα της σχέση μετά το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, καταλάβαμε ότι πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Τους χαρήκαμε για τον αυθορμητισμό τους σε κάθε τους στιγμιότυπο από τις διακοπές τους, στη Τζιά, στη συνέχεια στην Ίμπιζα, μετά στη Χίο και τέλος στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Μετά από 2 μήνες διακοπών η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο πιο αγαπημένο της μέρος, χωρίς τον Bruno

Οι δυο τους έδειχναν όχι μόνο πως είναι ευτυχισμένοι αλλά και ταιριαστοί στον χαρακτήρα τους. Και μετά τις καλοκαιρινές selfie και τις ανέμελες πόζες τους στα ταξίδια τους, ήρθε η σειρά μίας διαφορετικής φωτογράφησης, πιο επίσημης για να μας δείξει το πόσο έχουν συνδεθεί μεταξύ τους. Η Αθηνά και ο Bruno φωτογραφήθηκαν πριν από λίγες ώρες μαζί, έχοντας ως κοινό σημείο την αθλητική δική του ιδιότητα.

Και εκείνη του έγραψε ως πρώτο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση: «Fly amore..fly», δηλαδή «Πέταξε αγάπη μου, πέταξε».

https://www.instagram.com/p/C_SJSpJS5Ny/

Και έγινε για την προώθηση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Slums Dunk ODV, στον οποίο συμμετέχει ο Bruno Cerella με σκοπό όπως αναγράφεται και στο επίσημο προφίλ στο Instagram, την προώθηση του έργου που προωθεί τον αθλητισμό ως εργαλείο εκπαίδευσης και δημιουργίας αξιών.

cerello.png

Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Θεοδωρίδης δημοσίευσε και ένα μικρό backstage από την κοινή φωτογράφηση του ζευγαριού.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη επιστρέψει στην Αθήνα, όπως μας έδειξε πριν από λίγες ώρες από τις αναρτήσεις της και ο Bruno στο Μιλάνο. Ωστόσο το ζευγάρι παραμένει μαζί και θα βρει τον τρόπο να εκμηδενίσει την απόσταση.