Μετά από 2 μήνες διακοπών η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο πιο αγαπημένο της μέρος, χωρίς τον Bruno

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά από 2 μήνες διακοπών η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο πιο αγαπημένο της μέρος, χωρίς τον Bruno

Ο ρόλος της Αθηνάς Οικονομάκου στη νέα κωμωδία του Mega «Έχω παιδιά» στο πλευρό της καλής της φίλης Ευγενίας Σαμαρά. 

Το φετινό καλοκαίρι της Αθηνάς Οικονομάκου, ήταν η περίοδος των πολύ μεγάλων αλλαγών στην προσωπική της ζωή. Με ένα διαζύγιο και έναν νέο έρωτα που όχι μόνο προέκυψε ξαφνικά στη ζωή της, αλλά τόλμησε να τον μοιραστεί αρκετές φορές, δημόσια μαζί μας. Εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε στη βάση της, στο μέρος που αγαπά περισσότερο από όλα. Αλλά αυτή η επιστροφή έχει μία ιδιαίτερη σημασία και μία απουσία.

https://www.instagram.com/p/C_QPQW5Noer/

Η «One & only» Νάνα επέστρεψε στην Αθήνα και ο Bruno στο Μιλάνο

Στα τέλη Απριλίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, μετά από 6 χρόνια γάμου και την απόκτηση των δύο τους παιδιών και η ζωή της ηθοποιού άλλαξε. Αλλά λίγους μήνες αργότερα, μας έδειξε πως άλλαξε και προς το καλύτερο. Και αιτία, ήταν η γνωριμία της και ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Ιταλό αθλητή Bruno Cerella. Τα αποκαλυπτήρια του love story τους, έγιναν σχεδόν από την αρχή. Από τις πρώτες τους διακοπές στη Τζιά, στη συνέχεια στην Ίμπιζα, μετά στη Χίο και τέλος στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Ο Bruno το innamorato το λέει στα ελληνικά στη «Nana»: Οι διακοπές της Οικονομάκου στη Χίο & οι φωτό

Η ηθοποιός μας έδειξε ξεκάθαρα πως είναι ερωτευμένη. «Αληθινές μέρες που ζωγραφίζουν με χαρά τον γαλάζιο ουρανό και την ψυχή» έγραψε στην πιο πρόσφατη ανάρτηση μαζί του, από τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους.

Αυτές οι μέρες όμως τελείωσαν και μετά τις ενδιάμεσες μίνι διακοπές που έκανε με τα παιδιά της Φίλιππο και Σιένα, η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο μέρος που αγαπά περισσότερο και αισθάνεται ήρεμη. Δηλαδή στο σπίτι της.

oikonomakou_spiti.png

Αυτό το σπίτι ωστόσο, είναι και το σπίτι που ζούσε με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, με τον οποίο διατηρούν μία πολύ σχέση, μετά τον χωρισμό τους , για να μην διαταραχτεί η ηρεμία του Φίλιππου και της Σιέννας.

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Το σπίτι τους στην Κηφισιά είναι ο ορισμός του σύγχρονου deco

Ο Bruno όμως επέστρεψε και εκείνος στη βάση του στο σπίτι του στο Μιλάνο και μάλιστα έκανε ένα μικρό reunion με τους φίλους του όπως φάνηκε από μία ανάρτησή του στο Instagram. Δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση, αλλά εικάζουμε ότι τον φετινό χειμώνα, τα ταξίδια της ηθοποιού μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας θα είναι συχνά.

cerella.png

Όσο της επιτρέπουν οι οικογενειακές αλλά και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τη νέα κωμωδία του Mega σε σενάριο και σκηνοθεσία Λάμπρου Φισφή «Έχω παιδιά».

Εκεί θα υποδυθεί την τηλεοπτική αδελφή της Ευγενίας Σαμαρά που είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια ως μαμά. Άλλωστε η δική της καθημερινότητα με τον σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, είναι ο κορμός του σεναρίου.

oikonomakou_exopaidia.jpg