Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης : Η επιβεβαίωση του χωρισμού και το παρασκήνιο του «διαζυγίου»

Η Δανάη Παππά επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη μετά από 6 χρόνια σχέσης, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στη συνέχεια για το παρασκήνιο ενός καθόλου ήρεμου διαζυγίου. 

Ο χωρισμός της Δανάης Παππά και του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη, μετά από 6 χρόνια σχέσης, ήταν μία από τις ξαφνικές ειδήσεις του καλοκαιριού στην ελληνική showbiz. Το ζευγάρι έδειχνε και ήταν ευτυχισμένο.

Για πρώτη φορά σήμερα η ηθοποιός επιβεβαίωσε on camera αυτόν τον χωρισμό, αλλά λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας μας εξέπληξε με τις δύο αποκαλύψεις που έκανε για τη σχέση τους και τον χωρισμό τους.

Είχε κάνει κρυφό γάμο το ζευγάρι, χωρίς να το έχουν πει ποτέ δημόσια;

Η θλίψη του Λάζαρου και η αναφορά σε εξωδικαστικές διαφορές

Η Δανάη Παππά μόλις επέστρεψε από την Αμερική, όπου έλαβε μέρος σε μία ακόμη τιμητική εκδήλωση για τον Σασμό, που διοργάνωσε η Μαρία Τζομπανάκη και έλαβαν μέρος αρκετές από τις πρωταγωνίστριες, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Πρωτόπαππα και η Αλίνα Κωτσοβούλου. Αυτό το ταξίδι όμως, την έκανε χαρούμενη, όπως δήλωνε και στις αναρτήσεις της.

Στα 28α γενέθλια της Δανάης Παππά ξεχώρισε η γεμάτη «άγιο έρωτα» ευχή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Στο αεροδρόμιο και ενώ είχε φτάσει ήδη στην Αθήνα, καθώς ξεκινά η δεύτερη φάση των γυρισμάτων για τη σειρά Άγιος Έρωτας στην οποία φέτος πρωταγωνιστεί, επιβεβαίωσε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, τον χωρισμό της από τον σύντροφό της απαντώντας στη σχετική ερώτηση:

«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μία διαχείριση αλλά, όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μία κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μία χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη, είναι πάντα στο παιχνίδι. όλα αυτά είναι ενέργειες».

Όμως λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό παρουσίασε κάποια στοιχεία που μας έκαναν εντύπωση, για τον χωρισμό τους. Λέγοντας αρχικά πως επηρέασε τον φίλο του Λάμπρο Λάζαρη αυτός ο χωρισμός:

«Πάω κάθε καλοκαίρι με το φουσκωτό στο Μεγανήσι, εκεί που έχει ο κύριος Λάζαρης, ένα εστιατόριο. Φέτος όμως πήγε πάρα πολύ λίγες μέρες εκεί. Και όταν ρώτησα, μου είπαν, Του έχει στοιχίσει πάρα πολύ ο χωρισμός του. Πέρισι ζούσαν τον έρωτά τους με τη Δανάη. Ήταν αγκαλιά κάθε βράδυ στο εστιατόριό τους».

Οι αποκαλύψεις όμως είχαν και συνέχεια και μας έκαναν εντύπωση οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο παρουσιαστής, αφού μίλησε για διαζύγιο. Άρα έχει προηγηθεί γάμος τον οποίο δεν γνωρίζουμε; Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως: «Το θέμα είναι πως δεν ήταν τόσο ήσυχο το διαζύγιο. Το θέμα είναι πως υπήρχαν και οικονομικές διαφωνίες μετά το διαζύγιο».

Το ιδιωτικό συμφωνητικό και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός

Τη συνέχεια του ρεπορτάζ έδωσε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα μιλώντας για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε το ζευγάρι από κοινού την περασμένη εβδομάδα:

«Σύμφωνα με αυτό ο κύριος Λάζαρης ζητά κάποια χρήματα, από ένα δάνειο (140 χιλιάδες ευρώ) που είχε πάρει για να κάνει κάποιες επισκευές στο πατρικό της σπίτι».

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά το μισό του ποσού και τα χρήματα για δύο οχήματα που εκείνος είχε αγοράσει. Ανεφέρεται στο συμφωνητικό που έχουν υπογράψει και οι δύο, πως δίνεται και η δυνατότητα δόσεων στην ηθοποιό, για να εξοφληθεί το ήμισυ του ποσού.

Το ζευγάρι ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει δικαιώματα, δημόσιας κοινοποίησης στοιχείων που αφορούσαν στη σχέση τους. Κρατούσαν πάντα χαμηλούς τόνους. Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του παρουσιαστή και της δημοσιογράφου. Επικοινωνήσαμε ωστόσο με τη Δανάη Παππά, αλλά η ηθοποιός δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης