Καλοκαιρινή ανάρτηση ως γοργόνα για τη Δανάη Παππά πριν ζήσει το μεγαλύτερο δράμα στον Άγιο Έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Καλοκαιρινή ανάρτηση ως γοργόνα για τη Δανάη Παππά πριν ζήσει το μεγαλύτερο δράμα στον Άγιο Έρωτα

Η εγκυμοσύνη της και τα πρώτα spoilers που κυκλοφόρησαν για τον ρόλο της Δανάης Παππά στη νέα σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας. 

Με την ετυμολογία της λέξης θέρος ως λεζάντα, η Δανάη Παππά μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία της από τις μίνι καλοκαιρινές της διακοπές, πριν επιστρέψει ξανά στα γυρίσματα για τον Άγιο Έρωτα. Το φετινό της καλοκαίρι έχει λιγότερα ταξίδια, αλλά αξίζει μία τέτοια θυσία ο νέος της ρόλος ως Χλόη στη νέα σειρά του Alpha Άγιος Έρωτας. Όσο ευτυχισμένη δείχνει στη φωτογραφία, τόσο δυστυχισμένη θα είναι στα πρώτα επεισόδια.

Η ξαφνική εγκυμοσύνη και σωτήρας Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Για τους περισσότερους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε σειρές μυθοπλασίας που θα δούμε από τον ερχόμενο τηλεοπτικό χειμώνα, το φετινό καλοκαίρι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα σε γυρίσματα και ενδιάμεσες διακοπές. Έπρεπε εκτός από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων και των τρέιλερ, να γίνουν και οι φωτογραφήσεις του promo. Η Δανάη Παππά πριν από λίγες μέρες κατάφερε όμως να φύγει για λίγο από την Αθήνα με πρώτο προορισμό την Κίμωλο όπου έγινε και ένα μικρό reunion με τον πρώην συνεργάτη της στον Σασμό, Ορφέα Αυγουστίδη.

Από την Κίμωλο με αγάπη: Το πιο ωραίο reunion έγινε με Παππά, Αυγουστίδη, Μαμιό και Παπαγεωργίου

https://www.instagram.com/p/C9sP2-dtB-_/

Ακολούθησε ένα νέο ταξίδι και αυτή τη φορά η Δανάη Παππά πάνω στο σκάφος του συντρόφου της Λάμπρου Λάζαρη έκανε ένα post με την ετυμολογία από το λεξικό, της λέξης θέρος για να μας εξηγήσει πως το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή. «Γοργόνα είσαι» της έγραψαν οι φανς της.

https://www.instagram.com/p/C-QeRSStnEp/

Εδώ και μερικές ώρες όμως επέστρεψε ξανά στα γυρίσματα του Άγιου Έρωτα, ως Χλόη Μαρκοπούλου και κόρη του ισχυρού γαιοκτήμονα ενός μεγάλου χωριού της επαρχίας τη δεκαετία του '50. Ως μαθήτρια αρχικά θα τη γνωρίσουμε στα πρώτα επεισόδια.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πριν διχάσει στον Άγιο Έρωτα ζητά σεβασμό στα σύμβολα και τη θρησκεία

https://www.instagram.com/p/C-GMT2mNaBu/

Ως μητέρα όμως θα τη συναντήσουμε λίγο αργότερα. Αυτό είναι και το μεγάλο και δραματικό κεφάλαιο του ρόλου της σύμφωνα με τα πρώτα spoilers. Η Χλόη ενώ είναι τελειόφοιτη Γυμνασίου εκείνης της εποχής, μένει ξαφνικά έγκυος από τον σύντροφό της. Αυτό όμως όπως καταλαβαίνεις δημιουργεί ένα μικρό οικογενειακό σκάνδαλο. Ο πατέρας της εξαρχής δεν ήθελε αυτό το παιδί.

Εδώ δημιουργείται και η πρώτη σχέση της - και καθοριστική στη συνέχεια - με τον πατέρα Νικόλαο και καθηγητή Θεολογίας της νεαρής μαθήτριας. Εκείνος επιμένει και λόγω θρησκευτικής θέσεως να κρατήσει το παιδί και θα ο πατέρας της θα πειστεί να προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Η γέννηση του παιδιού της ενώ θα έπρεπε να είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, μετατρέπεται και ως το πιο δραματικό στη ζωή της, καθώς το μωρό δεν θα επιζήσει. Ή τουλάχιστον αυτό θα ειπωθεί.

Η οικογένεια Μαρκοπούλου περνά αρκετές δοκιμασίες και αυτή δεν είναι η μόνη. Υπάρχει η κρυφή σχέση του πατέρα της με τη Χριστίνα την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη και ένα κρυφό παρελθόν το οποίο σταδιακά θα το δούμε να εξελίσσεται στη σειρά, μεταξύ του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και του πατέρα της Δανάης. Ένας θάνατος και μία αυτοκτονία. Αυτό όπως καταλαβαίνεις θα προκαλέσει και ένα μελλοντικό δίλημμα.

Προς το παρόν με τις συνεχείς αυτές ανατροπές, το σενάριο μοιάζει να έχει ενδιαφέρον. Ελπίζω να αποτυπωθεί και τηλεοπτικά, αυτό που ακούγεται δελεαστικό.