Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα με τις πρώτες κόντρες και φοβίες: Στο Χ ξεχώρισαν ήδη τα πρώτα φαβορί

Κατερίνα Μπούσιου

«Ξεχάστε όσα ξέρατε για τη Φάρμα» είπε στην αρχή της πρεμιέρας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να το δούμε να γίνεται πράξη. 

Ρομαντικά ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν στη Φάρμα με τους 20 παίκτες να θαυμάζουν το μαγευτικό τοπίο στην ορεινή Αρκαδία και μάλλον αυτό ήταν άγνοια κινδύνου, γιατί δε γνώριζαν τους περίμενε. Αυτό που μας έκανε εντύπωση, ήταν πως οι συμμαχίες μεταξύ των παικτών, είχαν ξεκινήσει πριν καν φτάσουν εκεί όπου θα ζήσουν την περιπέτειά τους για τους επόμενους 3 μήνες. Η στρατηγική είχε οργανωθεί εκ των προτέρων.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο καλωσόρισμα των παικτών, αποκάλυψε και κάποιες χαριτωμένες τους αδυναμίες. Από ορνιθοφοβία, οσπριοφοβία, μέχρι bad luck. Γρουσουζιά δηλαδή.

H πρώτη μάχη και οι πρώτες κόντρες με Πράσινους και Γαλάζιους

Λίγο πριν ξεκινήσει στη Φάρμα η πρώτη δοκιμασία στη λίμνη του Λάδωνα, με το να φτιάξουν οι παίκτες σχεδίες με βαρέλια και ξύλα για να τη διανύσουν, ο hair stylist Βάσος Βασιλείου και ο bartender Ιωάννης Σταμέλος, είχαν γίνει ήδη φίλοι άρα και μελλοντικοί σύμμαχοι, έτσι πάει αυτό. Τον Βάσο Βασιλείου ωστόσο, οι χρήστες του Twitter, τον θυμήθηκαν από τη συμμετοχή του στους Προδότες του ΑΝΤ1.. Και εκεί είχε επίσης πολύ καλή στρατηγική, δεν είναι τυχαίος παίκτης. Εδώ να αναμένεις εξελίξεις.

Ο Βασίλης Κουμανάκος στη Φάρμα: Από το bullying ως υπέρβαρος, νικητής της ζωής και υπεραθλητής

Με το «καλησπέρα» όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως ο μεν Βάσος πάσχει από ορνιθοφοβία - φοβάται τις κότες δηλαδή και αυτό είναι οξύμωρο γιατί θα τις συναντήσει σύντομα στη Φάρμα και πως ο Ιωάννης που παίζει και ποδόσφαιρο, σε όποια ομάδα παίζει, αυτή υποβιβάζεται. Ο Ιωάννης είναι και κάπως υπερφίαλος και ήδη στα social media δεν τον έχουν πάρει και πολύ στα σοβαρά.

Στον κατάλογο των φοβιών, ο θείος Λεωνίδας, πρόσθεσε και την οσπριοφοβία που έχει η Μαρία. Δηλαδή φοβάται τα φασόλια, τις φακές και τα ρεβύθια. Αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία προφανώς γιατί δεν το είχαμε ξανακούσει. Στο Χ «στήθηκε» πάρτι με τα σχόλια για αυτές τις φοβίες.

Στην πρώτη δοκιμασία, όποια ομάδα χάσει θα αναγκαστεί να χτίσει μόνη της το σπίτι το οποίο θα μείνει στη Φάρμα. Καλύτερο από τις καλύβες του Survivor. Φάνηκαν όμως και οι αρχηγικές τάσεις που έχουν ορισμένοι παίκτες, ειδικά η TikToker Σόνια Παπλεκάι και λιγότερο η Ρούλα Κουφοπούλοι. Οι γυναίκες θέλουν να πάρουν το προβάδισμα από τους άντρες και στις δύο ομάδες. Η Σόνια ήδη έκανε και το πρώτο beef με τον Βάσο, για την αρχηγία της ομάδας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης