Η Άννα Βίσση σε κοινή έξοδο με τον Καρβέλα και τη Φερεντίνου και καμία «ψυχεδέλεια» δεν υπάρχει εδώ

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση δεν έφυγαν ποτέ ο ένας από τη ζωή του άλλου και η καλή σχέση που έχει η τραγουδίστρια με τη νυν σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου είναι αξιοσημείωτη.

Η σχέση ζωής που έχουν ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση, παρά το γεγονός πως έχουν χωρίσει από το 1992, για πολλούς μπορεί να θεωρείται «Σουηδία», για άλλους να είναι μη κατανοητή, όμως για τους ίδιους είναι το μόνο πράγμα που βγάζει νόημα.

Σοφία Καρβέλα: Ο μεγάλος της γιος έκλεισε τα 11 κι εκείνη του ευχήθηκε με 34 σπάνιες φωτογραφίες

Όπως είχε πει, άλλωστε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue η ίδια η Άννα Βίσση:

«Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…».

Η νέα έξοδος του Νίκου Καρβέλα με την «πρώην» και τη «νυν»

Η τραγουδίστρια πέρα από την καλή σχέση που έχει με τον Νίκο Καρβέλα όλα αυτά τα χρόνια είναι φίλη και με τις συντρόφους του, κάτι που φάνηκε για ακόμα μια φορά από την κοινή τους έξοδο.

Νίκος Καρβέλας, Έλενα Φερεντίνου και Άννα Βίσση απόλαυσαν το κυριακάτικο βράδυ τους (22/9) σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας μαζί και με άλλους φίλους τους, ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν και όλοι μαζί, δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου είναι ζευγάρι εδώ και 4 χρόνια, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τον Φαίδωνα, το τρίτο παιδί για τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος σήμερα είναι 2 χρονών.

Οι φορές που «πρώην» και «νυν» βρέθηκαν μαζί

Άννα Βίσση λοιπόν, και Έλενα Φερεντίνου δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται μαζί σε κοινή έξοδο με τον Νίκο Καρέλα φυσικά, αφού όπως θα δεις από την gallery, οι δυο γυναίκες φαίνεται πως έχουν αρκετά καλή σχέση, κάτι που ισχύει και για την Αννίτα Πάνια.

Η Αννίτα Πάνια ήταν η δεύτερη σύζυγος του Νίκου Καρβέλα μετά την Άννα Βίσση, με την οποία ήταν μαζί από το 2010 έως το 2016, ενώ έχουν αποκτήσει τον Ανδρέα, ο οποίος σήμερα είναι 16 χρονών.

Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α τετ» ειδικά για τη σχέση της με την Αννίτα Πάνια, λέγοντας:

«Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν. Δεν υπήρξε ποτέ το ενδεχόμενο ερωτικής επανασύνδεσης».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης