Τελικά ο Brad Pitt κακοποίησε σωματικά τη Jolie; Η Angelina βάζει τέλος στη διαμάχη με το FBI

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Angelina Jolie ή Brad Pitt; Ποιος έχει δίκιο τελικά; Η νέα κίνηση της Jolie προβληματίζει. 

Οι αστέρες του Hollywood έχουν εμπλακεί σε μια διαμάχη για την ιδιοκτησία της περιουσίας τους, η οποία στεγάζει επίσης την εταιρεία κρασιών τους, Miraval. Μετά το διαζύγιο, η Jolie είχε αρχικά δείξει ενδιαφέρον να πουλήσει το μερίδιό της πίσω στον Pitt, αλλά οι διαπραγματεύσεις έμειναν στάσιμες, με αποτέλεσμα να κατατεθεί μήνυση από τον Pitt. Η Jolie αρχικά ζήτησε από τον Brad Pitt να αποκαλύψει επικοινωνίες τρίτων που σχετίζονται με ένα υποτιθέμενο περιστατικό σε αεροπλάνο, όπου οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι «άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την ταρακούνησε, και στη συνέχεια άρπαξε τους ώμους της και την ταρακούνησε ξανά πριν την σπρώξει στον τοίχο του μπάνιου».

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι χώρισε ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από ένα οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Εκεί φέρεται να έγινε βίαιος και να κακοποίησε σωματικά την Angelina Jolie και κάποια από τα έξι παιδιά τους.

Τι γίνεται, όμως, σήμερα; Η Angelina Jolie δίνει μια νέα τροπή στη διαμάχη με τον Brad Pitt και το γεγονός πως κάνει πίσω αυτή τη φορά δε μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να σημαίνει.

Jolie: «Η αντίσταση στο να μου λένε πώς να σκέφτομαι, να ντύνομαι ή να νιώθω είναι η πιο σημαντική»

Η Angelina Jolie κάνει πίσω στη διαμάχη ή προκαλεί μια ακόμα αντιδικία;

Η Angelina Jolie τερματίζει τη διετή δικαστική διαμάχη με το FBI για τους ισχυρισμούς πως ο πρώην σύζυγός της, Brad Pitt, την κακοποιούσε στο ιδιωτικό τους τζετ.

Μετά από μια διετή μάχη, η Angelina Jolie διέκοψε τη μήνυση που είχε κάνει κατά του FBI σχετικά με την έρευνα του γραφείου για ένα υποτιθέμενο περιστατικό κακοποίησης που έλαβε χώρα μεταξύ της ίδιας και του Brad Pitt.

Η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση απόρριψης της υπόθεσης στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six.

Και τα δύο μέρη θα είναι υπεύθυνα για την καταβολή των δικών τους νομικών εξόδων.

Το FBI ξεκίνησε έρευνα για την υποτιθέμενη σωματική διένεξη του Pitt με την Jolie και τα παιδιά τους σε ιδιωτικό τζετ το 2016, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στο γραφείο.

Η έρευνα έκλεισε στις 22 Νοεμβρίου 2016, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού. Η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt λίγες ημέρες αργότερα.

Επίσης, η ίδια κατέθεσε τη μήνυση με ψευδώνυμο «Jane Doe» τον Απρίλιο του 2022. Επικαλούμενη τον Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης, η ηθοποιός αναζήτησε πληροφορίες «σχετικά με την έρευνα της υπηρεσίας για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια και στο οποίο συμμετείχαν η ενάγουσα και τα ανήλικα παιδιά της ως θύματα και μάρτυρες».

Εκείνη την εποχή, μια πηγή δήλωσε ότι η αγωγή ήταν μια στρατηγική κίνηση της Jolie για να πάρει όποια επιβλαβή πληροφορία είχε το FBI για τον Pitt, ώστε να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του στη μάχη για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους - η οποία δεν έχει ακόμη διευθετηθεί.

«Η Angelina Jolie πιθανότατα ψάχνει για την παραμικρή πληροφορία, κάτι άλλο για να χρησιμοποιήσει εναντίον του Brad Pitt, για να τον πληγώσει», μοιράστηκε ο πληροφοριοδότης.

«Πρόκειται για μια απελπισμένη εκστρατεία "ψαρέματος" που προσπαθεί να βρει κάτι που πιθανότατα δεν υπάρχει στις σημειώσεις του FBI και να το δημοσιοποιήσει».

Σε μια άλλη αντιδικία, η Jolie ισχυρίστηκε ότι ο Pitt «έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο», ενώ η οικογένεια ταξίδευε από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ιδιωτικό αεροπλάνο, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που είχε αποκτήσει προηγουμένως το Page Six.

Δήλωσε επίσης ότι ο ηθοποιός την «άρπαξε από το κεφάλι» και την «ταρακούνησε».

«Κάποια στιγμή, έχυσε μπύρα πάνω στην Angelina Jolie - σε μια άλλη στιγμή, έχυσε μπύρα και κόκκινο κρασί πάνω στα παιδιά», υποστηρίζουν επίσης τα έγγραφα.

Ο Brad Pitt έχει αρνηθεί σθεναρά κάθε ισχυρισμό για σωματική κακοποίηση, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς της Angelina Jolie εναντίον του «εντελώς αναληθείς».

Νέες κατηγορίες Jolie κατά Pitt: «Προσπαθεί να αποκρύψει τις κακοποιητικές συμπεριφορές του»

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης