Μαίρη Σταυρακέλλη: Η 24χρονη κόρη της, Αγγελική, είναι ο πιο αυστηρός κριτής της

Γεωργία Βλαχοπούλου
NDP PHOTO AGENCY

Μπορεί να μην μοιάζουν εξωτερικά, όμως η ηθοποιός και η κόρη της έχουν μια πολύ δυνατή σχέση.

Η Μαίρη Σταυρακέλλη και η κόρη της, Αγγελική, έκαναν πρόσφατα μια κοινή έξοδο με αφορμή τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, το Αρχελάου 5.

Μαμά και κόρη πόζαραν ευδιάθετες και με άλλους συντελεστές της σειράς, ενώ η 24χρονη Αγγελική ξεχώριζε με τα σγουρά μαλλιά της.

Η Μαίρη Σταυρακελλη και η Αγγελική μπορεί να μην μοιάζουν τόσο εξωτερικά, είναι όμως πολύ δεμένες.

Λατρεύω την κόρη μου, είναι ο «άγγελος της ζωής μου». Θεωρώ «νίκη» ότι η κόρη μου μοιράζεται μαζί μου τα προσωπικά της.

Η ηθοποιός μάλιστα, δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες με την κόρη της στα social media.

Η Αγγελική είναι ο πιο αυστηρός κριτής της Μαίρης Σταυρακέλλη

Αν και η Αγγελική που είναι αυτή τη στιγμή φοιτήτρια, δεν ασχολείται με τα καλλιτεχνικά, αγαπάει τις τέχνες και όπως έχει πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της, εκείνη είναι ο πιο αυστηρός κριτής της.

«Έρχονται με βλέπουν στο θέατρο και με αντιμετωπίζουν σαν παιδί. Ρωτάω την Αγγελική πώς είναι τα μαλλιά μου και μου απαντάει: “Σαν της τρελής, όπως σου αρέσουν”. Η κόρη μου είναι πολύ αυστηρή μαζί μου, ο Νίκος όχι, του αρέσουν όλα», είχε πει η ηθοποιός σε άλλη της συνέντευξη.

Η Αγγελική είναι η κόρη που απέκτησε η ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Κανακάκη.

«Ο Νίκος είναι σύντροφος ζωής. Ήμασταν συμμαθητές σε ένα φροντιστήριο. Εκεί βλεπόμασταν και εκείνος ισχυρίζεται ότι ήμουν ο πρώτος του έρωτας. Βρεθήκαμε πλέον και κάναμε σχέση όταν ήμασταν 29 ετών», είχε αναφέρει η ηθοποιός για το οώς γνωρίστηκε με τον Νίκο Κανακάρη, ενώ στον γάμο τους που έγινε στην Σέριφο, οι μόνοι καλεσμένοι ήταν οι γονείς τους, οι κουμπάροι, Μιχάλης Ρέππας και Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Πιστεύω ότι η ευτυχία είναι απλές καθημερινές στιγμές, που πρέπει να αποφασίσεις να τις βλέπεις. Με τον σύζυγο μου έχουμε μία σχέση ζωής. Με έπεισε ότι μπορούμε να περάσουμε τη ζωή μας μαζί. Αγαπάμε ο ένας τα ελαττώματα του άλλου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης