Ναταλία Δραγούμη: Πρωταγωνίστρια, σύζυγος, μητέρα, easy rider και ατελείωτη πηγή έμπνευσης

Ναταλία Δραγούμη: Πρωταγωνίστρια, σύζυγος, μητέρα, easy rider και ατελείωτη πηγή έμπνευσης
@nataliadragoumi

Με αφορμή την πρεμιέρα της κωμωδίας Αρχελάου 5 στην οποία πρωταγωνιστεί τηλεοπτικά φέτος η Ναταλία Δραγούμη, θυμόμαστε ακόμη μία φορά τι μας αρέσει τόσο πολύ σ' εκείνη.

Ένας νέος ρόλος και μάλιστα ένας ρόλος πρόκληση για την ίδια καθώς φέτος θα τη βλέπουμε σε κωμωδία είναι η αφορμή για να θαυμάσουμε ακόμη μία φορά τη Ναταλία Δραγούμη.

Στην κωμική σειρά της ΕΤ1 «Αρχελάου 5» που έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα θα βλέπουμε φέτος τη γνωστή ηθοποιό η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της Νάντιας, μίας παρουσιάστριας στη «δύση» της, όπως εξηγεί η ίδια.

Αρχελάου 5: Ο Γιάννης Στάνκογλου στον πιο cult ρόλο του έκανε το μεγαλύτερο hit της πρεμιέρας

«Μου αρέσει πολύ που συμμετέχω σε κωμωδία. Είναι μια σειρά τελείως διαφορετική, πολύ νεανική, μια καινούργια πρόταση και πάω στο γύρισμα με χαρά», λέει με το γνωστό λαμπερό χαμόγελό της η Ναταλία Δραγούμη και η ίδια, μαζί με τον κόσμο περιμένει να δει πώς θα υποδεχτεί ο κόσμος το νέο πρότζεκτ.

Η οικογένεια πρώτα απ' όλα

Με τον σύζυγό της, αρχιτέκτονα Eddie Roberts η σχέση τους μετρά 20 χρόνια, όσο είναι και η κόρη τους, αφού, όπως έχει αποκαλύψει οι δυο τους παντρεύτηκαν πολύ νωρίς, στον έναν χρόνο, συγκεκριμένα.

«Είχα μείνει έγκυος και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο όταν ήμουν έγκυος στον ένατο μήνα. Πήγαμε με τα πόδια στο Δημαρχείο του Ψυχικού που ήταν κοντά στο σπίτι μας και εγώ φορούσα φόρμα. Στον γάμο ήταν μόνο οι μάρτυρες. Δηλαδή, οι άνθρωποι που υπέγραψαν. Κανένας άλλος, ούτε καν οι γονείς μας. Μετά τον γάμο κάναμε ένα τραπέζι όπου γνωρίστηκαν όλοι μεταξύ τους», έχει περιγράψει η Ναταλία, η οποία φέτος τον Φεβρουάριο συμπλήρωσε 51 χρόνια ζωής.

Την οικογένειά τους συμπληρώνουν τα δυο τους παιδιά, η 20 ετών Κλειώ, η οποία εκτός από φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ακολουθεί καριέρα μοντέλου εντός και εκτός Ελλάδας και ο 17χρονος Φίλιππος τα οποία, όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Μy TV η Ναταλία, έχουν πληρώσει το τίμημα των επιλογών σε σχέση με την καριέρα της.

Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο με το νέο της πολύ κοντό hair look

Στο πλαίσιο αυτό όμως, η περιγραφή της δομής της οικογένειάς τους δίνει τροφή για σκέψη.

Χωρίς να θεωρεί ότι έχει κάνει θυσίες, παραδέχεται ότι έχει λείψει από τα παιδιά της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως όχι χωρίς την απαραίτητη κάλυψη.

«Έχω δημιουργήσει ένα προστατευμένο περιβάλλον. Υπάρχει ασφάλεια. Ο σύζυγος μου ασχολείται και είναι δίπλα στα παιδιά όταν πρέπει να δουλέψω. Είναι όλα οργανωμένα. Ποτέ δεν εγκατέλειψα τα παιδιά μου και έφυγα. Μπορεί να τους έχω λείψει αλλά δεν νιώθω ότι έχουν ανασφάλεια, διότι στην ουσία είμαι πάντα δίπλα τους. Στην οικογένεια μας είμαστε ενωμένοι και ζούμε σε ένα περιβάλλον με ασφάλεια και αγάπη.»

roberts7.jpg

Οι μηχανές στο αίμα της

Easy Rider από μικρή η Ναταλία παραδέχεται ότι «από τύχη ζει», αλλά τις μηχανές δεν τις αποχωρίζεται.

«Όταν ήμουν μικρή, ήμουν ζωηρή, ατίθαση, ασυμβίβαστη και παθιασμένη με άκρως επικίνδυνα πράγματα», ανέφερε σε παλιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, προσθέτοντας: «Ανέβαινα σε μηχανές φίλων μου, πηγαίναμε στη Συγγρού, τρέχαμε με 200 κι εγώ τους έλεγα"τρέξε κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο". Μόνο που το λέω ανατριχιάζω και πιστεύω πως είμαι ζωντανή από τύχη».

Η Ναταλία Δραγούμη μας έδειξε μία φωτογραφία ως έφηβη και όλοι παρατήρησαν μία μεγάλη ομοιότητα

Κουβέντες με νόημα και δύναμη

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές μεγάλες παραγωγές του θεάτρου και της τηλεόρασης. Φημίζεται για το δυναμισμό, τον αυθορμητισμό αλλά και την φυσική, ανεπιτήδευτη ομορφιά της, ενώ σε κάθε συνέντευξη που δίνει βρίσκουμε κι ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο διαμαντάκι που αποτελεί έμπνευση.

Ιδού μερικές σκέψεις της σχετικά με την ομορφιά, για παράδειγμα.

Μου δημιουργεί άγχος μόνο για το θέμα της υγείας και το πλησίασμα του τέλους. Η φθορά δεν με απασχολεί. Νομίζω ότι, αν έχω την υγεία μου, σε κάθε, ηλικία μου θα τη βρίσκω την άκρη

Ο καθρέφτης την αγχώνει;

Όχι. Είμαι φιλάρεσκη, αλλά έχω δει ωραίους ανθρώπους και σε μεγάλη ηλικία. Δεν σημαίνει ότι το ωραίο είναι μόνο το νέο. Κατεξοχήν θα πεις «ναι, ο νέος είναι ο ωραίος», αλλά με ικανοποιεί το ότι βλέπω τη φρεσκάδα στα παιδιά μου, που τα νιώθω ως συνέχεια μου.

https://www.instagram.com/p/C9dVKo9I-t-/

Ο παράδεισός τους στο Μαρούσι

Την εποχή της καραντίνας η Ναταλία Δραγούμη είχε ανοίξει για πρώτη φορά το σπίτι της στα βόρεια προάστια στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη δημιουργία του, που φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα συζύγου της.

«Είναι σπίτι αρχιτεκτονικό, φτιαγμένο από τον άνδρα μου. Είναι αρχιτέκτονας και έχει μια ματιά μοντέρνα αλλά πάντα σέβεται το περιβάλλον. Το ωραίο είναι ότι είσαι στην Αττική και μπορείς να δουλεύεις κανονικά. Τα παιδιά σου να κάνουν διακοπές και εσύ να δουλεύεις», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.