Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είχα αποτυχίες, έχω λυγίσει αμέτρητες φορές αλλά δεν με σταματάει κανείς»

Πατούλια Κατερίνα
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είχα αποτυχίες, έχω λυγίσει αμέτρητες φορές αλλά δεν με σταματάει κανείς»

«Για όσους με ψάχνετε μην ανησυχείτε, έκανα ένα χειρουργείο από τα συνηθισμένα δικά μου. Πάντα είμαι υπέρ του να δείχνουμε όλες τις πλευρές της ζωής, καλές και κακές, γιατί έτσι ακριβώς είναι η ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιώννα Παλιοσπύρου.

Ένα ακόμα χειρουργείο για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έκανε την πιο σωστή και ενδυναμωτική τοποθέτηση για τις δυσκολίες και τις αποτυχίες στη ζωή.

«Καλά δεν είμαι αλλά θα γίνω σε λίγες μέρες, αυτή τη στιγμή πονάω, δεν μπορώ να δω, να αναπνεύσω, να περπατήσω, θέλω ησυχία κι όχι πολύ φως, κάνω υπομονή και ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα»! Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στην επιστροφή της στο Instagram μετά από μια μικρή σιωπή.

Συνηθισμένη να μοιράζεται τις δυσκολίες της αποθεραπείας της που συνεχίζεται μετά από εκείνη την άδικη επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα μοιράστηκε τις νέες επεμβάσεις στις οποίες προχώρησε, δείχνοντας και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

«Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε το βλέφαρο, το οποίο δεν έκλεινε τελείως με αποτέλεσμα το μάτι να μην προστατεύεται επαρκώς. Το μάτι μου είχε καεί κατά 80% και μετά από πολύ κόπο και αγώνα έχει μείνει μόνο μια ουλή κάτω κάτω, άρα μου επιτρέπει να βλέπω σε μεγάλο βαθμό.

Γενικά το ότι βλέπω είναι θαύμα»!

Επίσης κάναμε λιπομεταφορά στο μάγουλο από την κοιλίτσα για να δώσουμε λίγο όγκο καθώς έχω χάσει όλο το λίπος από τη μια μεριά γι' αυτό είναι φλατ.

Επιπλέον κάναμε κλασικά prp και βλαστοκύτταρα- ενέσιμες θεραπείες- για να βελτιώσουμε λίγο την ποιότητα του μοσχεύματος, να μαλακώσει και να έχει ελαστικότητα.

Επίσης βάλαμε μόσχευμα το ένα ρουθούνι και λίγο χόνδρο γιατί είχε τραβήξει προς τα πάνω από τις γύρω ουλές.

Κι όμως το χειρότερο σε πόνο είναι αυτό, είχα δύο ελίτσες από παιδί ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού, αυτές πρέπει να τις αφαιρούμε, πονάω και δεν μπορώ να περπατήσω.

Τέλος δοκιμάσαμε να ανοίξουμε τα δύο δάχτυλα τα οποία είχαν ενωθεί μετά το έγκαυμα».

paliospiyrou7.jpg

Με ρωτάτε πόσα χειρουργεία έχω κάνει και σας λέω γύρω στα 25, Θα έπρεπε να είναι 60

Κάπου εκεί η Ιωάννα έκανε μια κατάθεση ψυχής και για τα χειρουργεία που δεν σταματούν αλλά και για την θέληση που έχει η ίδια να διεκδικεί το καλύτερο για τον εαυτό της:

«Αρκετές φορές με ρωτάτε πόσα χειρουργεία έχω κάνει και σας λέω γύρω στα 25, αλλά ο αριθμός δεν έχει τόσο σημασία γιατί τα κάνω τρία- τρία. Θα έπρεπε να είναι 60 τουλάχιστον, πολλές φορές πιέζω τον εαυτό μου και τη γιατρό μου και υπερεκτιμώ τις δυνάμεις μου, γιατί βιάζομαι να επανέλθω.

Προφανώς είχα αποτυχίες και έχω λυγίσει αμέτρητες φορές, δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά δεν με σταματάει τίποτα.

Αυτό να θυμάστε κι εσείς στις δύσκολες στιγμές σας, βάλτε τα δυνατά σας και διεκδικήστε το καλύτερο για σας.

Σας ευχαριστώ πάντα για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και την αγάπη σας σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πώς νιώθει η Ιωάννα Παλιοσπύρου σήμερα;

Ο δρόμος δεν είναι εύκολος για να πετύχεις μετά από κάτι τόσο σοβαρό να χαμογελάς. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Mega Live News είπε πως ακόμα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, ωστόσο το μήνυμά της είναι να μην τα παρατάμε ποτέ.

Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα ακόμα. Η αναπηρία είναι μια υπόθεση που θέλει διαχείριση και δουλειά διαρκείας. Αλλά αυτό που θέλω να πω σε όσους παλεύουν τα δικά τους θέματα είναι ότι: "δεν τα παρατάμε ποτέ, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ μέχρι την τελευταία μας αναπνοή", αυτό είναι το σημαντικό για εμένα.

«Εγώ μέσα μου αισθάνομαι όμορφη, νιώθω όμορφη» είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη συνέχεια, παρότι ακόμα έχει προβλήματα λειτουργικά όπως με το μάτι της για παράδειγμα, το οποίο κινδύνευσε και να χάσει.

Όσο για τη Έφη Κακαράντζουλα και την υπόθεσή της που 4 χρόνια μετά δεν έχει τελεσιδικήσει η ίδια είπε: «Προσπαθώ να μην εστιάζω σε αυτή τη γυναίκα, όχι από φόβο αλλά γιατί νιώθω ότι μου λερώνει την ψυχή. Αυτό αισθάνομαι γι' αυτό τον άνθρωπο».

Τέσσερα χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις 20 Μαΐου του 2020, στις 9.30 το πρωί, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πηγαίνοντας όπως πάντα στην δουλειά της, δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα.

Από τότε η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε στροφή 180 μοιρών στην ζωή της, μετέτρεψε τα σημάδια της σε δύναμη και πλέον η ίδια δεν θυμίζει σε τίποτα μια κοπέλα που δέχθηκε αυτού του είδους την τραγική και ιδιαίτερα επίπονη επίθεση.

Γι' αυτό και ανήμερα της 4ης επετείου της αναδημοσίευσε στα social media της την τελευταία της ανάρτηση, πριν την επίθεση με το βιτριόλι. Την ανάρτηση που είχε κάνει με διάφορες φωτογραφίες της 6 μέρες πριν το μοιράιο πρωινό, στις 14 Μαΐου του 2020. Ήταν σαν να χαιρετάει τον παλιό εαυτό της, σαν να του μιλάει από το μέλλον, λέγοντάς του να μην φοβάται για όσα έρθουν και πως όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά.

DPG Network