Anna Maria Chlumsky: Πώς είναι σήμερα 33 χρόνια μετά η πρωταγωνίστρια του My Girl;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Anna Maria Chlumsky: Πώς είναι σήμερα 33 χρόνια μετά η πρωταγωνίστρια του My Girl;
https://www.instagram.com/anna_chlumsky?igsh=MTd3ZTllc3V6ZGV2YQ==

Η 11χρονη Vada Sultenfuss της ταινίας My girl του 1991 και η απότομη «ενηλικίωσή» της με τον θάνατο του καλύτερού της φίλου κατάφεραν να κάνουν την ταινία μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η Anna Maria Chlumsky, η Αμερικανίδα ηθοποιός έγινε από πολύ μικρή γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν υποδύθηκε την Vada Sultenfuss στο My Girl (1991) και το σίκουελ του 1994.

Jennifer Lopez: Για ποιον λόγο είχε συλληφθεί όταν ήταν ζευγάρι με τον P. Diddy;

https://www.instagram.com/p/BPGdSzGhzFq/

Μια ταινία ταυτόχρονα γλυκιά γιατί οι δυο πρωταγωνιστές είναι μικρά παιδιά (σ.σ μαζί με την Chlumsky πρωταγωνιστούσε και ο Macaulay Culkin) που είναι στην φάση της προεφηβείας και προσπαθούν να ανακαλύψουν τον κόσμο, αλλά και στενάχωρη, αφού η Vada Sultenfuss χάνει τον φίλο της, τον Thomas J. Sennett, όταν εκείνος πεθαίνει από τσιμπήματα μελισσών που του προκαλούν αλλεργία.

Τι κάνει σήμερα η 43χρονη Anna Maria Chlumsky;

Μετά το πολύ δυνατό ντεμπούτο της (το My Girl του 1991 απέφερε κέρδη 121 εκατομμυρίων, ενώ το budget της ταινίας ήταν μόλις 17 εκατομμύρια) η νεαρή τότε ηθοποιός συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Άλλωστε, όπως αναφέραμε και πιο πάνω το 1994 κυκλοφόρησε το σίκουελ του My Girl.

29 χρόνια από το 1ο επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα – Η σειρά των ρεκόρ που «έσπασε» κοινωνικά ταμπού

https://www.instagram.com/p/Bs0Un92HKhp/

H Chlumsky έκανε μια παύση στην καριέρα της από το 1999 μέχρι το 2005, καθώς φοιτούσε στο κολέγιο.

Επέστρεψε στην υποκριτική με ρόλους σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Blood Car (2007) και In the Loop (2009).

Από το 2012 έως το 2019 η Chlumsky υποδύθηκε την Amy Brookheimer στην τηλεοπτική σειρά Veep του HBO, για την οποία είχε λάβει έξι υποψηφιότητες για την Primetime ζώνη στα Emmy Awards για τον Β' Γυναικείο Ρόλο σε κωμική σειρά.

https://www.instagram.com/p/CJmOo1XHMhJ/

Τον Οκτώβριο του 2019, η Chlumsky επιλέχθηκε για τον κύριο ρόλο, μαζί με την Julia Garner στην δραματική σειρά της Shonda Rhimes του Netflix, Inventing Anna.

Όσο για την προσωπική της ζωή η Anna Maria Chlumsky έχει αποκτήσει δυο κόρες από τον γάμο της με τον Shaun So, ο οποίος ήταν μέλος του έφεδρου στρατού και μάλιστα, υπηρέτησε και στο Αφγανιστάν. Ο γάμος τους έγινε στις 8 Μαρτίου το 2008 στο Brooklyn.

https://www.instagram.com/p/C29vl0auYdg/
DPG Network