Ιωάννα Παλιοσπύρου: Άλλη μια επέμβαση, άλλο ένα χαμόγελο, άλλη μια αγκαλιά στη φύλακα άγγελό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Άλλη μια επέμβαση, άλλο ένα χαμόγελο, άλλη μια αγκαλιά στη φύλακα άγγελό της

H Iωάννα Παλιοσπύρου έκανε ακόμα μία επέμβαση και όπως πάντα χωρίς φίλτρα, μόνο με την αλήθεια της, μάς έδειξε πώς είναι το πρόσωπό της 4 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που γνωρίσαμε -δυστυχώς- μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 από την Έφη Κακαράντζουλα, καθώς πήγαινε στη δουλειά της, συνεχίζει να γίνεται παράδειγμα δύναμης, δείχνοντας αφιλτράριστα τις διαδικασίες και τις επεμβάσεις που χρειάζονται ακόμα για την ολοκλήρωση της αποκατάστασής της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είχα αποτυχίες, έχω λυγίσει αμέτρητες φορές αλλά δεν με σταματάει κανείς»

Η νέα επέμβαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και η αγκαλιά στη γυναίκα - φύλακα άγγελό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέστρεψε λοιπόν, με ένα update της κατάστασής της μετά την πρόσφατη επέμβαση που έκανε στο βλέφαρο, ποζάροντας χαμογελαστή στην αγκαλιά της γιατρού που την ανέλαβε από την αρχή της περιπέτειάς της, της κυρίας Καλοφώνου, για την οποία έχει δηλώσει πως είναι ο φύλακας άγγελός της.

«Η γιατρός μου! Πόσο τη λατρεύω και πόσο ευγνώμων είμαι που με χειρουργούν τα μαγικά της χέρια! Αγάπη ατελείωτη!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια και στη συνέχεια πρόσθεσε πως είναι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα τόσο εκείνη όσο και η γιατρός της.

Είμαι πολύ καλά! Ακόμα πρησμένη βέβαια! Σήμερα κόψαμε τα ράμματα και θέλει ακόμη χρόνο για να στρώσει. Δείχνει όμως πολύ καλό σε σχέση με ταυτό που στοχεύαμε.

paliospyroy.jpg

Στα τέλη του Σεπτέμβρη η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε ενημερώσει τους ακολούθους της στα social media πως ο λόγος που δεν ήταν πολύ ενεργή ήταν πως έκανε ακόμα μια επέμβαση στο πρόσωπό της και πιο συγκεκριμένα στο βλέφαρο του ενός ματιού της που είχε πληγεί περισσότερο από την επίθεση και δεν έκλεινε με τον τρόπο που έπρεπε.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είμαι απαλλαγμένη από ενοχές και ντροπές, είναι καθαρή η ψυχή μου»

«Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε το βλέφαρο, το οποίο δεν έκλεινε τελείως με αποτέλεσμα το μάτι να μην προστατεύεται επαρκώς. Το μάτι μου είχε καεί κατά 80% και μετά από πολύ κόπο και αγώνα έχει μείνει μόνο μια ουλή κάτω κάτω, άρα μου επιτρέπει να βλέπω σε μεγάλο βαθμό», είχε γράψει τότε η ίδια στην ανάρτησή της.

paliospirou1.jpg

Η ευγνωμοσύνη της Ιωάννας για τη γιατρό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αναφερθεί κι άλλες φορές στη γιατρό Μαρία Καλοφώνου. Μάλιστα, όταν είχε τη δική της στήλη στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, το «Ζήσε Αλιώς», είχε καλέσει τη γιατρό της για να μιλήσουν ανοιχτά για την περίπτωσή της αλλά και για να την ευχαριστήσει για όλα όσα έχει κάνει γι' αυτήν.

Σου έχω πει πολλές φορές πόσο σε αγαπάω. Μου έχεις σώσει τη ζωή. Ό, τι και να κάνω σε αυτή τη ζωή δεν μπορώ να ξεπληρώσω το καλό που μου έχεις κάνει. Ελπίζω ο Θεός να στο ανταποδώσει. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

«Δεν φοβήθηκα, είχαμε όμως 2μιση φορές σοβαρές λοιμώξεις, που είχαν περάσει στο αίμα και ήταν αρκετά ανθεκτικές σε αντιβιοτικά. Το 90% τω μεγάλων εγκαυμάτων τα χάνουμε από λοιμώξεις και είναι νέοι άνθρωποι. Το έγκαυμα δεν είναι νόσος που αφορά το σημείο που καίγεσαι. Δηλαδή από μια έκταση και πέρα όταν καίγεσαι πάσχει όλο το σώμα: καρδιά, τα νεφρά, το πεμπτικό, το αναπνευστικό. Όλα πάσχουν», είχε αναφέρει η γιατρός.

Η περιπέτεια που περνάει ακόμα και σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν είναι σίγουρα απλή και σίγουρα η ίδια δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Όμως, έχει καταφέρει να μην είναι πλέον αυτο που καθορίζει τη ζωή της.

Την «άλλαξε» την ιστορία και μόνο θετική ενέργεια και βοήθεια έχει να προσφέρει στον καθένα. Άλλωστε, η ίδια δημιούργησε και το δικό της ίδρυμα για εγκαυματίες.

https://www.instagram.com/p/DATLQCdsjXf/
DPG Network