Ηλέκτρα Λύρα: Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα έκλεισε τα 13- Oι συγκινητικές ευχές της τραγουδίστριας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ηλέκτρα Λύρα: Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα έκλεισε τα 13- Oι συγκινητικές ευχές της τραγουδίστριας

«Τώρα πότε έγινες 13 από 3 αλήθεια δεν το κατάλαβα…», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα στην ανάρτηση για την κόρη της και τα γενέθλιά της.

Την πιο όμορφη μέρα της ζωής του γιόρτασαν την Τρίτη (8/10) η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας για 13η φορά, αφού η κόρη τους, Ηλέκτρα είχε τα γενέθλιά της.

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 17 χρόνια λατρεύει την Ηλέκτρα και, όπως κάθε γονιός τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο επιχειρηματίας, την καμαρώνουν να μεγαλώνει.

Ο Γιώργος Λύρας απαθανάτισε την κόρη του με την Πέγκυ Ζήνα λίγο πριν κλείσει τα 13 και καμαρώνει

Οι τρυφερές ευχές της Πέγκυς Ζήνα στην κόρη της

Με δυο φωτογραφίες να δείχνουν την ίδια και την κόρη της από τη μία,όταν ήταν τριών χρονών και από την άλλη πώς είναι σήμερα στα 13, η Πέγκυ Ζήνα ευχήθηκε δημόσια στην Ηλέκτρα της, μην μπορώντας να πιστέψει πότε πέρασαν τα χρόνια.

«Σαν σήμερα γεννήθηκες ζωή μου και γιορτάζει ο κόσμος όλος. Τώρα πότε έγινες 13 από 3 αλήθεια δεν το κατάλαβα…Το μόνο που ξέρω είναι ότι όσο κι αν μεγαλώσεις και γίνεις δυνατή χωρίς να με χρειάζεσαι, εγώ θα περπατώ πάντα δίπλα στη σκιά σου…Θα έχεις πάντα αγάπη να 'σαι ασφαλής…Κι άμα φοβηθείς θα δεις... Εγώ κοντά σου θα 'μαι να χαμογελώ…Χρόνια πολλά αγάπη μου να σε χαιρόμαστε, πάντα ευτυχισμένη και γερή! Σε λατρεύουμε».

https://www.instagram.com/p/DA4ItydMPP9/

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λύρας δημοσίευσε στο δικό του προφίλ την τούρτα της Ηλέκτρας για τα 13α γενέθλιά της, η οποία είχε τη φωτογραφία της μέσα από το γήπεδο, να παρακολουθεί την αγαπημένη της ομάδα.

«Χρόνια πολλά αγαπούλα μου όμορφη! Σ' αγαπάω πάρα πολύ», έγραψε κι εκείνος στην μονάκριβή του.

https://www.instagram.com/p/DA3tZ3qug6x/

Η Πέγκυ Ζήνα αρκετές φορές θα δημοσιεύσει στα social media της φωτογραφίες με την Ηλέκτρα και τον Γιώργο Λύρα, ενώ πάντα μιλάει γι' αυτούς με πολλή αγάπη και τρυφερότητα.

Το 2021 στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε πει για την Ηλέκτρα:

Είναι πολύ καλό παιδί και πήρε τα καλύτερα και από τους δύο μας. Την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα.

462536592_1668076633973297_489040964332141725_n.jpg

Όσο για τον Γιώργο Λύρα ο λόγος που οι δυο τους μετρούν 29 χρόνια κοινής πορείας, όπως είπε είναι πως εκείνος έχει μεγαλύτερα σχέδια για εκείνη απ' ότι έχει η ίδια για τον εαυτό της.

«Παντρεμένοι είμαστε από το 2007, το μυστικό για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος άνθρωπος να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι ότι ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από μένα, για μένα. Είναι και άντρας και πατέρας. Ένα παιδί που έχει χάσει τον μπαμπά του στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών και έζησα όλο αυτό, επειδή του είχα και μεγάλη αδυναμία. Είναι Γιώργος και κριός σαν τον μπαμπά μου. Είναι η ασφάλεια μου, η προστασία μου, ο έρωτας μετουσιώθηκε σε βαθιά αγάπη», είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.

Η Πέγκυ Ζήνα έχει μιλήσει ωστόσο, και για τους φόβους και τις ανησυχίες που έχει για την κόρη της.

Με φοβίζει για την κόρη μου η κοινωνία, όπως έχει γίνει σήμερα, επειδή δεν έχει καμία σχέση με την δική μου εφηβεία. Η επιρροή στα μικρά παιδιά των social media όσον αφορά τα πρότυπα που προβάλλουν προς τα έξω. Αυτή η τέλεια, ψεύτικη εικόνα που κρύβει πολλά και όχι μόνο δυο ρυτίδες και δυο ελαττώματα, κρύβει δυστυχία. Τα περισσότερα χαμόγελα είναι ψεύτικα.

DPG Network