Η Αναστασία Ρουβά τραγούδησε Βίσση στο TikTok: Ακόμα 5 φορές που η γλυκιά teenager έγινε viral

Γεωργία Βλαχοπούλου

H σχεδόν 16 χρονών κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είναι μια κούκλα και αγαπάει να ανεβάζει βίντεο στα social media στα οποία κάνει lip singing.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση τους μετράει 21 χρόνια και 4 παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Η Αναστασία Ρουβά σε ρόλο φωτογράφου έβγαλε την πιο ωραία φωτογραφία του Σάκη και της Κάτιας

Η Αναστασία, η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εφηβεία - μιας και στις 2 Νοεμβρίου θα κλείσει τα 16 - πέρα από το ότι είναι μια καλλονή - φυσικό επακόλουθο των γονιδίων των γονιών της - είναι και μια teenager που ασχολείται ενεργά με τα social media.

Παρότι το προφίλ της στο Instagram να είναι ιδιωτικό, ωστόσο στο TikTok μπορεί κανείς να την απολαύσει να κάνει lip singing σε διάφορα τραγούδια - όχι πολλά, αφού η ίδια έχει κρατήσει πλέον 5 αναρτήσεις της.

Όπως έκανε πρόσφατα με το τραγούδι της Άννας Βίσση, «Αγάπη είναι».

https://www.tiktok.com/@anastasia.rvs/video/7422606307267595542

Φυσικά το βίντεο της Αναστασίας γέμισε με σχόλια για το πόσο όμορφη είναι και πόσο πολύ μοιάζει και στους δύο γονείς της.

5 φορές που η Αναστασία Ρουβά έγινε viral

Το παραπάνω βίντεο δεν είναι το πρώτο που έχει κάνει την 16χρονη Αναστασία viral, ούτε αυτή ήταν η πρώτη φορά που εκείνη τραγουδούσε Άννα Βίσση.

Τα περασμένα Χριστούγεννα, ο Σάκης Ρουβάς την έχει απαθανατίσει ξανά να τραγουδάει ένα από τα τραγούδια της «απόλυτης σταρ», την ώρα που πήγαιναν οικογενειακώς βόλτα με το αμάξι κι εκείνη τη φορά ήταν κανονικά με τη φωνή της.

Πριν από λίγους μήνες, επίσης η ίδια είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς.

Εκεί η ίδια απόλαυσε τον μπαμπά της να τραγουδά, αποδεικνύοντας πως είναι αληθινή «ρουβίτσα», πετώντας του αλλεπάλληλα λουλούδια. Εκείνος φυσικά χαμογέλασε, αλλά χαριτολογώντας της είπε «πως θα τα πουν στο σπίτι».

https://www.tiktok.com/@joan_kap/video/7349884949073333537

Με τον Σάκη Ρουβά η Αναστασία είχε γίνει ξανά viral όταν τραγουδούσαν παρέα σε βίντεο στο TikTok, το «Θέλεις ή δεν θέλεις».

Μάλιστα, εκεί ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε πως η Αναστασία μεγαλώνει και εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα, αφού κάποιοι δεν κατάλαβαν πως πρόκειται για την κόρη του Σάκη Ρουβά, αλλά για την Κάτια ή κάποια άλλη γυναίκα.

Άλλη μια φορά, η Αναστασία με τον Σάκη Ρουβά αποθεώθηκαν στο TikTok, όταν εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκονται αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα.

https://www.tiktok.com/@sakis_rouvas_fan/video/7257221578491039003

Τέλος, η Αναστασία Ρουβά είχε βρεθεί στα γυρίσματα του The Voice όταν ήταν πιο μικρή δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της σε έναν διαγωνιζόμενο που δεν είχε περάσει στην επόμενη φάση.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης