7 χρόνια γάμου για Ρουβά - Ζυγούλη αλλά καμία φαγούρα! Τα ταυτόχρονα γενέθλια της Κάτιας

Γεωργία Βλαχοπούλου
7 χρόνια γάμου για Ρουβά - Ζυγούλη αλλά καμία φαγούρα! Τα ταυτόχρονα γενέθλια της Κάτιας

Δύο λόγους για να γιορτάζει έχει σήμερα ο Σάκης Ρουβάς, την 7η επέτειο του γάμου του με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και τη σύζυγό του που έχει τα 46α γενέθλιά της.

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, αφού γιορτάζουν την 7η επέτειο του γάμου τους.

Οι δυο τους μπορεί να γνωρίστηκαν στα γυρίσματα διαφήμισης για γνωστή εταιρεία κινητής το 2003 και λίγο μόνο καιρό μετά να έγιναν ζευγάρι, ανέβηκαν ωστόσο τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ αργότερα - στις 3 Ιουλίου το 2017 - κι έχοντας ήδη αποκτήσει τα 4 παιδιά τους.

O Σάκης Ρουβάς ήταν συμμαθητής με τη μαμά του, έκανε διάφορες δουλειές και δεν ήθελε να παντρευτεί

Γι' αυτό και η Αναστασία (16), ο Αλέξανδρος (13), η Αριάδνη (11) και ο Απόλλωνας (8) όχι μόνο παρευρέθηκαν στον γάμο αλλά ήταν και τα παρανυφάκια.

https://www.instagram.com/p/BWGWSsPlHVV/

Τα 46α γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη

Η σημερινή μέρα ωστόσο, κρύβει ακόμα μια γιορτή για την οικογένεια του Σάκη Ρουβά, αφού η Κάτια Ζυγούλη έχει και τα γενέθλιά της. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια κλείνει τα 46 και ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια.

Με μια κοινή τους φωτογραφία λοιπόν και την εξής λεζάντα ο γνωστός τραγουδιστής ευχήθηκε στην αγαπημένη του.

«Χρόνια πολλά άγγελε μου! Να γελάς, ν’ανθίζεις, να ονειρεύεσαι. Σ’αγαπώ πολύ».

https://www.instagram.com/p/C89M5JZtgZ_/

Όσα έχει πει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για την σχέση τους

Ο Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα τέλη Μαΐου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Κάτια Ζυγούλη και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

15 χρόνια Ρουβάς-Ζυγούλη γιορτάζουν την Αναστασία τους-Η μεγάλη ομοιότητα και οι ωραιότερες photos

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, ο χωρισμός των γονιών του ήταν κάτι που τον επηρέασε πολύ, δημιουργώντας του τον φόβο πως και ο ίδιος αν δημιουργούσε οικογένεια μπορεί να είχε την ίδια κατάληξη.

«Με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο, χώρισαν όταν ήμουν 12 χρονών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία γιατρεύονται με πάρα πολλή θεραπεία ή και ποτέ. Σίγουρα με επηρέασε. Ακόμα πιστεύω ότι όλα αυτά που έχω ζήσει στη ζωή μου με έχουν οδηγήσει σε αυτό που είμαι σήμερα. Πέρασα διάφορα στάδια, δεν ήθελα οικογένεια, γιατί φοβόμουν γίνει το ίδιο και με την οικογένειά μου… Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω, γιατί δεν είναι τρόπος να ζεις, είναι ταλαιπωρία» είχε πει χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ωστόσο, όσον αφορά την Κάτια του ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια χαίρεται που μεγαλώνουν και εξελίσσονται μαζί.

Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, ωριμάζουμε μαζί, μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε, πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη και τα 4 παιδιά τους.

Μιλώντας στο Breakfast @ Star το 2023 η Κάτια Ζυγούλη είχε αποκαλύψει πως ποτέ δεν ήταν «Ρουβίτσα».

Δεν ήμουν Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες τις ζήλιες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς.

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη η σύζυγος του Σάκη Ρουβά ανέφερε και το τι ήταν αυτό που την έκανε τελικά να πει «ναι» στον γάμο.

«Νομίζω πως όταν είπα το "ναι" στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, αποφάσισα ότι: παρ’ το απόφαση, αυτό εδώ είναι» είπε η ίδια.

Σε άλλη συνέντευξή της το 2020 στο περιοδικό Glow η Κάτια Ζυγούλη είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που υπήρξαν στη σχέση της με τον Σάκη Ρουβά.

Είμαστε 17 χρόνια μαζί. Νομίζω έχουμε περάσει όλες τις πιθανές εναλλαγές ενός ζευγαριού. Ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι όλα στη ζωή είναι μέλι-γάλα, επειδή ο άλλος είναι πολύ αναγνωρίσιμος. Λίγο πολύ, οι άνθρωποι βασανιζόμαστε από τα ίδια πράγματα. Η αναγνωρισιμότητα δε σου λύνει αυτά που έχεις στην ψυχή σου.

Και πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος που έχει πετύχει στη δουλειά του σημαίνει ότι εργάζεται πολλές ώρες. Η δουλειά γίνεται κομμάτι του. Δεν είναι ότι σχολάει και γυρνάει σπίτι. Αυτό είναι δύσκολο. Κατά τ’ άλλα, τα προβλήματα και οι δυσκολίες είναι κοινά και με των υπόλοιπων ανθρώπων».