H Λούρδη, η κόρη της Madonna, έγινε 28 και έχει κόψει τον «ομφάλιο λώρο» καιρό τώρα από την pop star

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Μadonna και ο Carlos Leon ευχήθηκαν δημόσια στην κόρη τους με δύο ξεχωριστές αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instargram.

Η Madonna και ο personal trainer και ηθοποιός, Carlos Leon υπήρξαν ζευγάρι από το 1995 έως το 1997. Μπορεί οι δυο τους να μην έμειναν για πολύ καιρό μαζί, αλλά είναι για πάντα «ενωμένοι», αφού απέκτησαν μια κόρη, την Λούρδη (σ.σ Lourdes).

Η Lourdes Maria Ciccone Leon (όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) ωστόσο, έκλεισε τα 28 στις 14 Οκτωβρίου και τόσο η μαμά της, όσο και ο μπαμπάς της της ευχήθηκαν δημόσια με αναρτήσεις που έκαναν στα προφίλ τους.

Δεύτερο χτύπημα για τη Madonna μέσα σε δύο εβδομάδες - Μετά τη μητριά της, πέθανε και ο αδελφός της

Οι ευχές από την Madonna και τον Carlos Leon στην Λούρδη

Μπορεί η Madonna να απέκτησε με τον Βρετανό σεναριογράφο Guy Ritchie (σ.σ υπήρξαν παντρεμένοι από το 2000 μέχρι το 2008), άλλα τρία παιδιά πέρα από την Λούρδη -έναν βιολογικό γιο, τον Rocco και δύο θετά παιδιά από το Μαλάουι,τον David Banda και την Mercy James- όμως πάντα η pop star καμάρωνε για την πρωτότοκη κόρη της, το «αστεράκι» της, όπως την αποκαλεί και στην ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλιά της.

«Lourdes, Maria Ciccone Leon!!! Χαρούμενα γενέθλια στην πρωτότοκή μου!
Το ένα και μοναδικό αστεράκι μου! Αλλά δεν υπάρχει τίποτα μικρό σε σένα.
Μεγάλη ενέργεια. Μεγάλη καρδιά. Μεγάλο φως.
Ήσουν και θα είσαι πάντα η πρώτη μου αληθινή αγάπη», έγραψε η Madonna στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε με στιγμές καλλιτεχνικές και μη της Λούρδης, προσθέτοντας μια ακόμα ευχή, να λάμπει πάντα η κόρη της.

Αντίστοιχα, και ο Carlos Leon ετοίμασε και δημοσίευσε ένα βίντεο με οικογενειακές στιγμές των τριών τους (εκείνου με την Λούρδη αλλά και την Madonna), γράφοντας:

«Χρόνια πολλά στην όμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα κόρη μου! Νέα 28 ετών! Ένιωσα σαν χθες που ήρθες στη ζωή μου! Ψηλά το κεφάλι και να μην κρατάς «αιχμαλώτους». Είσαι βασίλισσα και λέαινα! Έχεις τον κόσμο στα χέρια σου! Σ' αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω!».

Λούρδη: Μοντέλο, χορεύτρια και τραγουδίστρια

Η Λούρδη από μικρή είχε δείξει την καλλιτεχνική αλλά και ανήσυχή της φλέβα. Άλλωστε, η Madonna την είχε γράψει όταν ήταν μικρή και στο μπαλέτο και ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που η ίδια μεγαλώνοντας βρέθηκε στο Fiorello H. LaGuardia High School στο Μανχάταν, που ήταν καλλιτεχνικό σχολείο.

Στο ίδιο φοιτούσε και ο ηθοποιός Timothée Chalamet, ο οποίος ήταν και το πρώτο αγόρι της Λούρδης.

Μετέπειτα, η κόρη της Madonna έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας. Και πιο συγκεκριμένα το 2010, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 χρονών μαζί με την pop star δημιούργησαν το Material Girl, μια σειρά εφηβικών ρούχων που μπορούσε κανείς να βρει αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων Macy's.

Η Λούρδη αργότερα ασχολήθηκε και με το modelling, ξεκινώντας την καριέρα της ως η πρωταγωνιστρια της διαφημιστικής καμπάνιας αρωμάτων για το Pop από τη Stella McCartney, με τους Grimes, Amandla Stenberg και Kenya Kinski-Jones.

Έχει εμφανιστεί όμως, και σε καμπάνιες πολύ μεγάλων οίκων, όπως είναι οι Marc Jacobs, Miu Miu, Calvin Klein, Tom Ford, Burberry, Savage X Fenty, Gypsy Sport, Dion Lee και Mugler.

Το 2018, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue τον Σεπτέμβριο του 2021 μαζί με τα μοντέλα Anok Yai, Ariel Nicholson, Bella Hadid, Kaia Gerber, Precious Lee, Sherry Shi και Yumi Nu.

Πέρα όμως, από τις συνεργασίες της ως μοντέλο, η Λούρδη, τα τελευταία δύο χρόνια ακολουθεί και τα βήματα της μαμάς της στη μουσική, κυκλοφορώντας τα δικά της τραγούδια με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Lolahol».

Η Λούρδη προσπαθεί να διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο του θεάματος και γενικά στη ζωή της γι' αυτό, όπως έχει πει σε αρκετές συνεντεύξεις της από μικρή ήθελε να κόψει τον «ομφάλιο λώρο» με την Madonna.

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι αυτό το ατάλαντο, πλούσιο παιδί αλλά δεν είμαι», είχε πει στην Vogue η Λούρδη, αποκαλύπτοντας πως τα δίδακτρα για τη σχολή της τα πλήρωσε η ίδια.

«Η μαμά μου είναι απίστευτo control freak και με ελέγχει όλη μου τη ζωή. Έπρεπε να γίνω τελείως ανεξάρτητη από αυτήν μόλις τελείωσα το λύκειο», είχε πει επίσης στο Interview Magazine για τη σχέση της με τη μαμά της.

«Η Λόλα (Λούρδη) έχει διαφορετικό πατέρα από τον Rocco και έχω τέσσερα υιοθετημένα παιδιά, οπότε υπάρχουν πολλές εξωτερικές επιρροές. Προσπαθώ να βεβαιωθώ ότι μεταδίδω την ίδια σοφία και αγάπη σε όλα. Κάνω τον κακό αστυνομικό. Είμαι αυτή που λέει όχι. Αποδέχομαι αυτόν τον ρόλο. Δεν είμαι ο αγαπημένος γονιός», είχε πει από τη δική της πλευρά η Μadonna στο People το 2017.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης