Cheryl & Liam: Το «αντίο», η έκκληση για την αξιοπρέπειά του & η τεράστια κληρονομιά του γιου τους

Cheryl & Liam: Το «αντίο», η έκκληση για την αξιοπρέπειά του & η τεράστια κληρονομιά του γιου τους

Η Cheryl και ο Liam Payne στα Brit Awards 2018 στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2018.

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Η Cheryl και ο Liam έχουν έναν γιο μαζί, τον 7 ετών Bear, ο οποίος κληρονομεί μια τεράστια περιουσία από τον πατέρα του, όμως θα αναγκαστεί να μεγαλώσει χωρίς εκείνον.

Δύο μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του πατέρα του παιδιού της, η Cheryl βρήκε τα λόγια να μιλήσει γι' αυτό δημόσια, εστιάζοντας στην προσπάθειά της αφενός να προστατεύει στον γιο τους, αφετέρου να διασώσει όσο γίνεται από την αξιοπρέπεια του ανθρώπου που έφυγε.

Ο Liam Payne, βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 16 Οκτωβρίου έχοντας πέσει από τον τρίτο όροφο. Ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ακαριαίος, λόγω των πολύ σοβαρών τραυμάτων που υπέστη από την πτώση, ενώ γίνεται μεγάλος λόγος για ακραία συμπεριφορά του τις ώρες πριν το μοιραίο συμβάν, εξαιτίας κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών. Ήταν 31ός ετών.

Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του Liam Payne από τον γιατρό που βρέθηκε στο δυστύχημα

«Παρακαλώ δώστε στον Liam τη λίγη αξιοπρέπεια που του έμεινε»

Φεύγοντας από το ζωή, εκτός από τους γονείς του που, προφανώς, προσπαθούν να μαζέψουν τα δικά τους «κομμάτια», ο Liam αφήνει πίσω τον μοναχογιό του, τον 7 ετών Bear, που έχει από τη σχέση του με τη Cheryl (πρώην Cole, νυν Tweedy).

Liam holds his then-newborn son, Bear, in his arms in March 2017, as if he were the most precious thing in the world.

Η τραγουδίστρια που μετά τον χωρισμό της από τον Payne το 2018 αποτραβήχτηκε από τη δημόσια ζωή και έχει αφιερωθεί στον Bear, προσπαθώντας με πάθος να τον προστατεύσει από την όποια δημοσιότητα, αναγκάζεται τόσο βίαια να αποχαιρετήσει τον πατέρα του και το κάνει απευθύνοντας μια δραματική έκκληση στο κοινό.

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του Liam με τον γιο τους λίγο μετά τη γέννησή του μοιράστηκε η Cheryl και μαζί μερικές κουβέντες από καρδιάς.

Snapinsta.app_463648101_1230354468181734_5385434755224479519_n_1080.jpg

«Καθώς προσπαθώ να πλοηγηθώ σε αυτό το γεγονός που γκρέμισε τον κόσμο μου και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτήν την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι χάσαμε έναν άνθρωπο. Ο Liam δεν ήταν μόνο ένας ποπ σταρ και διασημότητα, ήταν γιος, αδελφός, θείος, αγαπημένος φίλος και πατέρας του 7χρονου γιου μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του», γράφει η Cheryl και στη συνέχεια εκφράζει τον μεγαλύτερο φόβο της που αφορά στα δημοσιεύματα με λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατο του πρώην συντρόφου της και στο πώς αυτά χρησιμοποιούνται από τα ΜΜΕ.

«Αυτό που ανησυχεί περισσότερο το πνεύμα μου είναι ότι μια μέρα ο Bear θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση των μέσων ενημέρωσης που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες. Ραγίζει την καρδιά μου ακόμη περισσότερο που δεν μπορώ να τον προστατέψω από αυτό μελλοντικά. Σας ικετεύω να σκεφτείτε σε τι χρησιμεύουν ορισμένες από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά σε όσους μένουν πίσω όταν μαζεύουν τα κομμάτια», λέει η Cheryl και ζητά «Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το δικό σας παιδί ή η οικογένειά σας».

Έξαλλοι οι fans του Liam Payne με το TMZ για τις εικόνες του άψυχου κορμιού του- Θρήνος στο X

«Παρακαλώ δώστε στον Liam τη λίγη αξιοπρέπεια που του έμεινε μετά το θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους εν ειρήνη», καταλήγει το μήνυμα και στα εκατοντάδες σχόλια που έλαβε κάτω από την ανάρτηση φαίνεται η συμπαράσταση (τουλάχιστον) από το κοινό.

https://www.instagram.com/p/DBRq_Q2IfMG/

Η τεράστια περιουσία που θα κληρονομήσει ο Bear

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της DailyMail ο 7χρονος Bear Payne θα κληρονομήσει μια περιουσία περίπου 30 εκατομμυρίων λιρών που κατάφερε να δημιουργήσει ο πατέρας του τα χρόνια των One Direction παρά τους εθισμούς του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, κατάφερε να κρατήσει. Μία περιουσία που εκτός του ρευστού και άλλων επενδύσεων περιλαμβάνει και μία έπαυλη στο Buckinghamshire.

Πηγές της έκδοσης αναφέρουν ότι πριν από λίγα χρόνια ο Liam κανόνισε τα χρήματά του να πάνε στον μονάκριβο γιο του σε περίπτωση θανάτου και να που αυτή η στιγμή ήρθε νωρίτερα από ό,τι μπορεί να φανταζόταν ο καθένας.

«Ο Liam είχε πολύ λογικούς ανθρώπους γύρω του για λίγο και λάτρευε τον Bear», μεταφέρει πηγή από το περιβάλλον του αείμνηστου σταρ, τονίζοντας πως αυτό μπορεί να είναι μια μια μικρή παρηγοριά για τον Bear και την μνήμη του πατέρα του.

https://www.instagram.com/p/C2fgZfoIXdD/

Δεν ξέρουμε αν η Cheryl Cole ήταν ο μεγάλος έρωτας του Liam Payne πάντως μαζί της έκανε το παιδί του

Η σχέση του Liam και της Cheryl και το X Factor

Η πρώτη γνωριμία των δύο έγινε το 2008, όταν ο νεαρός και ταλαντούχος διαγωνιζόμενος βρέθηκε αντιμέτωπος με την καταξιωμένη κριτή του X Factor U.K., Cheryl Cole. Η 24χρονη, τότε, τραγουδίστρια και μέλος των Girls Aloud, μαζί με τον Simon Cowell και τους άλλους κριτές, παρακολούθησε τον 14χρονο Liam να ερμηνεύει το κλασικό τραγούδι «Fly Me to the Moon».

Αν και η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετά καλή για να προχωρήσει, δύο χρόνια αργότερα, ο νεαρός επέστρεψε στο X Factor με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, συμπεριλαμβανομένης της Cheryl.

Ήταν αυτή η δεύτερη ευκαιρία που άλλαξε τη ζωή του, καθώς έγινε μέλος των One Direction μαζί με τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν λίγα χρόνια αργότερα και η σχέση τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2016, όταν η είδηση για την εγκυμοσύνη της Cheryl κυκλοφόρησε στα διεθνή ΜΜΕ. Το περιοδικό PEOPLE επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση τον Νοέμβριο του 2016, ενώ η ίδια η τραγουδίστρια μοιράστηκε την χαρά της με τους θαυμαστές της τον Φεβρουάριο του 2017. Τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, η άφιξη του γιου τους, Bear, ολοκλήρωσε και τη σχέση τους.

Μέχρι το 2018, η σχέση του Payne και της Cheryl είχε αρχίσει να παρουσιάζει ρωγμές. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του ίδιου έτους, μέσω αναρτήσεων στο Twitter. Ο Liam δήλωσε ότι η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά οι δυο τους παρέμεναν ενωμένοι για το καλό του γιου τους. «Ακόμα τρέφουμε τεράστια αγάπη ο ένας για τον άλλον ως οικογένεια», έγραψε ο Payne, ενώ υπογράμμισε πως το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η ευημερία και η ιδιωτικότητα του Bear.

Ο Simon Cowell & η Kate Cassidy χρειάστηκαν δύο 24ωρα για να μιλήσουν για τον θάνατο του Liam Payne

Οι συνθήκες του θανάτου και η μάχη με τα σκοτάδια του

Ο Liam Payne βρισκόταν στην Αργεντινή για διακοπές με τη νεαρή σύντροφό του, Kate Cassidy, και είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές του στιγμιότυπα από τη ζωή του μέσω κοινωνικών δικτύων τα οποία τον απεικόνιζαν ευτυχισμένο.

Οι τελευταίοι μήνες της ζωής του ήταν γεμάτοι ταξίδια ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν πάνω σε νέα projects. Μάλιστα, όσο ο Liam βρισκόταν στην Αργεντινή παρακολούθησε και τη συναυλία του Niall Horan, ο οποίος ήταν επίσης μέλος των One Direction.

Παρά τη φαινομενική του ευτυχία, φαίνεται ότι υπήρχαν προσωπικά ζητήματα που δύσκολα καταλαβαίνει κανείς.

https://www.instagram.com/p/Cwh4W5wKnB9/

Η μάχη με τα σκοτάδια του, σημαίνει πως πάλευε με προσωπικούς του δαίμονες οι οποίοι ίσως έκαναν την εμφάνισή τους στη ζωή του από τότε που η φήμη του εκτοξεύτηκε. «Έπρεπε να σταματήσω, οριστικά. Θα είχα πεθάνει 100% αν έμενα», θα δήλωνε το 2019 για τους One Direction. Ο ίδιος είχε αναφερθεί κατά το παρελθόν και για τη μάχη του με το αλκοόλ.

Η τραγική αλυσίδα των γεγονότων ξεκίνησε όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν από το ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες. Υπήρξε αναφορά για έναν άνδρα που φαινόταν να συμπεριφέρεται βίαια στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Τα υπόλοιπα, δυστυχώς είναι ιστορία!

DPG Network