Ο P.Diddy καμάρωνε για τα 7 παιδιά του και ταυτόχρονα ήταν η αιτία που κακοποιούνταν άλλα τόσα

Γεωργία Βλαχοπούλου

Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να έχει ευθύνεται για τη σεξουαλική κακοποίηση τόσων ανηλίκων παιδιών, ενώ έχει 7 παιδιά ο ίδιος;

Από τις 17 Σεπτεμβρίου ο P.Diddy ή αλλιώς ο Sean Diddy Combs, μετά από καταγγελίες και της πολιτείας για διάφορες εγκληματικές ενέργειες με την επιχείρησή του (sex trafficking, απαγωγές, εκβιασμούς) αλλά και περισσότερων από 120 ιδιωτών για σεξουαλικές κακοποιήσεις, έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη φυλακή.

Νέες αγωγές κατά του Diddy: Κατηγορείται για βιασμό, σοδομισμό και απειλή θανάτου πολλών θυμάτων

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, ωστόσο η δίκη του έχει οριστεί για τον Μάιο του 2025.

Πριν απ’ όλα αυτά, ο P.Diddy ήταν ένας άνθρωπος που κατάφερε να σπουδάσει, να δημιουργήσει τη δική του δισκογραφική, να γίνει ο μεγιστάνας της ραπ μουσικής που ξέραμε, αλλά και να δημιουργήσει τη δίκη του οικογένεια, αφού ο ίδιος έχει 7 παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες.

Δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ένας άνθρωπος που είναι πατέρας ο ίδιος, ήταν η αιτία για να τραυματιστούν σωματικά και ψυχολογικά πολλά ανήλικα παιδιά, με την πρόφαση ότι θα κάνουν καριέρα στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Κι όμως γι' αυτά κατηγορείται ο P.Diddy, ενώ ένα από τα θύματά του φημολογείται πως είναι και ο Justin Bieber, άλλωστε που έμεινε μαζί του για 48 ώρες όταν ήταν στα 15 του.

Τα παιδιά του P.Diddy

Quincy Taylor Brown

Ο Quincy γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 4 Ιουνίου 1991, από το μοντέλο Kim Porter και τον τραγουδιστή, τραγουδοποιό και παραγωγό δίσκων Al B. Sure!. Πήρε το όνομά του από τον νονό του, Quincy Jones, ο οποίος ήταν ο μέντορας του Al B. Sure!.

Όταν ο Quincy ήταν τριών, η μητέρα του ξεκίνησε τη σχέση της με τον Diddy, ο οποίος τελικά υιοθέτησε την Quincy.

Ο Diddy και η Porter, η οποία πέθανε το 2018, απέκτησαν μαζί άλλα τέσσερα παιδιά.

Μιλώντας με το PEOPLE τον Απρίλιο του 2023, ο Quincy μοιράστηκε πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει ζωντανή την κληρονομιά της μητέρας του.

«Είμαι ο γιος της μαμάς μου, επομένως υπάρχει τόση ζωή για μένα να επεκταθώ στη ζωή της. Και αυτό το ταξίδι δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμα, που είναι το καλύτερο μέρος του. Αυτό που αντιπροσωπεύει η κληρονομιά της μαμάς μου είναι πέρα από λόγια και θα ζωντανέψει πραγματικά σύντομα», είχε πει ο Quincy.

Σήμερα, ο 33χρονος Quincy είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο — και πιστώνει μεγάλο μέρος του φιλόδοξου πνεύματος του στον πατέρα του.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει στο PEOPLE για το πώς η ατελείωτη «φασαρία» του μεγιστάνα της hip-hop τον ενέπνευσε να συνεχίσει τις δικές του προσπάθειες.

«Νομίζω ότι ήμουν σφουγγάρι και τώρα κάνω τόσα πολλά», είπε ο Quincy στο PEOPLE για όσα έμαθε από τον πατέρα του.

Με τα χρόνια, ο Quincy έχει αποδείξει ότι είναι ταλαντούχος ράπερ, έχοντας περισσότερα από 10 singles, συμπεριλαμβανομένων των "Friends First" με την French Montana και "Blue Dot".

CORRECTS NAME TO QUINCY COMBS, INSTEAD OF JUSTIN COMBS - FILE - In this Feb. 5, 2015 file photo, Quincy Combs attends The Levi's Pre-Grammy Party with Snoop Dogg at The Hollywood Palladium in Los Angeles. Hip-hop music mogul Diddy, 45, whose real name is Sean Combs, was arrested June 22, 2015, on the campus of the University of California, Los Angeles Monday afternoon, where his son is on the football team, police said. Combs' son Justin Combs is a redshirt junior defensive back on the UCLA football team, which has been practicing on campus. (Photo by Rob Latour/Invision/AP, File)

Το 2017, Quincy και o Al B Sure! κυκλοφόρησε το "I Can Tell You", μια διασκευή του τραγουδιού του θρύλου της R&B το 1988 "Nite and Day". Την ίδια χρονιά, ο Quincy εξέδωσε το πρώτο του σόλο έργο, ένα EP με τίτλο This Is for You.

Ακολουθώντας τον Diddy, ο Quincy εργάζεται επίσης στη διαχείριση και την ανάπτυξη φρέσκων ταλέντων - ξεκινώντας από τις δίδυμες αδερφές του, D'Lila και Jessie, οι οποίες συμμετείχαν στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι του το 2022 "Face Off".

«Δεν χρειαζόμαστε συμβόλαια, αλλά είμαι ο μάνατζερ των αδελφών μου», είπε στο PEOPLE.

«Είμαι σαν, ο θείος-μπαμπά-διευθυντής-προστάτης - το διεκδικώ. Θέλω να μπορώ να τους καθοδηγήσω πραγματικά. Θέλω να γνωρίζουν πραγματικά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις."

Όταν δεν ασχολείται με τη μουσική ή το μόντελινγκ, ο Quincy χτίζει τα υποκριτικά του στοιχεία, έχοντας εμφανιστεί σε ταινίες όπως το We the Party (2012), η Brotherly Love (2015) και το Ημερολόγιο διακοπών (2018).

Στην τηλεόραση, έπαιξε στο τηλεοπτικό μιούζικαλ δράμα Star, το Crown on Power Book III: Raising Kanan και αφηγήθηκε τη σειρά Paramount+ Family Legacy.

Justin Combs

Ο Justin — το πρώτο παιδί του Diddy με τη στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας Misa Hylton — γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 30 Δεκεμβρίου 1993.

Έγινε όμως ευρύτερα γνωστός το 2008 όταν εμφανίστηκε στο My Super Sweet 16 του MTV με τον πατέρα του.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες (UCLA), όπου απέκτησε πτυχίο κοινωνιολογίας ενώ έπαιζε ως αμυντικός μπακ για την ποδοσφαιρική ομάδα του UCLA Bruins με υποτροφία.

Το 2016, ο Justin αποφοίτησε από το UCLA και έγινε ο πρώτος από την οικογένεια Combs που αποφοίτησε από το κολέγιο.

Όπως και ο αδελφός του ο Quincy, ο 30χρονος Justin έχει επίσης εξερευνήσει τα ταλέντα του στη μικρή οθόνη.

Εμφανίστηκε κυρίως στην τρίτη σεζόν του Power Book II: Ghost ως χαρακτήρας King και εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά του 2021, Respectfully Justin, παίρνοντας συνεντεύξεις από διασημότητες όπως η Saweetie, ο Chris Brown και άλλοι.

Christian Combs

Ο Christian - το πρώτο βιολογικό παιδί του Diddy και της Porter - γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1998, αμέσως μετά την έναρξη της σχέσης της μαμάς και του μπαμπάς του.

P. Diddy: Oι θάνατοι που συνδέονται με το όνομά του και η αποκάλυψη του Eminem για ακόμα ένα θύμα

Ο 26χρονος Christian ή ο μουσικός καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα King Combs, ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα λίγο μετά το λύκειο.

Το 2019, κυκλοφόρησε το EP Cyncerely, C3, το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα "Heaven Sent" και "Naughty".

Ο Christian συνεργάστηκε επίσης με τον αδελφό του Quincy στο τραγούδι "Options" την ίδια χρονιά.

Αν και εμπνεύστηκε από τον πατέρα του, ο Christian ήξερε από μικρός ότι ήθελε να γίνει ερμηνευτής και άρχισε να αναμειγνύει τη ραπ και την R&B για να κάνει τον δικό του ήχο.

Όταν ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε από τον μπαμπά του, ο Christian είπε στο PEOPLE:

«Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο μάθημα είναι να μην σταματήσεις ποτέ. Δεν μπορώ να σταματήσω, δεν θα σταματήσω. Αυτό είναι».

Η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα του Christian να γίνει επιτυχημένος ράπερ απέδωσε καρπούς με την κυκλοφορία του τραγουδιού του "Can't Stop Won't Stop" με την Kodak Black.

Το κομμάτι σηματοδότησε μια κορυφαία καριέρα για τον Christian τον Νοέμβριο του 2022, φτάνοντας στο Νο. 1 στο Mainstream R&B Hip-Hop Airplay chart του Billboard — ο πρώτος κορυφαίος στα chart της καριέρας του.

Τον Απρίλιο του 2024, μια γυναίκα ονόματι Grace O'Marcaigh κατηγόρησε τον Christian για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας σε μια καταγγελία που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες που ελήφθη από το NBC News.

Ο Christian ήταν παρών στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν τον Σεπτέμβριο του 2024 την επομένη της σύλληψης του πατέρα του.

Αυτός και μια ομάδα επτά ανδρών πήγαν στην αίθουσα του πέμπτου ορόφου, όπου ο καθένας ζήτησε ένα αντίγραφο του κατηγορητηρίου του Ντίντι. Στη συνέχεια τον είδαν να διαβάζει το έγγραφο των 14 σελίδων.

Chance Combs

Η Chance γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 2006 από τον Diddy και την επιχειρηματία Sarah Chapman, η οποία ήταν φίλη του Diddy για χρόνια, αν και το ζευγάρι δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά.

Αφού έμαθε για τη γέννηση της Chance, η Porter ένιωσε ότι ο Diddy την είχε προδώσει κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σχέσης τους, και την ώθησε να τελειώσει τα πράγματα με τον ράπερ.

Η 26χρονη Chance έχει συμμετάσχει ενεργά στο να δίνει σε όσους έχουν ανάγκη.

Τον Ιανουάριο του 2021, εν μέσω της πανδημίας COVID-19, ενώθηκε με τις αδερφές της D'Lila και Jessie δωρίζοντας εξατομικευμένα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης δέρματος στο Alexandria House στο Λος Άντζελες, το οποίο προσφέρει ασφαλή και υποστηρικτική στέγαση για γυναίκες και παιδιά στη διαδικασία μετακίνησης από καταφύγιο έκτακτης ανάγκης σε μόνιμη διαβίωση.

«Γνωρίζουμε πόσο πραγματικά ευλογημένοι είμαστε και οι γονείς μας μας έχουν διδάξει πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε τους άλλους», είπαν οι αδερφές στο PEOPLE.

«Είναι κάτι που έχουμε βάλει στόχο για τον εαυτό μας καθώς αρχίζουμε να παίρνουμε τις δικές μας αποφάσεις και βρίσκουμε το δρόμο μας ως νέες γυναίκες».

Ο Diddy είχε μια περήφανη στιγμή ως πατέρας, όταν έφερε τη μεγαλύτερη κόρη του να τον συνοδεύσει στα Βραβεία Όσκαρ το 2022, όπου η Chance ήταν πολύ εντυπωσιακή με ένα φόρεμα Dolce & Gabbana με επικάλυψη από στρας.

«Είμαι άφωνος - είμαι άφωνος. Μωρό μου, φαίνεσαι τόσο όμορφη, τόσο όμορφη», είπε ο Diddy για την Chance στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, σύμφωνα με την Daily Mail. Όπως και τα αδέρφια της, η Chance έχει κάνει θραύση στον κόσμο του μόντελινγκ, αν και οι φιλοδοξίες της βρίσκονται στην υποκριτική.

D'Lila and Jessie Combs

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση της Chance, ο Diddy και η Porter καλωσόρισαν τις δίδυμες κόρες D'Lila και Jessie, στις 21 Δεκεμβρίου 2006.

Παρά τη ρήξη μεταξύ των γονιών τους, η D'Lila και η Jessie μεγάλωσαν δίπλα στην αδελφή τους Chance.

Τον Απρίλιο του 2022, οι τρεις έφηβες εμφανίστηκαν μαζί στα Daily Front Row Awards στο Beverly Wilshire Four Seasons Hotel.

Οι 16χρονες δίδυμες μοιράζονται έναν λογαριασμό στο Instagram καθώς και έναν λογαριασμό TikTok, όπου δημοσιεύουν βίντεο με τον εαυτό τους να χορεύει και να ποζάρει με ταιριαστά ρούχα.

Love Sean Combs

Στις 10 Δεκεμβρίου 2022, ο Diddy εξέπληξε τους θαυμαστές του όταν ανακοίνωσε τον ερχομό της μικρότερης κόρης του, Love, στα social media.

Ο ίδιος καλωσόρισε το έβδομο παιδί του με την επαγγελματία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ειδικό στη βιομηχανία και μοντέλο Dana Tran.

«Είμαι τόσο ευλογημένος που καλωσορίζω το κοριτσάκι μου την Love Sean Combs στον κόσμο», έγραψε στο Twitter.

Βλέποντας τον P.Diddy να καμαρώνει και μιλάει για τα παιδιά του και τα επιτεύγματά τους μέσω των social media, είναι πραγματικά απορίας άξιον το πώς δεν τα σκέφτηκε την ώρα που έκανε τις φρικαλεότητές του σε συνομηλίκους τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης