Sarah Jessic Parker: Η συναισθηματική ανάρτηση για τον Papou κάτι κρύβει για την Ελλάδα

Μία πανέμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία και μια περιγραφή γεμάτη συναίσθημα που «μυρίζει» Ελλάδα για τη Sarah Jessica Parker.

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τη Sara Jessica Parker καθώς όπως εξήγησε μέσα από τα social media, είναι η μέρα κατά την οποία οι γονείς της θα γιόρταζαν την 56η επέτειο γάμου τους αν δεν είχε πεθάνει ο πατέρας της πριν από 2 χρόνια.

Η λατρεία για τον θετό της πατέρα

Παρότι ο Paul Giffin Forste δεν ήταν βιολογικός της πατέρας, εκείνη τον λάτρευε, όπως, άλλωστε και τα αδέλφια της.

Οι δικοί της γονείς χώρισαν όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή και η μητέρα της, Barbra, παντρεύτηκε τον Paul πριν η Sarah συμπληρώσει τα 4 χρόνια ζωής.

Όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή είχε μοιραστεί δημόσια τη θλίψη της ενώ σε κάθε ευκαιρία τον τιμά με κάθε τρόπο.

Η αφορμή αυτή τη φορά δόθηκε από την επέτειο γάμου των γονιών της και μέσα από την ανάρτηση μοιράστηκε λεπτομέρειες για τη μέρα εκείνη, την οποία θυμάται χαρακτηριστικά, αλλά και για το σήμερα της μητέρας της.

Nicole Kidman και Sarah Jessica Parker είναι για διακοπές στην Ελλάδα αλλά δε θέλουν δημοσιότητα

«Μας λείπεις Papou»

«Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία», γράφει η SJP ξεκινώντας τη μακροσκελή ανάρτηση και συμπληρώνοντας πως θα μπορούσε να την κοιτάζει ατελείωτες ώρες.

«Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα. Εγώ ήμουν το κοριτσάκι για τα λουλούδια μαζί με την αδελφή μου στον γάμο και τα αδέλφια μου κρατούσαν τα δαχτυλίδια. Δεν ήμουν ούτε 4.
Θυμάμαι μετά την τελετή τον κόσμο που περίμενε στα σκαλιά στο μικροσκοπικό εκκλησάκι στο campus του OC όπου παντρεύτηκαν οι γονείς μου για να πετάξουν ρύζι στους νεόνυμφους.
Θυμάμαι το απολύτως τέλειο φόρεμα της μητέρας μου και την κορδέλα που πέρασε γύρω από τα μαλλιά της, και το χρώμα από το μάλλινο γαμπριάτικο που πατέρα μου. Και τη βελούδινη φόρμα του αδελφού μου με το λευκό πουκάμισο και το κολάρο του Peter Pan από κάτω.
Μας λείπεις Paul/Papou/Μαμπούλη πολύ και συνέχεια», γράφει η SJP και είναι προφανές πως κάποια σχέση με την Ελλάδα θα είχε ο εκλειπών, αφενός λόγω του έθιμου με το ρύζι, αφετέρου λόγω της χρήσης της ελληνικής λέξης «Παππού» (και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά».

«Μακάρι να μπορούσα να είμαι με τη μητέρα μου σήμερα. Ευτυχώς όμως βρίσκεται στον γάμο της εγγονής ενός από τους μεγάλους και στενότερους φίλους της. Παρά την αίσθηση της απώλειας με την οποία ξύπνησε το πρωί είπε πως είναι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που πέρασε αυτή τη σημαντική και συναισθηματική ημερομηνία σε μια επόμενη όμορφη και αγαπητή νύφη.
Έτσι πάει.
Αυτό είναι σήμερα.
Σε αγαπάμε μαμά.
Χ, SJ»

And Just Like That, η Kim Cattrall επέστρεψε για 2 λεπτά και η Carrie έγινε viral μιλώντας Ελληνικά!

Η λατρεία για την Ελλάδα

Εκτός του ότι έχει επισκεφτεί τη χώρα μας πάρα πολλές φορές η SJP έχει παραδεχτεί on camera (επίσης πολλές φορές) πως ο μόνος προορισμός για τον οποίο θα άφηνε τη Νέα Υόρκη (που υπερλατρεύει) είναι η Ελλάδα, ενώ δε χορταίνει ούτε τα φαγητά της, όπως τη φάβα, τη χωριάτικη, τα χόρτα και τόσα άλλα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης