Ούτε ο δημιουργός του Sex and the City δεν ήθελε η Carrie να καταλήξει με τον Mr Big

Πατούλια Κατερίνα
Ούτε ο δημιουργός του Sex and the City δεν ήθελε η Carrie να καταλήξει με τον Mr Big

20 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Sex and the City του HBO κι ενώ περιμένουμε την τρίτη σεζόν του And just Like that, ο Darren tar, ο δημιουργός της σειράς εξηγεί τις ενστάσεις που είχε για το φινάλε. 

Η Sarah Jessica Parker ετοιμάζεται για μια ακόμα σεζόν του And just like That.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την προβολή του φινάλε της επικής σειράς Sex and the City που χάρισε στην Carrie Bradshaw το ονειρεμένο φινάλε της στο πλευρό του John, άκα Mr Big, κατά κόσμον Chris Noth.

Μιλώντας για την σειρά, ο δημιουργός της Darren Star εξήγησε πως ουδέποτε ήθελε η Carrie να καταλήξει με τον Big.

Στο φινάλε, ο Big, βρίσκει την Carrie στο Παρίσι, την παίρνει από την αγκαλιά του Aleksandr Petrovsky αλλά το τέλος δεν θα ήταν αυτό.

Το φινάλε το αγάπησαν οι fans αλλά όχι ο Star, ο οποίος μίλησε γι’ αυτό στο Vulture.

https://www.instagram.com/p/CVvSLXpJc6v/

Aρχικά ο Darren εκθείασε τον Michael Patrick King, ο οποίος «τρέχει» και το Just Like That αλλά τόνισε πως η δική του προοπτική για την Carrie ήταν εξαρχής διαφορετική:

«Οι σειρές εξελίσσονται και η Carrie σίγουρα άλλαξε, αλλά πάντα ένιωθα πως η σειρά αυτή δεν θα έπρεπε να είναι για μια γυναίκα που θέλει να κερδίσει έναν άντρα, αυτό θα ήταν ακόμα μια ρομαντική κομεντί. Το θέμα ήταν πώς οι γυναίκες επαναπροσδιορίζουν τον εαυτό τους 100% και δεν χρειάζεται να το κάνουν με τον γάμο».

Τα γυρίσματα του And Just Like That 3 ξεκίνησαν -Τελικά μας αρέσει η νέα Carrie και τα looks της;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Star έχει εκφραστεί για την σχέση Carrie- Big, το ίδιο έκανε το 2016 στο ίδιο μήκος κύματος αλλά τότε η Parker είχε πει τη δική της γνώμη τονίζοντας:

«Δεν θεωρώ ότι κάποιος μειώνει τον εαυτό του επιλέγοντας να παντρευτεί – πάντα ένιωθα ότι είχε φτάσει σε αυτό μόνη της», είπε η Jessica Parker στο Yahoo Style το 2016 και συνέχισε:

«Αλλά η ομορφιά είναι ότι όλοι μπορούμε να έχουμε πολλές απόψεις σχετικά με πολλές επιλογές που έκανε η Carrie στις οποίες μπορούμε να φέρουμε αντίρρηση ή να επιμένουμε. Αν αυτό είναι το συναίσθημα του Darren, νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον!»

Για την ιστορία, ο Mr Big έμεινε παντρεμένος με την Carrie ως το τέλος του πρώτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν του Just Like That, όπου και πέθανε μέσα στο σπίτι του με την Bradshaw προδωμένος από την καρδιά του.

Ταυτόχρονα, ο Chris Noth αντιμετώπισε εκείνο το διάστημα ακριβώς ένα μπαράζ κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών που έλαβε χώρα μέχρι και 20 χρόνια νωρίτερας και βίωσε το cancel στην καριέρα του και στη φιλία του και με την Sarah Jessica Parker.

Sex and the City 2 Film Set
Actors Chris Noth and Sarah Jessica Parker film a scene on location for "Sex and the City 2" in New York, Tuesday, Sept. 1, 2009. (AP Photo/Charles Sykes)