Η Sarah Jessica Parker γιόρτασε τα 15α γενέθλια των δίδυμων κορών της και έκανε μία ιδιαίτερη ευχή

Η Sarah Jessica Parker γιόρτασε τα 15α γενέθλια των δίδυμων κορών της και έκανε μία ιδιαίτερη ευχή

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» και ο σύζυγός της, Matthew Broderick, γιόρτασαν τα 15α γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους.

Ιδιαίτερο και άκρως εορταστικό ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο για τη Sarah Jessica Parker και την πενταμελή οικογένειά της.

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» και ο σύζυγός της Matthew Broderick γιόρτασαν τα 15α γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους, την Tabitha και Loretta με ένα θεματικό πάρτι.

Η Sarah Jessica Parker ήθελε τα παιδιά της να έχουν μια υγιή σχέση με το φαγητό και το πέτυχε

Αν και η Sarah Jessica Parker δεν μοιράζεται συχνά πολλές φωτογραφίες των παιδιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το πάρτι γενεθλίων τους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από πολλά αιωρούμενα ροζ μπαλόνια και έγραψε στη λεζάντα:

«2 θεϊκά 15χρονα. Είμαστε τόσο τυχεροί και σας αγαπάμε τόσο πολύ. Χρόνια πολλά στις αγαπημένες μας Loretta και Tabitha. Το να γιορτάζετε και οι δυο σας σήμερα είναι αληθινή χαρά»

https://www.instagram.com/p/C8i0pA5t3T8/

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick είναι παντρεμένοι από το 1997 και εκτός από τα δίδυμα κορίτσια, έχουν ακόμα έναν γιο, τον James Wilkie, ο οποίος θα γίνει 24 ετών φέτος.

Τα δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν στις 22 Ιουνίου 2009 μέσω παρένθετης μητέρας στο Martins Ferry του Οχάιο. Μάλιστα πέρσι τέτοια εποχή, ο Matthew Broderick, μίλησε στην εκπομπή της Kelly Ripa και του Mark Consuelos, για τις κόρες τους και για το πώς διαφέρουν μεταξύ τους παρά το ότι είναι δίδυμες.

«Είπαν ότι θέλουν να πάνε σε χωριστά λύκεια. Ήταν πολύ σοβαρές γι' αυτό τον λόγο, όταν ήρθε η ώρα όμως να αποφασίσουν άλλαξαν γνώμη και είπαν ότι "εμείς θα πηγαίνουμε μαζί στο ίδιο λύκειο, θα είμαστε μαζί. Είναι και οι δύο εξαιρετικά δεμένες, αλλά θέλουν σίγουρα τον δικό τους χώρο, τους δικούς τους φίλους, τον δικό τους χρόνο».

Το σίγουρο είναι ότι ο Matthew Broderick και η Sarah Jessica Parker έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με τα παιδιά τους αφού φαίνεται να εξελίσσονται αλλά και να έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

0c82c34fd05a-gettyimages-1388295263.jpg.webp

Oι ευχές από τον μεγαλύτερο αδερφό των διδύμων

Αν και δεν δημοσιεύει ούτε ο μεγαλύτερος αδερφός των κοριτσιών, James, φωτογραφίες της οικογένειας του συχνά, λόγω της ιδιαίτερης μέρας των γενεθλίων αποφάσισε να αναρτήσει μια σειρά από φωτογραφίες με τις αδερφές του στο δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Sara Jessica Parker γίνεται ζευγάρι ξανά με τον τηλεοπτικό Aidan και η Paltrow εξεπλάγη

Αρχικά μοιράστηκε μια selfie που είναι μαζί και οι τρεις τους στα Stories του. Έβαλε δίπλα δύο emoji με κόκκινη καρδιά και έγραψε στη τρυφερή φωτογραφία:

bb.webp

Όπως φαίνεται από αυτή την ανάρτηση αν και ο γιος της Sarah Jessica Parker και του Matthew Broderick έλειπε από το πάρτι γενεθλίων των αδερφών του, όμως παραμένει δεμένος με τα κορίτσια και ευχόταν να ήταν μαζί. Το σίγουρο είναι ότι αποτελούν μια πολύ όμορφη και στοργική πενταμελής οικογένεια.