Ο Matthew Broderick αποκαλύπτει γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ στο SATC μαζί με τη Sarah Jessica Parker

Ο Matthew Broderick αποκαλύπτει γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ στο SATC μαζί με τη Sarah Jessica Parker

Μπορεί στην τηλεόραση να μην έπαιξαν μαζί όμως η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick συμπρωταγωνίστησαν στο θέατρο, και συγκεκριμένα στο θεατρικό έργο του Neil Simon's "Plaza Suite" που ανέβηκε στο Broadway, στο Hudson Theatre τον Μάρτιο του 2022.

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Ο πραγματικός σύζυγος της τηλεοπτικής Carrie Bradshaw δεν έκανε ούτε ένα guest στο θρυλικό SATC και ο λόγος είναι, πραγματικά πολύ απλός.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς και ο Matthew Broderick δεν εμφανίστηκε ποτέ σε κάποιο επεισόδιο της σειράς που έκανε τη σύζυγό του, Sarah Jessica Parker, γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Και ήρθε η στιγμή για τον ίδιο να δώσει την απάντησή του.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του This Life of Mine with James Corden στο Sirius XM, ο Broderick, 62 ετών σήμερα, μίλησε για την καριέρα του ως ηθοποιός αλλά και τον 27χρονο γάμο του με την εμβληματική πρωταγωνίστρια Sex and the City.

Η συζήτηση έφτασε και στο γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ στη διάσημη σειρά και εκείνος απάντησε πολύ απλά, ότι υπήρξαν φορές που του προτάθηκε συγκεκριμένος ρόλος, όμως ποτέ δεν «έβγαινε» για διάφορους λόγους.

Απλή η εξήγηση

«Όποτε υπήρχε κάποιος ρόλος που θα μπορούσα να κάνω, δεν ήμουν διαθέσιμος, είναι το μόνο που συνέβη, πραγματικά», απάντησε ο Broderick ενώ συμπλήρωσε πως κάποια στιγμή του προτάθηκε κάποιος συγκεκριμένος ρόλος αλλά δεν μπορούσε να τον αναλάβει.

«"Θέλεις να είσαι δύο μέρες ένας τύπος που εκσπερματώνει γρήγορα;", με ρώτησαν κάποια στιγμή», είπε ο Broderick για να τους απαντήσει «Ξέρεις, δεν ξέρω, είναι απλώς κάπως ντροπιαστικό».

Το «bullying» απέναντι στην Sarah Jessica Parker και οι τσακωμοί με τον σύζυγό της

Ο ρόλος της SJP

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Corden θέλησε να μάθει αν η Parker επέστρεφε στο σπίτι και του έλεγε η ίδια για τις εκάστοτε προτάσεις.

https://www.instagram.com/reel/C3sZqdpowwt/

«Όχι, όχι, ήταν πολύ επαγγελματίες», απάντησε ο ηθοποιός εννοώντας πως ήταν οι πραγματικά υπεύθυνοι που του κουβέντιαζαν τις προτάσεις. Όμως ένα «αχ» του ξέφυγε. «Μάκαρι να το είχα κάνει και να είχα παίξει σε αυτό, όμως», είπε με φανερή στεναχώρια.

Και πάλι όμως, ίσως αυτό να μην ήταν και τελείως τυχαίο γιατί ο Matthew Broderick είχε αποφασίσει πως θα άφηνε τη γυναίκα του, που ερμήνευσε τον θρυλικό ρόλο της Carrie Bradshaw στην τηλεοπτική σειρά από το 1988 μέχρι το 2004 και μετά στις κινηματογραφικές ταινίες, να κρατήσει αυτό το κομμάτι για τον εαυτό της.

«Αυτό ήταν το "δικό" της πράγμα και τελικά ίσως ήταν μοιραίο να μην συμμετέχω εγώ», είπε εκείνος παρόλο που επανέλαβε πόσο το λατρεύει το σόου και πόσο θα ήθελε να έχει κάνει έστω και ένα guest.

Κανένα δράμα εδώ λοιπόν. Όλα καλά!

Ούτε ο δημιουργός του Sex and the City δεν ήθελε η Carrie να καταλήξει με τον Mr Big

Μία όμορφη οικογένεια

Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick είναι παντρεμένοι από το 1997 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τον 24 ετών James Wilkie, και τις δίδυμες Tabitha και Loretta που έγιναν 15 ετών τον περασμένο Ιούνιο.

Τα δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν στις 22 Ιουνίου 2009 μέσω παρένθετης μητέρας στο Martins Ferry του Οχάιο. Μάλιστα πέρσι τέτοια εποχή, ο Matthew Broderick, μίλησε στην εκπομπή της Kelly Ripa και του Mark Consuelos, για τις κόρες τους και για το πώς διαφέρουν μεταξύ τους παρά το ότι είναι δίδυμες.

«Είπαν ότι θέλουν να πάνε σε χωριστά λύκεια. Ήταν πολύ σοβαρές γι' αυτό τον λόγο, όταν ήρθε η ώρα όμως να αποφασίσουν άλλαξαν γνώμη και είπαν ότι "εμείς θα πηγαίνουμε μαζί στο ίδιο λύκειο, θα είμαστε μαζί. Είναι και οι δύο εξαιρετικά δεμένες, αλλά θέλουν σίγουρα τον δικό τους χώρο, τους δικούς τους φίλους, τον δικό τους χρόνο».

DPG Network