Liam Payne: Το «αντίο» της πρώην του, Danielle Peazer και η απόφαση που πήρε ο Zayn Malik

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο ξαφνικός θάνατος του Liam Payne έχει γεμίσει με θλίψη όλους όσους τον ήξεραν με τις συγκινητικές αναρτήσεις γι’ αυτόν να μην σταματούν.

Την Τετάρτη 16/10 η είδηση πως ο Liam Payne, ο Άγγλος τραγουδιστής και πρώην μέλος των One Direction, βρέθηκε νεκρός στα 31 του μετά από πτώση από μπαλκόνι, σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Liam Payne: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τις ουσίες και τις συνοδούς πολυτελείας πριν τον θάνατο

Η ανάρτηση της πρώην συντρόφου του, Danielle Peazer

Τα μέλη των One Direction, όπως και πολλοί καλλιτέχνες του Hollywood που είχαν συνεργαστεί με τον Liam έκαναν κάποιες ιδιαίτερα συγκινητικές αναρτήσεις για εκείνον και την ξαφνική απώλειά του.

Το ίδιο έκαναν και οι πρώην σύντροφοι του τραγουδιστή ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Cheryl Cole, με την οποία ο Liam Payne είχε αποκτήσει έναν γιο.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατό και η Danielle Peazer, η πρώην σύντροφος που είχε ο Liam Payne θέλησε να πει δυο λόγια για τον χαμό του μέσα από ένα Instagram story της.

Η Danielle, είχε σχέση με τον Liam από το 2010 έως το 2012. Μια δεκαετία μετά τον χωρισμό τους, το 2022, η Danielle και ο Liam αναζωπύρωσαν για λίγο τη σχέση τους και εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από το Nobu Hotel του Λονδίνου στο Shoreditch, ενώ τους είδαν επίσης, σε τοποθεσίες που συχνάζουν διασημότητες, όπως το Chiltern Firehouse και το Annabel's.

Παρά τη σύντομη αναζωπύρωση, η Danielle προχώρησε στη ζωή της, βγαίνοντας με τον πρώην DJ του Capital FM και τον νικητή του Dancing On Ice 2021 Sonny Jay, με τον οποίο καλωσόρισαν την κόρη τους στον κόσμο τον Μάιο του 2024.

Η Danielle λοιπόν, έγραψε:

«Με τον καιρό θα μοιραστώ περισσότερα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν νιώθω αρκετά ψυχικά δυνατή για να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα αυτού που συνέβη. Όπως όλοι μας, έτσι και εγώ θρηνώ, και πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να το κάνω αυτό ιδιωτικά. Είναι μια σπαρακτική στιγμή, η οποία έχει ήδη γίνει πολύ πιο δύσκολη λόγω της λήψης αρνητικών και παραπληροφορημένων σχολίων καθώς και προσχεδιασμένης κρίσης από εκείνους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά ούτε εμένα, ούτε τον Liam ή οτιδήποτε σχετικά με τη σχέση μας τα τελευταία 14 χρόνια. Θα επιστρέψω σύντομα όταν θα είμαι έτοιμη, αλλά μέχρι τότε σας παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον».

Η ανάρτηση της αδερφής του Liam

Την ανάρτηση της Danielle για τον Liam ακολούθησε η ανάρτηση που δημοσιεύτηκε από την αδερφή του Liam, Ruth Gibbins, η οποία μίλησε ειλικρινά για την καταστροφική αυτή απώλεια. Καθώς τιμούσε τον αείμνηστο αδερφό της, η Ruth μοιράζοντας με τους ακολούθους της διάφορες πληροφορίες για τον Liam, παραδέχτηκε ότι αισθανόταν «δέος» για τη μουσική του ικανότητα και θρηνούσε που τελικά αναγνωρίστηκε το ταλέντο του, αν και «ο κόσμος δεν ήταν πάντα ευγενικός μαζί του».

Η ακύρωση του tour του Zayn

Ο Zayn Malik, ένα από τα μέλη του συγκροτήματος One Direction, μέσα από το οποίο αναδείχθηκε ο Liam Payne, πέρα από την πρώτη ανάρτησή του με τα συναισθήματά του για την απώλεια του Liam, επανήλθε με μια δεύτερη στην οποία ενημέρωνε τους θαυμαστές του πως ακυρώνει το tour του.

«Δεδομένης της αποκαρδιωτικής απώλειας που υπέστη αυτή την εβδομάδα, πήρα την απόφαση να αναβάλω το σκέλος της περιοδείας STAIRWAY TO THE SKY στις ΗΠΑ», έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram του.

Ο 31χρονος διαβεβαίωσε γρήγορα τους θαυμαστές του ότι θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να τον δουν σε περιοδεία στο άμεσο μέλλον.

«Οι ημερομηνίες επαναπρογραμματίζονται για τον Ιανουάριο και θα τις δημοσιεύσω μόλις ολοκληρωθούν όλες τις επόμενες ημέρες. Τα εισιτήριά σας θα παραμείνουν σε ισχύ για τις νέες ημερομηνίες», έγραψε.

Ο Malik ολοκλήρωσε το μήνυμά του εκφράζοντας την εκτίμησή του για τους θαυμαστές του σε μια δύσκολη περίοδο. «Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας», έγραψε.

Ο Malik επρόκειτο να πραγματοποιήσει επτά παραστάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στις ακόλουθες πολιτείες: Καλιφόρνια, Νεβάδα, Ουάσιγκτον DC και Νέα Υόρκη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης