Ο Kevin Kline & η Phoebe Cates είναι 35 χρόνια παντρεμένοι και ένας είναι ο λόγος που τα κατάφεραν

Ο Kevin Kline & η Phoebe Cates είναι 35 χρόνια παντρεμένοι και ένας είναι ο λόγος που τα κατάφεραν

Ο Kevin Kline και η Phoebe Cates φτάνουν στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 1989, όταν εκείνος ήταν υποψήφιος για το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «tA Fish Called Wanda»

(AP Photo/Lennox McLendon)

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων ζευγάρι του (σχεδόν) Hollywood και αποκαλύπτουν το μυστικό που τους κράτησε τόσα χρόνια μαζί.

Αρχικά να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Εσύ ήξερες ότι ο Kevin Kline και η Phoebe Cates είναι ζευγάρι; Είναι πολύ πιθανό η απάντηση να είναι αρνητική, οπότε τα νέα θα είναι πολλά για μία μέρα.

Οι δύο ηθοποιοί, λοιπόν, είναι παντρεμένοι από το 1989, έχουν δύο παιδιά και σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο 77χρονος πρωταγωνιστής του «A fish called Wanda» εξήγησε σε τι οφείλεται η μακροχρόνια ευημερία της σχέσης τους.

Δέκα διάσημα ζευγάρια που είχες ξεχάσει ότι είχαν παντρευτεί

Η μεγάλη απόσταση από το Hollywood είναι το μυστικό

«Αν ο γάμος σου αντέξει πάνω από έξι μήνες στο Hollywood τότε κατά κάποιον τρόπο μπαίνεις ήδη μέσα στο Βιβλίο των ρεκόρ Guinness», λέει ο Kline σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Business Insider τονίζοντας τελικά πως ο λόγος που ο δικός τους έχει κρατήσει τόσο πολύ είναι πως δεν ζουν στο Hollywood, αλλά πάρα πολύ μακριά και, συγκεκριμένα, στο Upper East Side του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

The 71st Annual Tony Awards - Arrivals

Το ζευγάρι σε μία από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

«Και γι' αυτό τον λόγο δεν θα δεις ούτε Botox. Αυτά είναι τα χείλη μου. Δηλαδή ότι έχει απομείνει από αυτά», είπε συγκεκριμένα ο Kline, συμπληρώνοντας όμως πως όλα είναι κάπως μεταφορικά γιατί οι δυο τους δεν θεωρούν τους εαυτούς τους celebrities, με την πιο διαδεδομένη έννοια του όρου.

4 διάσημα ζευγάρια των 90s που συζητάμε μέχρι σήμερα

Στην Phoebe τα χρωστάει όλα

Μπορεί να έχουν 16 χρόνια διαφορά όμως αυτό δεν υπήρξε ποτέ εμπόδιο στη σχέση τους. Αντίθετα, όπως παραδέχεται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σ' εκείνη χρωστά ότι έχουν καταφέρει ως σήμερα.

«Εκείνη κρατά το κεφάλι της στους ώμους, αντίθετα μ' εμένα. Συνήθως έχω και το δικό μου κεφάλι στους δικούς της ώμους επίσης», λέει χαριτολογώντας τονίζοντας πως η Cates είναι «μια σπουδαία σύζυγός, σπουδαία μητέρα, ένας σπουδαίος άνθρωπος που τελικά τον κρατά τίμιο».

Kevin Kline And Phoebe Cates 1990

Το ζευγάρι στην τελετή για τα βραβεία Tony το 1990. (AP Photo/Malcolm Clarke)

Είναι τελικά η διαφορά ηλικίας πρόβλημα ή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά;

Μία σχέση 42 ετών

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια οντισιόν το 1982 και παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Νέα Υόρκη επτά χρόνια αργότερα. Η οικογένειά τους συμπληρώθηκε με δύο παιδιά. Ο γιος τους, Owen γεννήθηκε το 1991 και η κόρη τους, Greta το 1994.

Όταν τα παιδιά τους έφτασαν στην ηλικία του δημοτικού σχολείου η Cates είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την υποκριτική και αντ' αυτού να επικεντρωθεί στην μπουτίκ ρούχων που διατηρούσε στη Νέα Υόρκη.

«Της άρεσε η υποκριτική όσο την έκανε, αλλά δεν υπήρξε ποτέ κινητήριος δύναμη για εκείνη, όπως ήταν για εμένα», πρόσθεσε ο Kline και έκλεισε με κάτι πολύ γλυκό για την αγαπημένη του, την οποία, μεταξύ άλλων έχουμε δει στις ταινίες Gremlins (1984 και 1990)

2.webp

Η Phoebe Cates και ο Zach Galligan στα Gremlins

«Όταν πρωτογνώρισα τη Phoebe, θυμάμαι που σκεφτόμουν, "Είναι υπερβολικά χαρούμενη για μένα. Δείχνει τέτοιον ενθουσιασμό για τη ζωή... Για τι θα συζητάμε μεταξύ μας;"».

Εκ του αποτελέσματος, όμως, φαίνεται πως όλο και κάτι είχαν να συζητήσουν και έχουν να πουν πολλά ακόμη!

DPG Network