Η Ελένη Χαμπέρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της: Tα δύο νυφικά, το μοναδικό headpiece και οι Survivors

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελένη Χαμπέρη μια μέρα πριν το «ΟΧΙ» είπε το πιο μεγάλο «ναι» στον Αλέξανδρο Αναστασίου και οι πρώην συμπαίκτες της ήταν εκεί.

Η Ελένη Χαμπέρη και ο Αλέξανδρος Αναστασίου έναν χρόνο σχεδόν μετά την πρόταση γάμου και μία μέρα πριν την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» αποφάσισαν να πουν «ναι» στο κοινό τους μέλλον, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδεστού στα Μελισσάτικα Βόλου ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι καλοί τους φίλοι, Γιάννης Κονσούλας και Αναστάσιος Ντούγκας.

Η Ελένη Χαμπέρη έδειξε με πρωτότυπο τρόπο το προσκλητήριο του γάμου της και όλοι είπαν το αυτονόητο

Tα δύο νυφικά της Χαμπέρη και η λεπτομέρεια στα μαλλιά

Οι προετοιμασίες για τον γάμο ως είθισται είχαν ξεκινήσει από νωρίς στο σπίτι της νύφης με την ίδια να ποζάρει φανερά χαρούμενη, έχοντας δίπλα της της φίλες και τους συγγενείς της, ενώ δεν έλειψαν και οι πρώτοι χοροί.

Στην εκκλησία την Ελένη Χαμπέρη συνόδευσαν ο μπαμπάς και ο αδερφός της, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivor έλαμπε μέσα στο boho νυφικό γεμάτο δαντελένιες λεπτομέρειες και μικρές πέρλες που επέλεξε για την εκκλησία.

Τα βλέμματα μάλιστα, τράβηξε η ιδιαίτερη ανοιχτή πλάτη που είχε, αλλά και η λεπτομέρεια στα μαλλιά της.

Η Ελένη Χαμπέρη έκανε τη διαφορά επιλέγοντας αντί για πέπλο ή κάποιο μικρό charm με λουλούδια στα μαλλιά, να βάλει ένα ξεχωριστό headpiece με χάντρες που ενίσχυε τον boho χαρακτήρα του νυφικού της.

Ο γαμπρός και ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου, Αλέξανδρος Αναστασίου πιο minimal επέλεξε ένα ολόμαυρο κοστούμι με μαύρη γραβάτα.

Στη συνέχεια και όπως είδαμε φευγαλέα από βίντεο που δημοσίευσαν οι survivors που έδωσαν το παρόν με εκείνη και τον γαμπρό να χορεύουν, η ίδια άλλαξε ρούχο, φορώντας ένα λευκό μίνι νυφικό με κρυσταλλάκια, ιδανικό για τον ατελείωτο χορό που θα έκανε με τους αγαπημένους της στο πάρτι του γάμου.

Ποιοι Survivors έδωσαν το παρών στον γάμο της Ελένης Χαμπέρη;

Όσον αφορά τους καλεσμένους που έδωσαν το παρών στον γάμο της Ελένης Χαμπέρη, αυτοί ήταν όπως είδαμε η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Εύη Σαλταφερίδου με τις οποίες η νύφη είναι κολλητή, ο Νίκος Γιάννης, ο Γιώργος Κόρομι με την αρραβωνιαστικιά του, η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Χρήστος Βολικάκης και η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Ελένη Χαμπέρη και ο Αλέξανδρος Αναστασίου είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ όταν εκείνη συμμετείχε στο Survivor για δεύτερη φορά, στην All Star εκδοχή του εκείνος ήταν το «στήριγμά» της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης