Η Ελένη Χαμπέρη και ο σύντροφός της λίγο πριν τον γάμο κάνουν πρόβα τις χορευτικές τους κινήσεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Χαμπέρη και ο σύντροφός της λίγο πριν τον γάμο κάνουν πρόβα τις χορευτικές τους κινήσεις

Η Ελένη Χαμπέρη έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Αναστασίου και μόνο ένα πράγμα θέλουν να κάνουν στην κοινή τους ζωή.

Η Ελένη Χαμπέρη που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor διανύει από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, αφού σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Αναστασίου.

Σταυρούλα και Ελένη Χαμπέρη είναι «survivors» στη φιλία: Οι βόλτες στον Βόλο και η πρόβα νυφικού

Η ίδια όπως είδαμε ήδη έχει κάνει την πρόβα νυφικού, αφού αυτό μάς αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την επιστροφή της από το φετινό Survivor. Σταυρούλα και Ελένη γνωρίστηκαν κι έγιναν πολύ καλές φίλες στο Survivor All Star το 2023 και γι' αυτό η Χρυσαειδή δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρόβα νυφικού της φίλης της.

Μέχρι βέβαια, να φτάσει η στιγμή που η Ελένη Χαμπέρη θα χορέψει τον πρώτο της χορό με τον σύζυγό της, οι δυο τους πήγαν καλεσμένοι σε άλλο γάμο και φρέσκαραν τις χορευτικές τους κινήσεις, κάνοντας αυτό που κανονικά θα έπρεπε να κάνει κάθε ζευγάρι, να «διασκεδάζουν», όπως έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Το mini glam φόρεμα της Ελένης Χαμπέρη και ο fun χορός με τον Αλέξανδρο Αναστασίου

Όπως θα δεις λοιπόν, από το βίντεο που δημοσίευσε η Ελένη Χαμπέρη οι δυο τους έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο και πραγματικά διασκεδάζουν πολύ χορεύοντας.

Η δε Ελένη Χαμπέρη δείχνει ιδιαίτερα λαμπερή στο mini glam φόρεμά της στο χρώμα της σαμπάνιας, ιδανική επιλογή για καλέσματα τέτοιου είδους μέσα στο καλοκαίρι αφού αναδεικνύει αυτό το χρώμα και η λάμψη αναδεικνύει τέλεια το μαυρισμένο δέρμα.

Στα σχόλια πάντως, οι followers της πρόσεξαν πόσο αγαπημένοι είναι αλλά και τις «φιγούρες» τους, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivor απαντώντας σε ένα μήνυμα έγραψε αυτό που θέλει να κάνει έχοντας στη ζωή της τον Αλέξανδρο Αναστασίου.