Στο «πάει χάλασε κι αυτή», η Μαρίνα Σπανού απάντησε χορεύοντας «Oops i did it again»

Η Μαρίνα Σπανού άφησε άφωνους τους θαμώνες στο πρόσφατο live της, όταν όχι μόνο τραγούδησε Britney Spears, αλλά έκανε και χορογραφία on stage μαζί με 4 χορευτές. Και αυτό είναι πολύ οκ!
Η Μαρίνα Σπανού μπορεί να είναι μόλις 22 χρονών, όμως έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. Από το τραγούδι στην Αρεοπαγίτου, μέχρι τις sold out εμφανίσεις της η κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και της Μελίνας Παιονίδου, έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο της και την αισθαντική φωνή της.
Μαρίνα Σπανού: «Επηρεάζομαι και από την κουλτούρα των social media και από τα γυναικεία πρότυπα»
Η εμφάνιση της Μαρίνας Σπανού α λα Britney Spears που δίχασε το κοινό
Η ίδια επέστρεψε στις live εμφανίσεις το Σάββατο (13/4), φυσικά με τους θαυμαστές της να κάνουν και αυτή την εμφάνισή της sold out.
Ωστόσο, η νεαρή καλλιτέχνης αυτή τη φορά είχε μια έκπληξη για όσους βρέθηκαν να την παρακολουθήσουν, αφού όχι μόνο τραγούδησε Britney Spears και «Oops i did it again», αλλά όπως θα δεις και από το βίντεο που δημοσίευσε ο χορευτής και χορογράφος Νίκος Κουκάκης από την εμφάνισή τους, συνόδευσε την ερμηνεία της κάνοντας και ένα αρκετά δυναμικό χορευτικό.
Πολλοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν βλέποντας την εμφάνιση αυτή της Μαρίνας Σπανού και μάλιστα, κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να την ρωτήσουν αν θα πάει Eurovision του χρόνου, αφού έχει όλες τις προδιαγραφές ύστερα και από την εξαιρετική κίνηση που έδειξε ότι έχει.
Τα άδικα σχόλια για την εμφάνισή της
Κι εκεί που κανείς θα νόμιζε πως οι «ταμπέλες» έχουν πάψει να υφίστανται εν έτει 2025, κάποια κακόβουλα σχόλια, όπως το «πάει χάλασε κι αυτή» ή «τέλος τα ποιοτικά;» κάτω από το βίντεο με την Μαρίνα Σπανού έδειξε ακριβώς το αντίθετο.
Γιατί δεν μπορεί μια τραγουδίστρια ή ένας τραγουδιστής να πειραματιστούν με πολλά είδη μουσικής και θα πρέπει είτε να υπηρετούν το πιο «ποιοτικό», είτε το πιο «εμπορικό»; Γιατί μόνο έντεχνο και όχι και pop;
Λίγο πριν κλείσει τα 22, η Μαρίνα Σπανού έχει το πιο artistic σαλόνι και ένα έπιπλο να ξεχωρίζει
Γιατί η μουσική να μην είναι μία και να μην κρίνεται ένας τραγουδιστής από το κομμάτι που επιλέγει να ερμηνεύσει, αλλά για το αν πράγματι είναι καλή η φωνή και η παρουσίασή του;
Η Μαρίνα Σπανού είναι μια νέα καλλιτέχνιδα που μπορεί να μάς έχει συνηθίσει σε πιο μελωδικά, ταξιδιάρικα τραγούδια με ελληνικό στίχο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να τραγουδήσει το ίδιο καλά και Britney Spears. Και το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει για κάθε καλλιτέχνη.
Άλλωστε, αν παρακολουθήσει κανείς τα live της θα δει πως η ίδια πάντα χορεύει, απλά όχι σε μια οργανωμένη χορογραφία, όπως έγινε με το πρόσφατο live της. Επίσης, η ίδια έχει τραγουδήσει κι άλλες φορές κομμάτια με αγγλικό στίχο όπως το Birds of a Feather της Billie Eilish, επίσης με μεγάλη επιτυχία.
Η 22 χρονη τραγουδίστρια πάντως, δεν είναι η μόνη που έχει υποστεί αντίστοιχα σχόλια. Το ίδιο είχε γίνει πριν από λίγο και με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και πιο παλιά με την Νατάσα Μποφίλιου, η οποία μπορεί να μην τραγούδησε Britney αλλά φορούσε ένα πολύ ακριβό φόρεμα με τις λανθασμένες αντιλήψεις που κυκλοφορούν για τα άτομα που τραγουδούν έντεχνη μουσική.
Από πότε η Νατάσσα Μποφίλιου πρέπει να ζητάει την άδειά μας για το τι θα φοράει;
Αυτός ο διαχωρισμός όμως, δεν θα έπρεπε να υφίσταται. Άλλωστε, ο φιλόσοφος Άρθουρ Σοπενχάουερ θεωρούσε πως η τέχνη σε κάθε της έκφανση, είναι μία λύτρωση της ψυχής για τον πόνο και το άγχος της Ύπαρξης.
Και η ψυχή του καθενός μπορεί να χωρέσει και όλα τα είδη της μουσικής αν θέλει.