Δεν άντεξε και τα πέταξε όλα: Η Heidi Klum ολόγυμνη στη παραλία!

Δεν άντεξε και τα πέταξε όλα: Η Heidi Klum ολόγυμνη στη παραλία!

Σε τρελά κέφια οι θαυμαστές της

Η Heidi Klum και το instagram έχουν μια σχέση πάθους! Όλοι το καταλάβαμε αυτό αφού το καλοκαίρι ανέβαζε τη μια αποκαλυπτική- sexy φωτογραφία πίσω από την άλλη. Αρχικά εκείνη η φωτογραφία που τινάζει την άμμο από τα οπίσθιά της και φαίνεται το ένα... μέρος.

Μετά ήρθε η φωτογραφία με το χαρούμενο προσωπάκι από άμμο που έφτιαξε πάνω στην κοιλιά της, και τώρα το κερασάκι στην τούρτα: Μια ολόγυμνη φωτογραφία.

Όπως μπορείτε να δείτε, στη φωτογραφία η Heidi Klum είναι νεότερη ωστόσο δείχνει πως αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών διαθέτει ένα απίθανο κορμί. Μάλιστα το μοντέλο επέλεξε να μην εκτεθεί εντελώς στους θαυμαστές της και έχει αγκαλιάσει τα επίμαχα μέρη του σώματός της με τα χέρια της.

Χαρακτηριστικά έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: "Φωτογραφία απο το παρελθόν: χωρίς βελονιά", και σίγουρα δεν έχει ανάγκη. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση είχε γίνει στο Mexico από τον επαγγελματία φωτογράφο Russel James ενώ η Heidi αυτή την στιγμή συνεχίζει τις διακοπές της και οι θαυμαστές της περιμένουν νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου.

Όπως το πάει θα τους τρελάνει!

Διαβάστε επίσης:

Celebrity σώματα στο instagram: ποιοι είναι πανέτοιμοι για το καλοκαίρι και ποιοι τρώνε άκυρο

Heidi Klum: με εμπνευσμένο από τα sixties look στη Nέα Υόρκη