Πιο Αμερικανός από ποτέ ο πρίγκιπας Harry: Η απρόσμενη εμφάνιση στο ροντέο (video)

Ιωάννα Τζανή
Πιο Αμερικανός από ποτέ ο πρίγκιπας Harry: Η απρόσμενη εμφάνιση στο ροντέο (video)

Ο δούκας του Sussex θέλει να βιώσει κάθε... αμερικανική εμπειρία!

Το πρώτο του rodeo παρακολούθησε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πρίγκιπας Harry και οι ντόπιοι ξετρελάθηκαν που είδαν έναν πρίγκιπα να βρίσκεται ανάμεσά τους για πρώτη φορά!

Ο δούκας του Sussex βρέθηκε στο Stockyards Championship Rodeo στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας, όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις rodeo ταύρων φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο και casual ρούχα.

MARKLE HARRY VRAVEIO

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry τιμήθηκαν στα NAACP Image Awards: «Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι»

«Πού πέρασε ο πρίγκιπας Harry το Σαββατόβραδό του; Ωωωωω, απλώς βρισκόταν στο Stockyards Championship Rodeo! Ήταν υπέροχο! Ευχαριστούμε για την επίσκεψη!», ανέφερε το post στο Instagram που δημοσιεύτηκε από τη γραμματέα του Stockyards Championship Rodeo Cindy Reid τη Δευτέρα (7/3).


https://www.instagram.com/p/Ca0hyo6gCYI

Πρώην αναβάτης ταύρων και νυν εκπαιδευτής μοιράστηκε, επίσης, με τους followers στο Instagram τη φωτογραφία του πρίγκιπα Harry από τον αγώνα, γράφοντας αστειευόμενος:

«Ο πρίγκιπας Harry παρακολουθεί το rodeo αυτή την εβδομάδα. Είναι ο πρώτος πρίγκιπας που βλέπω. Είπε ότι επρόκειτο να ανεβεί πάνω στον ταύρο, αλλά η αεροπορική εταιρεία έχασε την τσάντα που είχε με τον απαραίτητο εξοπλισμό....».

Όταν ο πρίγκιπας Harry έδωσε το παρών στο Super Bowl μαζί με την πριγκίπισσα Ευγενία

Παρόλο που η παρουσία του 37χρονου έγινε μεγάλο θέμα και ενθουσίασε όλους όσοι τον είδαν από κοντά, δεν ήταν η πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες που ο πρίγκιπας τόλμησε να ζήσει μία... αμερικανική εμπειρία που δεν είχε ξανά την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά.



Η επίσκεψη-έκπληξη στο rodeo έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή του μαζί με την ξαδέρφη του, πριγκίπισσα Ευγενία, στο Super Bowl 2022 στο Λος Άντζελες τον περασμένο μήνα, όπου επισκέφθηκε επίσης τα αποδυτήρια των L.A. Rams μετά τη νίκη τους εναντίον των Cincinnati Bengals.

«Η Ευγενια ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μια απλή ξαδέρφη για τον Harry. Είναι πολύ καλοί φίλοι επίσης», έγραψαν οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand στο βιβλίο «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family».



Και πρόσθεσαν:

«Από όλα τα εγγόνια της βασίλισσας, ο Harry και η Ευγενία έχουν μια από τις πιο αληθινές σχέσεις. Όπως ο Harry, έτσι και η Ευγενία είναι ειλικρινής και πολύ διασκεδαστική. Οι δυο τους έχουν περάσει πολλά βράδια μαζί στο Λονδίνο».

Μάλιστα, μετά τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Lilibet, τον Ιούνιο, η πριγκίπισσα Ευγενία εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πιο θερμές ευχές της προς το ζευγάρι.

«Συγχαρητήρια αγαπημένα μου ξαδέρφια. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για εσάς», έγραψε η 31χρονη στο Insta story της, κάτω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Harry και της Meghan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μυστικό σχέδιο του Harry και της Meghan για επιστροφή στη βασιλική οικογένεια

Chelsy Davy: Η ξανθιά καλλονή που αγάπησε ο πρίγκιπας Harry πριν τη Meghan έγινε μαμά