Ο πρίγκιπας William έχει γενέθλια και η Kate Middleton & η απίθανη πόζα με τα παιδιά του ενθουσιάσε

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας William έχει γενέθλια και η Kate Middleton & η απίθανη πόζα με τα παιδιά του ενθουσιάσε

«Το καλύτερο οικογενειακό πορτρέτο», τόνισαν οι χρήστες στο Instagram για την πόζα του 42χρονου πια William δια χειρός Kate Middleton.

Μετά το δυναμικό της comeback στη δημόσια ζωή της Βρετανίας στο Trooping the Colour του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, η Kate Middleton επέστρεψε και στο αγαπημένο της χόμπι για έναν πολύ σημαντικό λόγο!

Τα πλάνα της Kate Middleton ντυμένη στα λευκά: H τρυφερή στιγμή με τον William

«Χρόνια πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε όλοι πολύ»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γιόρτασε τα 42α γενέθλια του πρίγκιπα William με μια απίθανη πόζα του συζύγου της με τα τρία παιδιά τους.

«Χρόνια πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε όλοι πολύ», έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας την οποία υπέγραψε η Kate ως Cx.

https://www.instagram.com/p/C8eJiWqtpIe/

Στην εικόνα βλέπουμε τον «ιπτάμενο» William να κρατά τα παιδιά του από τα χέρια και να βρίσκονται όλοι μαζί στον ουρανό χοροπηδώντας ενώ χαμογελούν.

To story του Κάρολου για τον William

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους fans που μιλούν για το ταλέντο της Kate και το πιο ωραίο ποστ στο account του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

william.jpg

Πάντως, πρώτο για να ευχηθεί στον William, είχε σπεύσει το account του Κάρολου, με ένα τρυφερό story που έδειχνε τον Κάρολο σε νεαρή ηλικία με τον William μωρό μπροστά του.

Royal Ascot: Η τρυφερή κίνηση του πρίγκιπα William προς την μαμά της Kate Middleton, Carole

Η τρυφερή κίνηση του πρίγκιπα William προς την πεθερά του

Ο πρίγκιπας William έχει πολύ καλές σχέσεις με τα πεθερικά του και ένα πρόσφατο «ατύχημα» της Carole Middleton στο Royal Ascot το απέδειξε περίτρανα.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής της στον ιππόδρομο του Berkshire, η μητέρα της Kate Μiddleton είδε το τακούνι της να σφηνώνει στο γρασίδι και ο William έσπευσε να τη βοηθήσει δίνοντάς της το χέρι του. Όπως ήταν αναμενόμενο οι δυο τους ξέσπασαν σε γέλια, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει τη στιγμή.

Η δημοτικότητα του William ανεβαίνει ξανά:

Μετά το τελευταίο διάστημα που το κοινό δεν είχε δει την Kate και το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα ήταν ένα μεγάλο ερώτημα κάτω από κάθε ποστ με τον William στα social media, o 42χρονος είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για το πώς αφήνει την Kate σπίτι να παλεύει μόνη της κι εκείνος πηγαίνει σε πάρτι, ταξιδεύει ή επισκέπτεται το γήπεδο.

Στο πιο πρόσφατο μήνυμά της στο Instagram πάντως η Kate είχε σπεύσει να αναφερθεί και πάλι στον William:

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές. Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και να το αφήσεις να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά»!

https://www.instagram.com/p/C8NCRQKt4fA/

Όλες οι φημολογίες και θεωρίες συνομωσίας πάντως σταμάτησαν με την εμφάνιση της Kate στο Τrooping the Colour!