Η επόμενη εμφάνιση της Kate Middleton, η περούκα και η προετοιμασία 2 ωρών για να την δει το πλήθος

Πατούλια Κατερίνα
Η επόμενη εμφάνιση της Kate Middleton, η περούκα και η προετοιμασία 2 ωρών για να την δει το πλήθος
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Φαίνεται πως θα δούμε νωρίτερα σε σχέση με αυτό που περιμέναμε την Kate Middleton σε μια εκδήλωση που η ίδια αγαπά πολύ.

Η Κate Middleton φαίνεται πως μπορεί να έκανε έξι μήνες να εμφανιστεί αλλά είναι πιθανό να την δούμε ξανά πολύ σύντομα μετά την παρουσία στο Trooping the Colour.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας που μετά την μάχη που αποκάλυψε πως δίνει με τον καρκίνο στις 22 Μαρτίου και τις χημειοθεραπείες που συνεχίζει να κάνει, υπάρχει μια περίπτωση να την δούμε σύντομα ξανά στη δημόσια ζωή.

Η Kate με νέα εμφάνιση στο Wimbledon;

Σύμφωνα με την royal expert Emily Andrews η 42χρονη είναι πιθανό να θέλει να δει από κοντά το πρωτάθλημα τένις Wimbledon τον επόμενο μήνα:

Στο κείμενό της στο περιοδικό Grazia, η expert ανέφερε:

«Η θεραπεία της Kate συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Καταλαβαίνω όμως πως η πριγκίπισσα θα θέλει να επισκεφτεί το πρωτάθλημα τένις στο Wimbledon, είναι patron εκεί και αν νιώθει καλά θα το κάνει».

Το πρωτάθλημα ξεκινά την 1η Ιουλίου 2024, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και το διάστημα αυτό η Kate θα πρέπει να αποφασίσει αν θα εμφανιστεί και στις γιορτές αλλά και τις αθλητικές εκδηλώσεις στο σχολείο των παιδιών της.

Η πρόσφατη βέβαια εμφάνιση της Kate, παρότι κανείς δεν το κατάλαβε ήταν εξαιρετικά επιβαρυντική για την πριγκίπισσα η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Marca χρειάστηκε δύο ώρες προετοιμασίας στο μακιγιάζ και την τοποθέτηση περούκας για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από έξι μήνες.

Όσοι fans παρατήρησαν τα μαλλιά της Kate διαπίστωσαν πως παρότι φορούσε καπέλο και ήταν πιασμένα ψηλά, ήταν πιο σκούρα και με λιγότερη κίνηση. Η Marca και η στυλίστρια Annita Ruiz υποστηρίζουν πως η Kate φορούσε περούκα και πως το μακιγιάζ της ήταν υπόθεση δύο ωρών για να μειωθούν τα σημάδια που αφήνει η θεραπεία στο πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Όλο το λουκ της Kate από την κορυφή ως τα νύχια ήτα τέτοιο που να μην φαίνεται ο αντίκτυπος των χημειοθεραπειών και πέρα από την περούκα και το μακιγιάζ και εξτένσιον φρυδιών και βλεφαρίδων.

Τα πλάνα της Kate Middleton ντυμένη στα λευκά: H τρυφερή στιγμή με τον William

Για την πρώτη της αυτή εμφάνιση, η Kate ήταν ντυμένη στα λευκά.

Αυτός ο συμβολισμός συνάδει τέλεια με το ταξίδι της Kate το τελευταίο διάστημα και της μάχης που δίνει, αντανακλώντας την ικανότητά της να μεταμορφώνει τις προσωπικές δοκιμασίες σε μαθηματα χάρης και ανθεκτικότητας.

«Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι. Ανυπομονώ να βρεθώ στο The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο», είχε πει μια μέρα πριν το Trooping the Colour η πρικίπισσα.

Η Kate Middleton στο Trooping the Colour μαζί με τον γιο της Louis και το Twitter/Χ αντέδρασε