Η Kate φωτογραφίζει τον πρίγκιπα George για τα 11α γενέθλιά του, όμως το κοινό αντιδρά στην πόζα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Kate φωτογραφίζει τον πρίγκιπα George για τα 11α γενέθλιά του, όμως το κοινό αντιδρά στην πόζα

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία δια χειρός Kate Middleton, το παλάτι ευχήθηκε στο Instagram στον Πρίγκιπα George, όμως πέρα από ευχές, υπήρχαν και κάποιες αντιδράσεις για το κλικ.

Ο πρίγκιπας George έχει σήμερα 22 Ιουλίου τα γενέθλιά του. Όλοι ως είθισται, λοιπόν περίμεναν την ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του παλατιού για τα 11α γενέθλια του πρωτότοκου γιου της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William.

11 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι για τον πρίγκιπα George στα 11α γενέθλιά του

Η ανάρτηση του παλατιού για τα γενέθλια του Πρίγκιπα George

Με μια φωτογραφία που τράβηξε η Kate Middleton, το παλάτι του Kensington ευχήθηκε χαρούμενα γενέθλια στον Πρίγκιπα George.

«Ευχόμαστε στον πρίγκιπα Γεώργιο χαρούμενα 11α γενέθλια σήμερα!» έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/C9t-OYdNdUb/

Η ανάρτηση γέμισε με ευχές για τον δεύτερο διάδοχο του θρόνου και με σχόλια για το πόσο πολύ μεγάλωσε. Στην φωτογραφία αυτή άλλωστε, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Πρίγκιπας George έχει φύγει πλέον, από την φάση του παιδιού και εισέρχεται σιγά σιγά στη φάση του εφήβου.

Μάλιστα, χαριτολογώντας κάποιοι έγραψαν πως ο γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έφτασε στην ηλικία που θα τον ζητήσουν και από το Hogwarts (σ.σ τη σχολή μαγείας που φοιτούσε ο Harry Poter).

Screenshot-(1244).png

Τα αρνητικά σχόλια

Πέρα από ευχές και χαριτωμένα σχόλια η ανάρτηση του παλατιού για τα γενέθλια του Πρίγκιπα George, σχολιάστηκε και αρνητικά. Ο λόγος ήταν πως επιλέχθηκε η φωτογραφία να δημοσιευτεί ασπρόμαυρη, κάτι που σε πολλούς θύμιζε ανάρτηση για κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή κι όχι για κάποιον που έχει γενέθλια.

Screenshot-(1246).png

Η αλήθεια είναι πως το ασπρόμαυρο χρώμα έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιείται από τα media σε φωτογραφίες και αφιερώματα για ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή. Παρ' όλα αυτά είναι μια επεξεργασία που οι φωτογράφοι χρησιμοποιούν εδώ και πολλά χρόνια στις φωτογραφίες. Με αυτή τη λογική κάθε έκθεση φωτογραφίας με ασπρόμαυρο χρώμα θα έπρεπε να αφορά κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή.

Γι' αυτό και πολλοί υποστήριξαν την Kate Middleton και το παλάτι του Kensington αναφέροντας πως εφόσον αρέσει σε εκείνους η φωτογραφία αυτή, τα επικριτικά σχόλια πρέπει να περιττεύουν. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν δημοσιεύσει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/